Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Bonus Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme Kampanyası 2017

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1657 defa incelendi
  • Puan : star star star 63 incelemede 3,3 puan almıştır.
1-31 Ocak 2017 tarihleri arasında Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr‘den, Garanti İnternet’ten, Garanti Cep’ten, garanti.com.tr’den, 444 0 333 Alo Garanti’den, şubelerde bulunan online bankacılık kiosklarından ve BonusFlaş’tan yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 3 taksit fırsatı sunulacaktır.

Ayrıca Bonus kartlarınız ile yapılan MTV ödemelerinde Ziebart servislerinde %25 İndirim ve Üstelik OZONLAMA uygulaması hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr‘den, Garanti İnternet’ten, Garanti Cep’ten, garanti.com.tr’den, 444 0 333 Alo Garanti’den, şubelerde bulunan online bankacılık kiosklarından ve BonusFlaş’tan yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 3 taksit fırsatı sunulacaktır.
  • BonusFlaş üzerinden, Ödemeler menüsünde yer alan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme adımından plaka bilgisini girerek, seçeceğiniz kart ile ödemenizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr‘den GarantiPay ile ödenmesi durumunda da 3 taksit fırsatı sunulacaktır. GarantiPay ile ödeme seçimi yapıldığında BonusFlaş’a gönderilen işleme ait bir bildirimden ya da “Ödemeler” bölümünden GarantiPay seçimi yapılarak kart bilgilerini girmeye gerek kalmadan kolayca ödeme gerçekleştirilebilir.
  • Kampanyadan Garanti Bonus’lar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, EASY, American Express Business , Burgan Bonus, Şekerbank Bonus, Şeker Bonus ticari kart, ING Bonus, ING Bonus ticari kart, ABank Bonus, ABank Bonus ticari kart, ICBC Turkey Bonus, ICBC Turkey Bonus ticari kart sahipleri faydalanabilir.
  • Kampanyaya ekspres limit dahil değildir.
  • Gib.gov.tr’den ve garanti.com.tr’den ödemeler 3 taksitle yapılacaktır. Garanti İnternet’ten, Garanti Cep’ten, 444 0 333 Alo Garanti’den ve BonusFlaş’tan yapılan ödemelerde ise tek ödeme, 2 taksit ve 3 taksit seçenekleri bulunmaktadır.
  • MTV borcunuzu SMS ile sorgulamak için “MTVSOR PLAKA NO” yazıp 3340’a gönderebilirsiniz. MTV borcunuzu SMS ile ödemek için “MTVÖDE KART SON 6 HANE PLAKA NO” yazıp 3340’a gönderebilirsiniz.
  • MTV ödemelerini Garanti Cep, Garanti İnternet, garanti.com.tr, Garanti ATM, 444 0 333 Alo Garanti, BonusFlaş veya Garanti kredi kartları ile gib.gov.tr üzerinden yapan müşteriler www.lastik.com.tr ‘de geçerli 4 adet yaz/kış lastik alışverişinde anında 75 TL indirim kodu kazanacaktır. İndirim kodları, en geç 1 Şubat tarihine kadar kısa mesaj yoluyla iletilecektir. MTV ödemenizden sonra kampanya kodunu kullanmak için lastik.com.tr adresindeki sepet adımında “Hediye Çeki” alanına SMS ile gönderilen kodu girilmesinin ardından 75 TL indirim uygulanacaktır. Kampanya 1 – 31 Ocak tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyada 1 kişi en fazla 1 adet tek kullanımlık indirim kodu kazanabilir. Herhangi bir nedenle iptal veya iade edilen siparişlerde kod tekrar aktif edilmez. Kampanya lastik.com.tr’deki diğer indirim ve kampanyalarla birlikte kullanılabilir. Kampanya kodları, 10 Mart 2017 tarihinden sonra geçerliliğini yitirir. İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez. Garanti Bankası ve Lastik.com.tr kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi Garanti Bankası sorumluluğunda değildir.
  • www.Gib.gov.tr’den'den GarantiPay kullanarak Bonus kartlarınız ile yapılan MTV ödemelerinde Ziebart servislerinde %25 İndirim ve Üstelik OZONLAMA uygulaması hediye edilecektir. GarantiPay; BonusFlaş kullanıcılarının internet üzerinden yapacakları alışverişleri kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve güvenli olarak tamamlamalarını sağlar. GarantiPay ile ödeme seçeneğinden yararlanabilmek için www.Gib.gov.tr’den ödeme sayfasına geldiğinizde ödeme seçenekleri içerisinden GarantiPay’i seçiniz. Açılan ekranda Garanti Bankasında kayıtlı telefon numaranızı veya TC Kimlik numaranızı giriniz. Telefonunuza BonusFlaş’tan bildirim gelecektir, gelen bildirimi açarak veya doğrudan BonusFlaş Ödemeler bölümünden işleminizi görüntüleyebilirsiniz. Kart sahiplerinin kampanyaya katılabilmesi için BonusFlaş uygulamasını akıllı telefonlarına indirmiş olmaları ve uygulama içerisinde bulunan GarantiPay ile ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Kampanyadan faydalanabilmek için BonusFlaş içerisindeki ödeme bilgisinin Ziebart yetkili servisleri ile paylaşılması gerekmektedir. %25 İndirim ve Ozonlama hediyesi 28.02.2017 tarihine kadar kullanılabilecektir.Garanti Bankası ve Ziebart, gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.Kampanyaya dahil olan Ziebart yetkili servis noktalarına http://www.ziebart.com.tr/ulaşabilirsiniz.




İlgili etiketler : Motorlu Taşıtlar Vergisi, Bonus, Bonus Mtv Kampanyası, Taksit, Mtv Kampanyaları, Ziebart,

Kampanya Sahibi

Bonus
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Ocak 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Ocak 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2017
  • Trafik

    : 1657

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Ramazan Ayı Kampanyası 2024

    Bonus Ramazan Ayı Kampanyası 2024

    Ramazanda 1.000 TL bonus fırsatı Bonus’ta! 14 Nisan’a kadar Bonus üye işyeri marketlerde yapacağınız her ikinci 750 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplam 800 TL; GarantiPay’le ekstr...
    7 Mart 2024382 defa incelendi
  • Opet Petrol Opet'te Bonus'lular 190 TL Bonus Hediye

    Opet'te Bonus'lular 190 TL Bonus Hediye

    16 Şubat-31 Mart 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi OPET istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; BonusFlaş uygulaması ...
    17 Şubat 2024467 defa incelendi
  • BP Petrol BP İstasyonlarında Bonus'lulara 200 TL Bonus Hediye

    BP İstasyonlarında Bonus'lulara 200 TL Bonus Hediye

    1 Ocak-15 Şubat 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarından Bonus kartlar ile tek seferde ve farklı günlerde yapılan 4 defa 700 TL ve üzeri işlemlerden 180 TL bonus,BonusFlaş u...
    1 Ocak 2024798 defa incelendi
  • Trendyol Bonus le Hepsiburada, N11 ve Trendyol'da 300 TL Bonus Hediye

    Bonus le Hepsiburada, N11 ve Trendyol'da 300 TL Bonus Hediye

    Bonus kredi kartınız ile 31 Ocak'a kadar hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com web site ve mobil uygulamalarında 1.000 TL ve üzeri her harcamaya 50 TL, toplamda 250 TL, GarantiPay ile ...
    1 Aralık 2023398 defa incelendi
  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024677 defa incelendi