Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Axess'le Boyner'de 100 TL hediye Çeki!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 978 defa incelendi
  • Puan : star star star 11 incelemede 2,91 puan almıştır.
Boyner'de 4 - 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında kozmetik harici 300 TL alışverişinize 100 TL hediye çeki! Üstelik Axess'e özel 9 taksit fırsatıyla!

Hediye çekleri kozmetik harici 300 TL ve üzeri yeni sezon alışverişlerinizde 18 Mayıs 2017 tarihine kadar kullanılabilir.

Kampanya Detayı:
  • Kampanya kapsamında 4-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Boyner/YKM’lerde, Boyner Anahtar/YKM Kart ile 300 TL ve üzeri kozmetik dışı ilkbahar/yaz sezonu alışverişlerinde 100 TL hediye çeki kazanılır. Kampanyadan bir kişi bir kez faydalanabilir. Bir faturada bir çek kullanılır. Kozmetik ürünlerinde, Gift Card alımında/kullanımında hediye çeki kazanılamaz. Hediye çekleri 4-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında 300 TL ve üzeri kozmetik dışı ilkbahar/yaz sezonu alışverişlerinde kullanılabilir. Çeki sadece kazanan kişi kullanabilir. Hediye çekleri; BSSD, Boyner/YKM Outlet, Kelebek işaretli ürünlerde, toplu alımlarda, boyner.com.tr’de, Boyner/YKM Gift Card alımında, Boyner College ürünlerinde geçerli değildir. Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez. Müşteri hediye çeki kazandığı alışveriş dahilindeki ürünlerin tamamını iade eder ve satış bedeli nakit veya kredi kartına iade sureti ile müşteriye geri verilir ise, hediye çekleri geçerliliğini yitirecek olup, söz konusu alışveriş sebebi ile kazanılan hediye çekinin de Boyner’e iade edilmesi zorunludur. Hediye çekleri ile yapılan alışverişler dahilindeki ürünlerin iadesi halinde, çek bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. Çek kazanım ve kullanımında şifreli teklifler hariç olacaktır. Hediye Çeki karşılığı para iadesi yapılamaz. Hediye çeklerinin kaybedilmesi halinde Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.’nin hiçbir sorumluluğu yoktur. Boyner Büyük Mağazacılık A.S. kampanyayı değiştirme hakkını saklı tutar.
  • 1 Ocak - 31 Aralık 2017 tarihleri arasında, Boyner, YKM mağazaları ve www.boyner.com.tr'de Axess’e özel 9 aya kadar taksit sunulur. Kampanyadan Axess, Wings, Free, Axess exi26 asıl/ek ve sanal kart sahipleri ve Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabilir.
  • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.



Boyner Adresine Git!

İlgili etiketler : Boyner, Ykm, Boyner Kampanyaları, Hediye Çeki, Axess,

Kampanya Sahibi

Boyner
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Mayıs 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Mayıs 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Mayıs 2017
  • Trafik

    : 978

Benzer Kampanyalar