Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Avea'dan Türk Telekom ve TTNET'lilere %40 İndirim

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2661 defa incelendi
  • Puan : star star star 20 incelemede 2,8 puan almıştır.
Avea, Türk Telekom ve TTNET bir araya gelirse indirim de gelir!

TTNET’te ve Türk Telekom'da bireysel aboneliği bulunan Avea Müşterilerine %40, ikisinden birinde aboneliği bulunan müşterilere%20 indirim fırsatı bu kampanyada. Numaranızı Avea’ya taşıyarak, yeni hat alarak Üçlü Avantaj 1GB/ya da 4GB Tarifelerinden yararlanabilirsiniz! 

  • Üçlü Avantaj 1GB tarifesi ile Her Yöne 500 dakika + Her Yöne 5000 SMS + 1 GB Cepten İnternet, hem Türk Telekom hem de TTNET’te abonelikleri bulunan müşterilere ayda 18 TL, Türk Telekom veya TTNET’ten birinde aboneliği bulunan müşterilere 24 TL.
  • Üçlü Avantaj 4GB  tarifesi ile Her Yöne 1000 dakika + Her Yöne 5000 SMS + 4 GB Cepten İnternet, hem Türk Telekom hem de TTNET’te abonelikleri bulunan müşterilere ayda 33 TL, Türk Telekom veya TTNET’ten birinde aboneliği bulunan müşterilere 44 TL.

Üçlü Avantaj tarifelerine kayıt olan müşteriler UCLUAVANTAJ yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik No’larını 5555’e SMS atarak kampanyadan 12 ay boyunca faydalanabilir.

Paket ve Ücretlendirme:

  Üçlü Avantaj 1GB  Üçlü Avantaj 4GB 
Hem Türk Telekom Hem TTNET Abonesi Olan
Müşterilere Taahhütlü Tarife Aylık Ücreti*
18 TL 33 TL
Türk Telekom veya TTNET Abonesi Olan
Müşterilere Taahhütlü Tarife Aylık Ücreti**
24 TL 44 TL
Taahhütsüz Tarife Aylık Ücreti *** 30 TL 55 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet 1 GB 4 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 500 DK 1000 DK
Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS 5000 SMS 5000 SMS
Ücretsiz Süre Bitiminde Yurt İçi Her Yöne 46,25Kr/Dk 43,89Kr/Dk
SMS 33,25 Kr/SMS 33,25 Kr/SMS
MMS 99 Kr/MMS 99 Kr/MMS

* Yeni Hat Tesisi ve Numara Taşıma ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla tarifeye kaydolup 12 fatura dönemi süresince Türk Telekom’da, TTNET’te ve Avea’nın sunduğu faturalı tarifelerde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için 12 fatura dönemi boyunca %40 indirimle geçerli olan fiyattır.
** Yeni Hat Tesisi ve Numara Taşıma ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla tarifeye kaydolup 12 fatura dönemi süresince TTNET’te ve Avea’nın sunduğu faturalı tarifelerde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için 12 fatura dönemi boyunca %20 indirimle geçerli olan fiyattır
***Yeni Hat Tesisi ve Numara Taşıma ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla tarifeye kaydolup taahhüt vermeyen müşterilerimiz için aylık ücret 30/55 TL olarak uygulanacaktır. 
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

Kampanya Detayı:

