Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Coca-Cola ve Fanta Ramazan Kampanyası 2016

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2303 defa incelendi
  • Puan : star star star star 99 incelemede 3,8 puan almıştır.
Sofralar Şenleniyor.

Coca Cola ve Fanta'larda 2 Kapaktan 1'inde istediğin 1 lt anında hediye!

15 Temmuz 2016 tarihine kadar promosyonlu gümüş kapaklı Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite 2,5 L PET şişe etiketlerinin arkasında “1 L PET KAZANDINIZ” yazısını bulduğunuzda, bu kapağı promosyona katılmayı kabul etmiş ve 1 L hediye ürün dağıtımı yapmakta olan bir satış noktasına götürerek, hediyeniz olan Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light, Fanta, Sprite, Sprite Şekersiz, Cappy Geleneksel Limonata, Cappy Pulpy Mandalina, Cappy Pulpy Portakal, Cappy Meyve Tanem Karışık, Cappy Meyve Tanem Şeftali, Cappy Pulpy Şeftali, Cappy Pulpy Karışık, Fuse Tea Şeftali, Fuse Tea Limon, Fuse Tea Karpuz, Fuse Tea Mango Ananas 1 L PET şişe ürünlerden dilediğiniz herhangi birini alabilirsiniz.

Kampanya Detayı:
  • “2 Kapaktan 1’inde istediğin 1 L* HEDİYE!” promosyonunun kurallarının tümünü, promosyonlu gümüş kapaklı Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite 2,5 L PET şişe etiketlerinin arkasından, promosyona katılan satış noktalarından, Coca-Cola İletişim Merkezi’nin 444 30 40 veya 0 850 201 30 40 numaralı hatlarından ve www.coca-cola.com.tr’den öğrenebilirsiniz. Promosyondan yararlanmak isteyen herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır. Bu promosyon 1 Mayıs 2016 ile 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında T.C. ve K.K.T.C sınırları içinde geçerlidir. Bu promosyon, uygulama gereği M.P.İ. izni kapsamı dışında olup, Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
  • Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite 2,5L PET şişe ürünlerinin promosyonlu gümüş renkli kapaklarının altında “1 L PET KAZANDINIZ” yazısını bulduğunuzda, bu kapağı promosyona katılmayı kabul etmiş ve 1 L hediye ürün dağıtımı yapmakta olan bir satış noktasına götürerek, hediyeniz olan Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light, Fanta, Sprite, Sprite Şekersiz, Cappy Geleneksel Limonata, Cappy Pulpy Mandalina, Cappy Pulpy Portakal, Cappy Meyve Tanem Karışık, Cappy Meyve Tanem Şeftali, Cappy Pulpy Şeftali, Cappy Pulpy Karışık, Fuse Tea Şeftali, Fuse Tea Limon, Fuse Tea Karpuz, Fuse Tea Mango Ananas 1 L PET şişe ürünlerden (*) dilediğiniz herhangi birini seçerek 1 Mayıs 2016 ile 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içinde kullanabilirsiniz. Satış Noktaları promosyona kendi inisiyatifleri ile katılmakta olduğundan Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş.’nin bu konuya ilişkin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Promosyon kapaklarının karşılığı nakit (Türk Lirası veya Döviz) olarak talep edilemez.
  • Promosyon süresince üretimi ve dağıtımı yapılan promosyonlu Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite 2,5L PET şişe her 2 üründen birinin kapağının altında “1 L PET KAZANDINIZ” yer alacaktır. Bununla birlikte kampanyaya katılmayı kabul etmiş ve 1 L hediye ürün dağıtımı yapmakta olan satış noktalarına promosyonlu ürün dağıtılırken ürünlerin kapalı olması sebebiyle hediyeli ve hediyesiz promosyonlu ürünler ayırt edilemediğinden, 2 adet promosyonlu ürün alan tüketici hediye 1 L PET ürün kazanamayabilecektir. Yapılan tesadüfi dağılımdan Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. sorumlu değildir.
  • Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş, kampanya süresince kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıca bu kampanya gerekli görülmesi durumunda herhangi bir neden gösterilmeksizin Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş tarafından durdurulabilir veya sona erdirilebilir. Kampanyaya ilişkin değişiklikler www.coca-cola.com.tr web sayfası üzerinden duyurulacaktır.
  • Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş, şüpheli bulunulan durumlarda hangi noktadan ürün alındığı bilgisini sorma hakkına sahiptir. Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş teyit için talep edilen bilgi ve belgelerin ibraz edilmediği veya şüpheli bulunduğu durumlarda hediye vermeme hakkını saklı tutar.
  • Promosyon kurallarının tümünü, promosyonlu gümüş kapaklı Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite 2,5 L PET şişe etiketlerinin arkasından, promosyona katılan satış noktalarından, Coca-Cola İletişim Merkezi’nin 444 30 40 veya 0 850 201 30 40 numaralı hatlarından ve www.coca-cola.com.tr’den öğrenebilirsiniz. Promosyondan yararlanmak isteyen herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır. Bu promosyon 1 Mayıs 2016 ile 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında T.C. ve K.K.T.C sınırları içinde geçerlidir. Bu promosyon, uygulama gereği M.P.İ. izni kapsamı dışında olup, Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.




İlgili etiketler : Coca-cola, Coca-cola Zero, Fanta, Sprite, Ramazan Kampanyası, Hediye, Ramazan Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Coca Cola
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Haziran 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 3 Haziran 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Temmuz 2016
  • Trafik

    : 2303

Benzer Kampanyalar