Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

D-Smart Güvenli Hayat Paketi ile Evinizde, Ailenizde Güvende

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1190 defa incelendi
  • Puan : star star 28 incelemede 2,36 puan almıştır.
D-Smart, Acıbadem Mobil Sağlık A.Ş. işbirliğiyle sunulan; “Güvenli Hayat Paketi” ile D-Smart aboneleri ‘Mobil Sağlık Paketine’ ve ‘İlk Ateş Eşya Sigortasına” sahip olacak. D-Smart abonesi ve aynı hanede yaşan 3 aile ferdi tam 1 yıl boyunca medikal koçluk hizmeti ile medikal çağrı merkezi doktorlarından 7/24 görüş destek alabilecek, acil ambulans servisinden yararlanabilecek.

Ayrıca abonelerinin evini de düşünen ‘İlk Ateş Ateş Konut Eşya Sigortası’ ile tam 1 yıl boyunca yangın, hırsızlık, su kaçağı, duman, kara&hava taşıt çarpması, fırtına, sel vb. olası vakalara karşı da yıllık 4000 TL’ye kadar olan hasarlarını teminat altına alıyor.

D-Smart aboneleri mevcut paket ücretlerine ek olarak, ayda sadece 5 TL ödeyerek, piyasa bedelinin çok altında bir bedelle ailesini ve evini güvence altına alma fırsatını yakalıyor.

Kampanyadan faydalanmak için 0850 266 0 266 numaralı D-Smart Çağrı Merkezi’ni arayabilir, ‘GUVEN’ yazarak 2850’ye kısa mesaj gönderebilir ya da en yakın D-Smart  bayisine başvurabilirsiniz.

Güvenli Hayat Paketi Detayı
7/24 Medikal Koçluk:
444 9 724  numaralı Medikal Çağrı Merkezi’ni arayarak 7 gün 24 saat, acil ve acil olmayan sağlık sorunları hakkında doktorlardan bilgi alabilir, yönlendirme talep edebilirsiniz.

7/24 Acil Sağlık (Ambulans) Hizmeti: Hekim, paramedik  ve  ilkyardım eğitimi almış sürücüsü ile uluslararası standartlarda hizmet veren, yoğun bakım donanımlı ambulanslarımız gelişmiş erişim ağı ile acil durumlarda ihtiyaç duyduğunuz her an hizmetinizdedir.

Acil İlaç ve Sarf Malzeme: Üyelerimizin acil ihtiyaç duyduğu operasyonlar sırasında kullanılan ilaç ve sarf malzemeleri, üyelik ücretinin içinde yer almaktadır.

Hastane Organizasyonu: Teknoloji ve hizmet kalitesinin tüm olanakları kullanılarak durumu değerlendirilmekte ve hasta en uygun sağlık kuruluşuna yönlendirilirken, hastane, ambulans, hasta yakını ve hastanın doktoru arasında iletişim kurulmaktadır. Bu iletişim ağı ile sürekli bilgi akışı sağlanmakta ve hastanın en doğru ve hızlı şekilde acil sağlık hizmeti alınması sağlanmaktadır.

Acıbadem Sağlık Grubu İndirimi: Acıbadem Sağlık Grubu’nda geçerli olmak üzere *%15’e varan oranda indirim alabilirsiniz.

*İndirim oranı bölüm ve branşa göre değişiklik gösterebilir.

İlk Ateş Konut Sigortası: Deprem bölgesi ayrımı olmaksızın, ev sahibi veya kiracı olarak sigortalının, evinin içindeki eşyalarını olası risklere karşı 4.000 TL teminatla güvence altına alan bir sigorta hizmetidir.

Poliçede belirtilen ikamet adresinde bulunan eşyalar, yangın, yıldırım, infilak riskleri ile birlikte aşağıda detayları yer alan ek teminatlarla poliçe üzerinde yer alan limit ile sigortalanmaktadır.

Poliçede “eşya” olarak belirtilen; riziko adresinde bulunan ve sigortalı, birlikte oturan aile bireyleri veya birlikte yaşadığı kişiler ve ev çalışanlarına ait ev eşyası ve kişisel eşyaları ifade etmektedir.

Konut Sigortası Kapsamı:
HDI güvencesindeki ilk ateş konut sigortası kapsamı aşağıdaki gibidir;

Yangın, Hırsızlık, İç Su Tesisatı Sorunları, Duman, Fırtına, Yer Kayması, Kara ve Hava Taşıtları Çarpması, Kar Ağırlığı, Seylap (Taşkın ve Sel), AssistLine Hizmet

AssistLine Hizmet:
Paket dahilinde aşağıdaki asistans hizmetleri de limitler dahilinde müşterilere sunulmaktadır.

Tesisat İşleri, Elektrik İşleri, Cam İşleri, Anahtar İşleri, Evde Kapalı Kalan Kişinin Kurtarılması, Otel Hizmeti, Güvenlik Şirketi, Profesyonel Ev Hizmetleri Organizasyonu, Bilgi ve Organizasyon Servisi                                                           



D-Smart Adresine Git!

İlgili etiketler : Güvenli Hayat Paketi, D-smart, Sigorta, D-smart Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

D-Smart
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2015
  • Trafik

    : 1190