Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Dalin'le Anneler Bilir! Goldaş Pırlanta Yüzük Hediye

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2752 defa incelendi
  • Puan : star star star 18 incelemede 3,06 puan almıştır.
Dalin’le Anneler Bilir! yarışması tüm annelere, anne adaylarına ve “ben geleceğin annesiyim” diyen herkese açık. Hatta ben de anneler kadar iyi bilirim diyerek bu zorlu maratona girmeye niyetli babalara bile.

Dalin’le Anneler Bilir! toplam 8 hafta sürecek büyük bir bilgi yarışması. Her haftanın yarışma süresi sona erdiğinde, o hafta en yüksek puan birinci Goldaş pırlanta yüzük, ikinci ve üçüncü ise Dalin Hediye Setinin sahibi oluyor.

Her yarışmada toplam 20 soru var. Siz annelerin kolaylıkla cevaplayabileceği sorular. Her hafta en fazla 14 defa yarışabiliyorsunuz. Yani toplamda 280 soru cevaplama şansınız var.

Bu yarışmada şık yok. Ekrana gelen soru penceresinin içinde bir cümle var. Cümlenin altında da DOĞRU – YANLIŞ ve PAS butonları. Yapmanız gereken doğru olduğunu düşündüğünüz cevabı vermek. Doğru cevaplarınız yumurta, yanlış cevaplarınız kırık yumurta olarak kayda geçiyor. Her soru için 10 saniye süreniz var. Dalin’le Anneler Bilir! yarışmasında doğruları bulmak kadar hız da önemli. Her Soru için 10 sn süreniz var, 20 soru için yarışma da en çok 250 sn sürecek. 50 saniye bağlantı problemleriniz nedeniyle size verilen ek süredir.

Puanlamada doğru puanlarınız için doğru sayınızı 50 katsayısı ile çarparken yanlış sayınızda 10 katsayısı ile çarpılıp doğru puanınızdan çıkarıyor, yarışma sonunda 250 saniyeden arta kalan süreyi sonuca ekliyoruz. Yani yanlışlar eksi puan dikkat!

Hepimiz biliyoruz, doğruyu bulmak anneler için çocuk oyucağı!

PAS butonu da bilemediğiniz soruda çok oyalanmadan bir sonraki soruya geçmenizi sağlıyor. Hem bilmediğiniz bir soruya yanlış cevap vermemiş olursunuz hem de zaman kazanmış.

Amaç tabii ki de en kısa sürede, yanlış cevap vermemeye de dikkat ederek, en çok doğru cevabı bulmak ve ödül için üst sıralara yükselmek. Yerinizi korumak için de, daha çok yarışıp daha çok doğru cevap bulmak. Böylece haftanın birincisi olup, o hafta için belirlenen ödülü kazanmak!

Ödüllendirme nasıl oluyor derseniz, en çok doğru cevabı olanlar üst sıralara çıkıyor. Eşitlik varsa, yarışmayı en kısa sürede bitiren yarışmacı bir üst basamağa çıkıyor. Eşitlik devam ediyorsa, en az yanlış yapan avantajlı oluyor. Eşitlik ısrarla devam ediyorsa, yarışmacıların o hafta içinde katıldıkları yarışma sayılarına bakılıyor, fazla olan yükseliyor. Bir mucize olmuş ve eşitlik yine bozulmamışsa, yarışmacıların form doldurma tarihlerine bakılıyor ve daha önce katılan ödüle hak kazanıyor.

Yarışmaya katılmak için formu doğru ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Çünkü ödül kazandığınızda size ulaşabilmek için bu kısımlar çok önemli.

