Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Ege Perla Gençlik Festivali Başlıyor

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1509 defa incelendi
  • Puan : star star star star 78 incelemede 3,6 puan almıştır.
Üniversite müzik grupları, birbirinden eğlenceli etkinlikler ve Yol Project Konseri Ege Perla Bahar Şenliği'nde!

Müzik, yarışma, eğlenceli atölye çalışmaları ve sürpriz hediyelerle dolu dolu geçecek Ege Perla Gençlik Festivali, 17-18 Mayıs’ta Ege Perla’da başlıyor. İki gün boyunca üniversite gruplarının performanslarını sergileme fırsatı bulacakları, hep bir ağızdan söylenen şarkıların, paylaşılan güzel anların festivali olacak bu renkli etkinliğe ev sahipliği yapan Ege Perla, tüm gençleri ve kendini her daim genç hissedenleri Ege Perla’ya davet ediyor.

Ege Perla, iki gün boyunca dolu dolu geçecek festivalin son gününde ise gençlerin en sevdiği grupların başında gelen Yol Project’i ağırlıyor. İzleyenleri eğlendirirken kendi de eğlenen Yol Project 18 Mayıs akşamı saat 20:30’da Ege Perla sahnesinde olacak.

Açıldığı günden bugüne gerçekleştirdiği en renkli ve eğlenceli etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Ege Perla, ilk kez düzenleyeceği Ege Perla Gençlik Festivali ile bu kez de tüm gençleri ve kendini her daim genç hissedenleri Ege Perla’da bir araya getiriyor.

17- 18 Mayıs tarihlerinde üniversitelerin müzik grupları, birbirinden eğlenceli etkinlikler ve başarılı grup Yol Project Ege Perla’da gençler için buluşuyor. İki gün boyunca devam eden Ege Perla Gençlik Festivali’nde Axess Gift Box ve Spin Bike, P&G ile BanaBak, GG Chocolate Workshopu ve Les Benjamins Pop-up store’da alışveriş yapabilir, ürün standlarından hediyeler kazanabilir, arkadaşlarınızla aranızda turnuvalar düzenleyebilir ve çok daha fazlasını bulacağınız gençlik festivalinde yerinizi alarak eğlencenin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.



İlgili etiketler : Ege Perla Gençlik Festivali, Ege Perla, 19 Mayıs Etkinlikleri, Bahar Şenliği,

Kampanya Sahibi

Ege Perla AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Mayıs 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 20 Mayıs 2018
  • Trafik

    : 1509

Benzer Kampanyalar

  • Amazon Türkiye Amazon Bahar Fırsatları Başlıyor

    Amazon Bahar Fırsatları Başlıyor

    Amazon Bahar Fırsatları, bu yıl binlerce üründe fırsatlarla 11 Mart ile 26 Mart arasında Amazon.com.tr'de gerçekleşecek.   Amazon Bahar Fırsatları boyunca, tüm Amazon.com.tr müşterileri...
    11 Mart 2024248 defa incelendi
  • Migros Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayramı İndirimleri

    Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayram

    Bayram Alışverişinde BolÇeşit Migros'ta! Türkiye genelinde en yaygın Marketler zincirinden biri olan Migros, 28 Mart - 17 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirim dergisi...
    28 Mart 2024353 defa incelendi