  • Üçlü Avantaj tarifelerine kayıt olan müşteriler UCLUAVANTAJ yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik No’larını 5555’e SMS ile iletmeleri durumunda
    • Müşterilerin hem Türk Telekom hem de TTNET'te kampanya şartlarını sağlayan bireysel aboneliği olması durumunda, 12 ay Türk Telekom'da, TTNET'te ve Avea’nın faturalı tarifelerinde kalma sözüne karşılık müşteriye 12 aylık 40%  tarife aylık ücret indirimi , 
    • Sadece TTNET'te  kampanya şartlarını sağlayan en az bir bireysel aboneliği olması durumunda 12 ay TTNET'te ve Avea faturalı tarifelerinde kalma sözüne karşılık müşteriye 12 aylık 20%  tarife aylık ücret indirimi
    • Sadece Türk Telekomda kampanya şartlarını sağlayan en az bir bireysel aboneliği olması durumunda,  12 ay Türk Telekom'da  ve Avea faturalı tarifelerinde kalma sözüne karşılık müşteriye 12 aylık 20%  tarife aylık ücret indirimi tanımlanacaktır. 
  • Tarife, paket ya da kampanya kapsamında hattınıza tanımlanan görüşme süreleri; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP kullanımlarını kapsamamaktadır.
  • Dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.
  • Tarife kapsamında sunulan yurt içi veri kullanım hizmeti sadece wap apn ve internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. Tarife kapsamında sunulan 4 GB cepten internet kullanım hakkı tükendiğinde, paket aşım ücreti uygulanmayacaktır. 
  • Tarife kapsamında sunulan her yöne dakikalar, yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır. Tarife kapsamında sunulan her yöne dakikalar sadece yurt içi kullanımda geçerlidir. Söz konusu dakikalar KKTC, yurt dışı, web ve wap kullanımları kapsamamakta; 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralar yönüne doğru yapılan aramaları kapsamaktadır.
  • Tarife kapsamındaki her yöne dakikalar tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme dakika başına 43.89 Kuruş’tur. 
  • Tarife kapsamındaki ücretsiz SMS'ler yurt içi her yöne geçerli olup, yurt dışı ve KKTC kullanımlarını,  web ve wap üzerinden yapılacak SMS gönderimlerini kapsamamaktadır. Ücretsiz SMS'ler 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli numaralara yapılan gönderimleri kapsamaktadır. Ücretsiz her yöne SMS hakları tükendiğinde yurt içi her yöne ücretlendirme SMS başına 33,25 Kuruş'tur. 
  • Tarife kapsamındaki kullanım hakları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez. Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan tarife kapsamında sunulan dakika, SMS ve internet hakları ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir. 
  • Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek ilk faturalara, söz konusu fatura döneminde 15 günden fazla kullanım yapıldığı takdirde ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığı takdirde ise ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır. 
  • 28.04.2014 tarihi ve sonrası Avea'nın faturalı ya da faturasız bir tarifesinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Avea faturalı tarifelerinden faturasız tarifelere geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.
  • Tarife kapsamında diğer operatörlere numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek son faturalara ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tümü yansıtılacaktır. 
  • Yurt içinde Avea hatlarından yapılan 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları, 1. dakikada sonlandırılması halinde 43,89 Kuruş, 1 dakikadan fazla sürmesi halinde görüşme başına faturalı müşteriler için 45 Kuruş’tur.
    • 444 ile başlayan aramaların yurt içi ücretlendirmesi eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız var ise bu yönlerden düşer; eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız yok ise tarifenizin sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilmektedir.
  • Tüm fiyatlara KDV-ÖİV dahildir.
  • Taahhüt kapsamındaki aylık ücret indirimi taahhüt verilen fatura dönemi itibariyle verilmeye başlanacak ve 12 fatura dönemi boyunca verilecektir.
  • Müşterilerimizin Türk Telekom ve TTNET'te TC Kimlik No’suna bağlı birden fazla bireysel aboneliği olması durumunda, kampanya bu aboneliklerden en yaşlı olan abonelik üzerinden tanımlanacak, müşterilerin Türk Telekom  veya TTNET  hattının iptali durumunda Türk Telekom ve/veya TTNET’teki diğer bireysel abonelikleri sorgulanarak taahhüt bu diğer bireysel abonelikler üzerinden devam ettirilecek, abone aldığı indirimden yararlanmaya devam edecektir.
  • Türk Telekom aboneliğinden dolayı 12 aylık %20  tarife  aylık ücret indirimi bulunan müşterilerimiz, TTNET'ten abonelik  hizmeti almaya başladığında %40 aylık tarife ücreti indiriminden yararlanmak için SMS yoluyla tekrar başvuruda bulunabilirler.  Aynı şekilde TTNET aboneliğinden dolayı 12 aylık %20  tarife  aylık ücret indirimi bulunan müşterilerimiz, Türk Telekom'dan abonelik  hizmeti almaya başladığında 12 ay taahhüt karşılığında %40 aylık tarife ücreti indiriminden yararlanmak için SMS yoluyla tekrar başvuruda bulunabilirler.
  • 12 fatura dönemi boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalacaklarına dair taahhüt verip, ilk 12 fatura dönemi içerisinde hat iptali yapan, hattının iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan, Avea, Taraftar, TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerine ve SIM Kart değişikliği gerektiren faturalı tarifelere geçiş yapan müşterilerin son faturalarına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır.
  • Taahhüt verip 12 fatura dönemi içerisinde Avea’nın diğer faturalı tarifelerine geçiş yapan müşterilere cayma bedeli yansıtılmayacaktır; ancak söz konusu müşterilerin taahhütleri kaldığı yerden devam edecek; sonrasında hat iptali yapmaları, hatlarının iptal edilmesine sebebiyet vermeleri, numaralarını diğer operatörlere taşımaları, Avea, Taraftar, TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerine ve SIM Kart değişikliği gerektiren faturalı tarifelere geçiş yapmaları durumunda müşterilerin son faturalarına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır.
  • Tarife kapsamında kalan dakikalar için SES, kalan SMS hakları için SMS ve cepten internet hakkı için INTERNET yazıp 5555’e SMS gönderilerek öğrenebilirsiniz. Bu servis dakikalar için 6 saat, internet için 12 saat öncesinin kullanım bilgilerini içerir.
  • Güncel borç bilgisi GUNCEL yazıp 5555'e gönderilerek son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarı öğrenilebilir Bu servisten ay içinde alınan ilk ve 2. bilgi mesajı 0,99 TL olarak ücretlendirilir. Aynı ay içinde yapılan diğer sorgulamalar ücretsizdir.
  • Internet ve SMS kullanım haklarınızın her biri için %80'i ve %100'ü kullanıldığında sistemden SMS ile otomatik olarak bilgilendirme yapılmaktadır.
  • Tarifenizden kalan tüm haklarınızı hattınızdan 9333’ü ücretsiz arayarak da öğrenebilirsiniz



İlgili etiketler : Avea, Türk Telekom, Ttnet, üçlü Avantaj, Tarife, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Kasım 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 22 Kasım 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2015
  • Trafik

    : 2661