Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Emojilerin Bi'başka Dünyasını Forum İstanbul'da Keşfet!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1737 defa incelendi
  • Puan : star star 83 incelemede 2,46 puan almıştır.
Karakterler ile tanışma ve fotoğraf çekimi, okula dönüş konseptli tasarım atölyeleri ve daha birçok aktivite sizleri bekliyor!

Zengin marka karmasıyla Avrupa'nın en büyük ve gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Forum İstanbul, okula dönüş zamanını Emoji çılgınlığı ile kutluyor. 8 Eylül'de gösterime giren Emojiler filmi konseptiyle düzenlenecek özel etkinliklere, tüm İstanbullu çocuklar davetli!
 
Forum İstanbul, okula dönüş zamanına yakışır neşeli bir etkinliğe imza atıyor. Tüm ailenin keyifli ve kaliteli zaman geçirmesini hedeflenen özel Emojiler etkinliği, 15 Eylül'de başlayarak 24 Eylül'e dek sürecek. Etkinlik süresi boyunca saat 13.00 – 19.00 saatleri arasında Forum İstanbul'u ziyaret eden minikler, birbirinden eğlenceli ve eğitici atölye çalışmalarına ve sahne şovlarına katılma imkanı bulacak.

Forum İstanbul'un minik ziyaretçileri bekleyen Emoji etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek atölye çalışmaları ve etkinlikler şöyle sıralanıyor:
 
Gülen kalem kutusu atölyesi: Minik katılımcılar ilk olarak atölye çalışmasından keçeler ile kendi emojili kalem kutularını tasarlayacaklar.
 
Gülen kalemler: Çocuklar, damga ve kartonlar ile kendi emoji kalemlerini yapacaklar.
 
Gülen beslenme ve eşya kutusu atölyesi: Maket kartonundan kutu şablonunu renklendirip katlayarak, eşyalarını koyabilecekleri ya da yiyeceklerini taşıyabilecekleri özel kutuları, minikler kendileri tasarlayacak.
 
Ayrıca filmin ana karakterlerinin kostüm karakterleri de Forum İstanbul'da sahne alacak. İzleyenler, sahne şovuna çıkan kostümlerle fotoğraf çektirebilecek ve bunu özel çerçevesi ile çıktı olarak alabilecek. Misafirler, etkinlik alanına konumlandırılacak gif booth ile eğlenceli giflerini çektirip sosyal medyada paylaşabilecek.



İlgili etiketler : Forum İstanbul, Forum İstanbul Etkinlikleri, Emoje,

Kampanya Sahibi

Forum İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Eylül 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2017
  • Trafik

    : 1737