Yarışma Detayı:
  • Dalin’le Anneler Bilir! yarışması ve ödülleri hiçbir şekilde Facebook sponsorluğu, desteği ya da idaresi altında değildir ve ödüllendirme konusunda Facebook ile herhangi bir ilişkisi yoktur.
  • Katılımcılar yarışma için gerekli olan bilgileri Facebook’a değil Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon’a vermiştir.
    - Aktif Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon kullanıcı bilgilerini farklı sunuculara ait veritabanlarında saklama ve/veya yedekleme hakkına sahiptir.
  • Dalin Bebek Bakım Uzmanı Dalin’le Anneler Bilir! Facebook Uygulamasındaki kazanma mekanizması ve yarışma işleyişi ve ilişkin koşullar şu şekildedir;
    - Dalin'le Annler Bilir! Yarışması AKTİF KOZMETİK SATIŞ PAZARLAMA VE DAĞITIM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
    - Yarışma Adı: Dalin’le Anneler Bilir!
    - Kullanıcılar, Dalin’le Anneler Bilir! uygulamasında yarışmaya başlamak için öncelikle Dalin Bebek Bakım Uzmanı  Facebook sayfasını beğenerek uygulamaya yönlendirilir.
    - Kullanıcıların yarışmaya başlamasına izin verilir ve bu izinle uygulamaya yönlendirilirler. Uygulamaya giriş ücretsizdir. Bir kullanıcı, yarışabilmek için, kayıt olmak ve yarışmaya katılım kayıt formunda istenen ad , soyad, e-mail,  telefon bilgilerini doğru bir şekilde girmek zorundadır.
    - Yarışma, 8 hafta sürecek ve her yarışma haftası boyunca, 12 saat arayla en çok 14 defa yarışılabilir.
    - Yarışma soruları AKTİF KOZMETİK SATIŞ PAZARLAMA VE DAĞITIM A.Ş. “Dalin Bebek Bakım Uzmanı” doktoru,  Dr. Serdar Fırat tarafından ürün, ilkyardım, aşı, doğum, gebelik, yenidoğan, beslenme, biyoloji, gelişim, sağlık, bebek bakımı kategorilerindeki sorular onaylanmıştır. Eğlence, kültür, magazin, kategorileri de dahil toplam 14 kategoride soru hazırlanmıştır ve her yarışmada her kategoriden en az 1 soru sorulur.
    - Yarışma sorularına verilen toplam doğru sayısı ‘50’ katsayısı ile çarpılır ve doğru puanı hesaplanır, toplam yanlış sayısı ‘10’ katsayısı ile çarpılır ve yanlış puanı hesaplanır. Doğru puanından, yanlış puanı çıkarılır. Elde edilen sonuca, yarışma başında verilen 250 saniye süreden arta kalan süre (sn) eklenerek toplam puan hesaplanır.
    - Haftalık puanlama, belirlenen hafta içerisinde kazanılan her bir yarışma puanının toplamıdır. En yüksek puanı alan ilk 10 yarışmacı isimleri www.dalin.com.tr sitesinde duyurulur. Diğer dereceler bireysel olarak görülebilir.
    - Bir yarışma haftası boyunca, haftalık toplam puanı en yüksek olan kullanıcı "haftanın birincisi" olarak ifade edilecek ve haftanın ödülüne sahip olacaktır.
    - Yarışmada her yarışmacı 20 sorunun her biri için en fazla 10 saniye süresi vardır ve yarışma toplam 250 saniye sürer. Bu süreler içerisinde 10 saniyede cevaplanmayan sorular “pas” olarak geçer ve geri dönüp cevaplama hakkı olmaz.
    - 1 Yarışma haftası boyunca, haftalık toplam puanı en yüksek olan 2. ve 3.kullanıcı "haftanın ikincisi ve üçüncüsü" olarak ifade edilecek ve haftanın 2.lik ve 3.lük ödülüne sahip olacaktır.
    - Uygulamanın / yarışmanın gidişatını engelleyebilecek / zarar verebilecek unsurların doğması halinde (Sunucuya erişememe, sunucuya saldırı, vb.) yapılan bakım ve onarım çalışmalarından kaynaklanan zaman kaybı durumunda kullanıcılar uygulamaya erişemedikleri süre için hak talep edemezler.
    - Yarışma devam ettiği süre boyunca bir kullanıcı sadece 1 defa “haftanın birincisi” ödülünü kazanabilir.
    - Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş Yarışmada 8 yarışma haftası boyunca yukarıdaki şartlar doğrultusunda “haftanın birincisi”ne ödül olarak GOLDAŞ – RD07123 model Pırlanta Yüzük hediye edilecektir.
    - Ödül, Goldaş Mağzalarından Kimlik ibrazı ile teslim edilecektir.
    -  Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş yarışmada 8 yarışma haftası boyunca yukarıdaki şartlar doğrultusunda “haftanın ikincisi ve üçüncüsü”ne ödül olarak Dalin Hediye Seti verecektir.
    - İş bu madde “Dalin Hediye Seti” ödül teslimi Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş tarafından 30 iş günü içerisinde kazananın belirttiği adrese ya da Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş tarafından belirlenecek adrese teslim edilecek olup Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon kazananlarının ödüllerini teslim alacakları alana ulaşımından sorumlu olmayacaktır.
    - ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.
    - Kullanıcılar, yarışmaya katılım kayıt formunu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmak zorundadırlar. Kullanıcılar, uygulama dahilinde verdikleri kişisel bilgilerinin doğru ve eksiksiz olduğunu kabul ederler.
    - Hatalı ve eksik bilgi verilmesi durumunda kullanıcılar herhangi bir ödüle hak kazanamazlar. Kayıt bilgileri eksik bulunan kullanıcı, yarışmada ödül kazansa dahi, ödül için hak talep edemez.
    - Kazanılan hediyenin, bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle kullanıcıya ulaşmamasından Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon sorumlu tutulamaz.
    - Kullanıcılar, uygulamaya katılmaları ile profil bilgilerinin, arkadaş listesinin ve Facebook’a sağladığı diğer bilgilerin uygulama dahilinde kullanımına izin vermiş sayılırlar.
    - Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon kurallara aykırı olduğu tespit edilen bir katılımı, geri çevirme, haksız rekabete yol açan bir yarışmacıyı yarıştan diskalifiye etme yetkisine sahiptir.
    - Kazanılan ödül nakde çevrilemez, başka bir kişiye devredilemez.
    - Dalin’le Anneler Bilir! Uygulamasında ödül kazanmış olan katılımcılara, SMS veya e-posta yoluyla ulaşılacaktır. Kullanıcıların vermiş olduğu iletişim bilgileri üzerinden kazananların açıklanmış olduğu sayfada belirtilmiş olan süre içinde kullanıcılara ulaşılamamasından Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon sorumlu değildir. Kazananlara ulaşılamaması durumunda yine sayfada açıklanmış olan sonraki en yakın puanı alan yarışmacı ile iletişime geçilecektir. Yarışmacıların vermiş olduğu iletişim bilgileri üzerinden belirtilmiş olan süre içinde ulaşılamamasından Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon sorumlu değildir. Katılımcılar, sonuçların duyurulacağı kazananlar sayfasını takip etmekle yükümlüdür ve kendilerine ulaşılamaması durumundan Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon sorumlu değildir.
    - Goldaş Pırlanta Yüzük kazanan yarışmacıya hediye teslimi ile ilgili tarih ve detaylar, kazananın açıklandığı gün,  sayfada duyurulacak, talihli ile ayrıca telefon, SMS veya e-posta ile iletişime geçilecektir.
    - Kazananlar, ödüllerini almak üzere başvurduklarında kimliklerini ibraz etmekle yükümlüdür. Aksi takdirde kazandıkları ödülü alamayacaklardır.
    - 18 yaşını doldurmamış olan yarışmacılar, kazanmış olsalar dahi ödülü teslim alma hakkına sahip olamayacaktır.
    - Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon kazananlarının ödüllerini teslim alacakları alana ulaşımından sorumlu olmayacaktır.
  • Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon, kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda gerekli tedbirleri almaktadır. Gerekli bilgi güvenliği önlemlerinin alınmasına rağmen sisteme düzenlenecek saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi halinde Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon sorumluluğunda değildir.
  •  “Dalin Bebek Bakım Uzmanı” facebook fan sayfasında (http://www.facebook.com/dalinbebekbakim) yer alan "Dalin’le Annler Bilir!" yarışması 05 Eylül 2011 Pazartesi saat 15:00'da başlayacak ve 31 Ekim 2011 Pazartesi günü saat 15.00'da sona erecektir. Katılım durumuna bağlı olarak yarışma süresi "Dalin Bebek Bakım Uzmanı" facebook fan sayfası yönetimi tarafından uzatılabilir. Kazananlar Dalin Bebek Bakım Uzmanı Facebook sayfasında ve Dalin.com.tr de duyurulacaktır.
  • Haftalık olarak gerçekleşecek "Dalin’le Annler Bilir!" yarışması sekiz hafta sürecektir.
  • Birinci haftadan sonra yapılacak 2,3,4,5,6,7,8. yarışmalar Pazartesi günleri 15:00:01 saatinde başlayacak ve bir sonraki hafta Pazartesi 14:59:59 saatinde sona erecektir.
  • Soruların cevaplarını Facebook duvarına ya da başka bir internet sitesinden duyuran ya da yazan yarışmacılar, yarışmaya katılım haklarını kaybederler.
  • Yarışmaya Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon çalışanları katılamaz. Kazandığı tespit edilen katılımcılar ödüle hak kazanamaz. Ödül hakkı sıralamada bir alt basamakta olan yarışmacıya geçer.
  • Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon  bu yarışmaya katılım esnasında ve/veya yarışma sırasında yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
  • Ödül kazananlar yarışmanın sonlandığı Pazartesi günleri 15:00:01'den sonra www.dalin.com.tr sitesinden duyrulur. 
