Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Axess Wings ile Hilltown AVM'de 2.500 Mil Puan Hediye!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 478 defa incelendi
  • Puan : star star 7 incelemede 2,43 puan almıştır.
Wings ile Küçükyalı Hilltown AVM’de her 250 TL alışverişe 500 ekstra mil puan, toplam 2.500 ekstra mil puan hediye!

1-31 Temmuz 2019 tarihleri arasında kampanyaya dahil Axess üye işyerlerinden yapacağınız her 250 TL alışverişe 500 ekstra Mil Puan, toplam 2.500 ekstra Mil Puan hediye. Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce Axess Mobil’den “Hemen Katıl” butonunu tıklayın veya “HILLTOWN” yazıp 4566’ya SMS gönderin...

Kampanya Detayı:
  • 1 – 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında Hilltown’da kampanyaya dahil Axess üye işyerlerinden yapacağınız her 250 TL üzeri peşin veya taksitli işlemlerde 500 ekstra Mil Puan, toplamda 2.500 ekstra Mil Puan sunulmaktadır. Kampanyadan faydalanmak için işlemin Axess üye işyeri POS'u üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Kampanyaya Wings, Wings Black, Wings Private dahildir. Axess, Free, Neo, Axess Business, Axess KOBİ ve Wings Business kampanyaya dahil değildir. Ek kartlar kampanya kapsamındadır. Chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında yapılacak ilk harcama tutarı üzerinden Mil Puan kazanılacaktır. 250 TL ve üzeri alışverişte en fazla 500 ekstra Mil Puan kazanılacaktır. Bir müşteri tüm Wings kartlarıyla en fazla 2.500 Mil Puan kazanabilecektir.
  • Kazanılan Mil Puan’lar 2 iş gününe kadar ekstrenize yansıtılacaktır.
  • Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen mil puanlar iade alınacaktır. Mil puanın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
  • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel kredi kartları için 12 ayı, kurumsal/ticari kredi kartları için ise 18 ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları ile yapılan; basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünlerine ilişkin kuyum harcamalarında 4 ay, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 3.500 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb), tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde, yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 6 ay, sağlık ürünü alımlarında 9 ay, vergi ödemelerinde, eğitimle ilgili harcamalarda, yurt içine ilişkin havayolları ve konaklama ile ilgili harcamalarda, fiyatı 3500 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında 12 ay, mobilya ve elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) alımlarında 18 ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.



İlgili etiketler : Hilltown Avm, Hilltown Avm Kampanyaları, Wings, Hediye Puan,

Kampanya Sahibi

İstanbul Hilltown AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Temmuz 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Temmuz 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2019
  • Trafik

    : 478

Benzer Kampanyalar