Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Atasun Optik'te Axess'lilere 100 TL'ye Varan Chip-para!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1268 defa incelendi
  • Puan : star star star star 19 incelemede 3,84 puan almıştır.
Axess’e özel 1 Mart - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında Atasun Optik ve www.atasunoptik.com.tr ‘den tek seferde yapacağınız ilk 250 TL ve üzeri güneş gözlüğü alışverişinize 50 TL chip-para, 500 TL ve üzerine ise 100 TL chip-para hediye! Üstelik +3 taksitle!

Chip-para kampanyası sadece güneş gözlüğü alışverişinde geçerlidir.

Kazanılan chip-paralar 15 Mayıs 2017 tarihine kadar Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Kampanya kapsamında 1 Mart – 30 Nisan 2017 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 250-499,99 TL arasındaki alışverişlere 50 TL, 500 TL ve üzeri alışverişlere ise 100 TL chip-para hediye edilecektir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazındadır. Her müşteri bir kez chip-para kazanma hakkına sahiptir. Kampanyadan kazanılacak chip-para tutarı en fazla 100 TL’dir. Chip-para kampanyası sadece güneş gözlüğü alışverişlerinde geçerlidir.
  • Kazanılan chip-paralar aynı gün karta yansıyacaktır. Kazanılacak chip-para geçerlilik tarihi 15 Mayıs 2017’dir. Kullanılmayan chip-para’lar 16 Mayıs 2017 tarihinde geri alınacaktır. Kazanılan chip-paralar Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir.
  • Kampanyaya dahil olacak kartlar: Axess, Wings, Free, Neo. Neo kartlar kampanyadan sadece Atasun Mağazaları’nda faydalanabilirler. Bank’O Card Axess ve Ticari kartlar puan kampanyasına dahil değildir. 50 TL ve üzeri 2-9 arası taksitli alışverişlerde +3 taksit sunulacaktır. Artı taksit kampanyasından Axess, Wings, Axess exi26 asıl/ek ve sanal kart sahipleri, Free ve Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabilir. Free için chip-para ve artı taksit kampanyasına katılım ücreti işlem başına 2,9 TL olup ilk ekstreye yansıtılacaktır.
  • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
  • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Atasun Optik, Atasun Optik Kampanyaları, Hediye Puan, Güneş Gözlüğü, Axess,

Kampanya Sahibi

Atasun Optik
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2017
  • Trafik

    : 1268

Benzer Kampanyalar