  • Takip formunun bir kere doldurulması yeterlidir. Yarışmacılar tarafından her yarışmada tekrar doldurulmasına gerek yoktur.
  • Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon “Dalin Bebek Bakım Uzmanı” tarafından yapılan  “Dalin’le anneler Bilir!” yarışması verileri saklanır ve bu veriler esas alınır.
  • İzin verdiğiniz “Dalin’le Anneler Bilir!” uygulamasından kaynaklanacak sorunlardan Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon ve “Dalin Bebek Bakım Uzmanı” hayran sayfası yönetimi ve Facebook sorumlu değildir.
  • Dalin Bebek Bakım Uzmanı Dalin’le Anneler Bilir! Facebook Uygulaması, hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için ve başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.
  • Dalin Bebek Bakım Uzmanı Dalin’le Anneler Bilir! Facebook Uygulaması kullanıcıları, yarışma sayfalarının çalışmasına müdahale etmek veye müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir araç, yazılım veya araç kullanmayacaklarını, uygulamaya yetkisiz olarak bağlanmayacaklarını ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacaklarını veya bunları kullanmayacaklarını kabul ederler. Aksi halde Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon’un bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için kullanıcıya aynen rücu edilir.
  • Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve/veya Karya Yelken İletişim ve Organizasyon’un her zaman, tek taraflı olarak uygulama yayınını sürekli veya geçici olarak durdurma hakkı vardır. Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve Karya Yelken İletişim ve Organizasyon’un katılım koşullarında herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkına sahiptir. Değişiklikler, bu sayfada ilan edilir edilmez yürürlüğe girmektedir. Uygulamaya yapılan her yeni girişte, kullanıcılar, uygulamanın mevcut ve yenilenmiş katılım şartlarını kabul etmiş sayılırlar.
  • Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş ve Karya Yelken İletişim ve Organizasyon kullanıcılara işbu yarışma süresince ve sonrasında, tüm ürünleriyle ilgili tanıtım amaçlı olarak her türlü iletişimi yapma hakkını saklı tutar.
  • Yarışmaya katılım göstererek kazanan talihliler, hediyelerinin teslimi ve kullanımı sırasında fotoğraf ve/veya video çekimi yapılmasını ve bu ve benzeri multimedya içeriklerinin www.facebook.com/dalinbebekbakim sayfasında ve www.dalin.com.trsitesinde ve sosyal medya hesaplarında, basılı yayınlar ve internet ortamı olmak üzere genel iletişim mecralarında ve materyallerinde ve e-bültenlerinde yayınlanmasını kabul etmiş sayılırlar.
  • Dalin Bebek Bakım Uzmanı Dalin’le Anneler Bilir! Facebook Uygulaması kullanıcıları, uygulama ile ilgili bir ihtilafın çıkması halinde, bu ihtilafın , kanunlar ihtilafı kurallarına bakılmaksızın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabi olacağını ve bu kanunlara göre çözümleneceğini kabul etmiş sayılırlar. Ayrıca, İstanbul Mahkeme ve İcra Daireleri yetkili olacağını da kabul etmiş olurlar.
  • Bir yarışmacı sadece bir facebook hesabı ile yarışabilir, farklı hesaplardan bir kaç kere yarışan yarışmacının tespit edilmesi halinde ilk defa katılmış olduğu yarışma kaydı ve bu kayıt ile yaptığı yarışma puanları esas alınır.
  • Bu yarışma ilgili yönetmeliğin 2/d, 2/f, 2/ç ve 4. maddeleri uyarınca, Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında, Aktif  Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş adına, Karya Yelken İletişim ve Organizasyon tarafından yürütülmektedir.



İlgili etiketler : Dalin, Dalin Facebook, Anneler Bilir Yarışması, Facebook Yarışması, Goldaş Pırlanta Yüzük,

Kampanya Sahibi

Dalin
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Ekim 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 10 Ekim 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2011
  • Trafik

    : 2752

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024174 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024146 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024973 defa incelendi
  • Jumbo Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Anneler Gününde Sevgini Ödüllerle Taçlandır! 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında jumbo.com.tr internet sitesinden, İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücrets...
    18 Nisan 202478 defa incelendi