Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Aytemiz'den Maximum'lulara 40 TL MaxiPuan Kazanma Fırsatı

  • 6 yıl önce eklendi
  • 806 defa incelendi
  • Puan : star star star 41 incelemede 3 puan almıştır.
Maximum Kart'ınızla Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından 100 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 40 TL’ye varan MaxiPuan!

Aytemiz ve İş Bankası’nın düzenlediği kampanya kapsamında anlaşmalı Aytemiz istasyonlarına gelen Maximum Kart sahipleri, yapacakları 100 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişlerinde, yine anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında yakıt alışverişlerinde kullanabilecekleri 40 TL’ye kadar MaxiPuan kazanıyor.

Aytemiz ve İş Bankası, Maximum Kart sahipleri için yepyeni bir kampanya başlatıyor. Maximum Kart sahipleri, 1 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 100 TL ve üzeri 4’üncü yakıt alışverişinde, yine anlaşmalı Aytemiz istasyonlarındayakıt alışverişlerinde kullanabilecekleri 30 TL MaxiPuan kazanıyor. Kampanyaya Maximum Mobil’den katılanlar ise toplam 40 TL MaxiPuan kazanıyor.

Maximum Kart sahipleri kazandıkları MaxiPuan’ları 31 Ağustos 2018 tarihine kadar Maximum üyesi Aytemiz istasyonlarında yapacakları yakıt harcamalarında kullanabilecek. Kampanya kapsamında bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilecek ve en fazla 30 TL ilave MaxiPuan kampanyaya Maximum Mobil’den katıldığınızda ise toplam 40 TL MaxiPuan kazanabilecek. 

Maximum Kart sahipleri, AYTEMIZ yazıp boşluk bırakarak kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 4402’ye SMS olarak göndererek de bu fırsattan yararlanabiliyorlar.

Kampanya Detayı:
  • Kampanyadan yararlanılabilmesi için 1 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında Maximum anlaşmalı Aytemiz İstasyonlarından ve Maximum POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde 100 TL ve üzeri 4 peşin alışveriş yapılması gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında alışverişler İş Bankası Maximum POS cihazlarından yapılmalıdır. Diğer banka pos cihazlarından yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Kampanya süresince, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "AYTEMIZ" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402’ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.
  • Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından bir SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
    SMS katılımı için, gönderim yapılacak cep telefonu numarası banka sisteminde alışverişin gerçekleştirildiği kartın bağlı olduğu müşteri numarasına tanımlı olmalıdır.
  • Kampanyaya Ziraat Maximum Kartlar da dahildir, Ziraat Maximum Kart sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından “AYTEMIZ” yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
  • İlave MaxiPuanlar kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kampanya kapsamında son kullanılan karta yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2018 olup kullanılmayan MaxiPuanlar 1 Eylül 2018 tarihinde geri alınacaktır. 
  • Kampanya kart bazında değil, müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir defa yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 30 TL MaxiPuan, kampanyaya Maximum Mobil’den katıldığınızda ise toplam 40 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
  • Kampanya kapsamında yüklenecek ilave MaxiPuanlar sadece Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarındaki akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanılabilecektir. 
  • Aynı gün yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahildir.
  • Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İş'te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı ve Şirket Kredi Kartı ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ve taksitli alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyadan MercedesCard ve Maximiles ile de yararlanılabilir. 
    Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz. 
  • Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
  • Kampanya kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.
  • Üye işyerlerinde kampanya ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.




İlgili etiketler : Aytemiz, Aytemiz Petrol, Aytemiz Kampanyaları, Maximum, Maximum Kampanyaları, Akaryakıt Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Aytemiz
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Temmuz 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ağustos 2018
  • Trafik

    : 806

Benzer Kampanyalar

  • Petrol Ofisi Petrol Ofisi'nde Paraf'lılara 150 TL Paraf Para!

    Petrol Ofisi'nde Paraf'lılara 150 TL Paraf Para!

    16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Petrol Ofisi istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 150 TL...
    17 Şubat 2024300 defa incelendi
  • Petrol Ofisi World ile Petrol Ofisi'nde 130 TL Petrol Ofisi Puan Hediye

    World ile Petrol Ofisi'nde 130 TL Petrol Ofisi Puan Hediye

    1 Ocak - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Petrol Ofisi istasyonlarından Yapı Kredi kredi kartı ile farklı günlerde 4 adet 500TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 130 TL'ye varan Yapı Kredi Pe...
    1 Ocak 20241133 defa incelendi
  • Shell Maximum'lulara Shell İstasyonlarında 150 TL MaxiPuan Hediye!

    Maximum'lulara Shell İstasyonlarında 150 TL MaxiPuan Hediye!

    1 Ocak - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 600 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine,...
    1 Ocak 2024356 defa incelendi
  • Total Petrol Total'de Maximum'a Özel 150 TL MaxiPuan Hediye!

    Total'de Maximum'a Özel 150 TL MaxiPuan Hediye!

    16 Şubat – 31 Mart 2024 tarihleri arasında TotalEnergies istasyonları ve İş Bankası işbirliği ile gerçekleştirilecek bu kampanya çerçevesinde, Maximum anlaşmalı istasyonlarımızdan fark...
    17 Şubat 2024354 defa incelendi
  • Total Petrol Total ve M Oil'de Bankkart'lılara 175 TL BanKart Lira Hediye

    Total ve M Oil'de Bankkart'lılara 175 TL BanKart Lira Hediye

    1 Ocak - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı TotalEnergies veya M Oil istasyonlarında Bankkart ile farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ...
    1 Ocak 2024836 defa incelendi