Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Avea Sony Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact Cep Telefonu Kampanyası

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2034 defa incelendi
  • Puan : star star star star 15 incelemede 3,8 puan almıştır.
Ayrıcalıklı teklifleriyle akıllı cihaz penetrasyon oranında 13 çeyrektir liderliği kimseye bırakmayan Avea, Sony Xperia Z3’ü 36 aya varan taahhüt seçenekleriyle, tarifeye ek 45 TL;  Xperia Z3 Compact’ı ise 24 ay taahhüt seçeneğiyle, tarifeye ek 55 TL’den başlayan fiyatlarla Avea İletişim Merkezleri’nde müşterileriyle buluşturuyor.

En yenilikçi akıllı cihazları müşterileriyle buluşturmaya devam eden Avea; Sony’nin teknoloji ve akıllı telefon deneyimini “iyi”den “mükemmel”e taşıyan yeni ürünleri Sony Xperia Z3 ve Sony Xperia Z3 Compact’ı, 36 aya varan taksit seçenekleriyle Avea İletişim Merkezleri’nde teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Sony’nin yeni amiral gemileri olarak değerlendirilen, dünyanın ilk ve tek PS4 Remote Play (PS4 uzaktan oynama) özelliğine sahip yeni Sony Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact, düşük ışıkta en iyi fotoğraf çekme özelliği, en yüksek suya ve toza dayanıklılık seviyesi olan IP 65/68 sertifikaları ve iki gün süren uzun pil ömrü ile “En’lerin telefonu” olarak, Avea’nın bol seçenekli akıllı cihaz portföyündeki yerini aldı.

Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact ile estetik ve üstün teknoloji bir arada
Dünyanın en iyi akıllı telefon kamerasıyla, en gelişmiş video çekim deneyimini sunan Sony Xperia Z3, düşük ışıkta bile her detayı yakalıyor.

Sony’nin yeni ve geliştirilmiş SteadyShot Görüntü Sabitleme Teknolojisi ile hareket halindeyken bile sarsıntısız görüntüler çekebilme imkânı sağlayan Xperia Z3, 5,2 inç Full HD ekranı, siyah, beyaz ve yeni “bakır renk” seçeneğiyle, estetik ve üstün teknolojiyi tek telefonda bir araya getiriyor.

4,6 inç ekran boyutuyla, kompakt boyutlarda bir telefon deneyimi tercih edenler için tasarlanan yeni Xperia Z3 Compact ise, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle son kullanıcıya ulaşıyor.



İlgili etiketler : Avea, Avea Kampanyaları, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact, Cep Telefonu, Cihaz, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Ekim 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 22 Kasım 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 2034