Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Atasun Optik'te Axess'lilere 100 TL Chip-para!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 578 defa incelendi
  • Puan : star star star star 4 incelemede 4 puan almıştır.
Atasun Optik'te ödemelerini Axess kredi kartı ile yapanlar 100 TL'ye vara Chip-Para kazanıyor...

1 - 30 Nisan 2019 tarihleri arasında Axess kredi kartı ile tüm Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr‘den veya Atasun Optik mobil uygulamasından tek seferde yapacağınız ilk 350 TL ve üzeri güneş gözlüğü alışverişinize 50 TL chip-para, ilk 700 TL ve üzeri güneş gözlüğü alışverişinize ise 100 TL chip-para hediye!

Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce Axess Mobil'den Atasun Optik Kampanyasının altında bulunan “Hemen Katıl” butonunu tıklamanız gerekmektedir.

Kampanya Detayı:
  • Kampanya kapsamında 1 – 30 Nisan 2019 tarihleri arasında tek seferde yapılacak ilk 350-699,99 TL arasındaki güneş gözlüğü alışverişinize 50 TL chip-para, ilk 700 TL ve üzeri güneş gözlüğü alışverişinize ise 100 TL chip-para sunulmaktadır. Kampanyaya katılmak için, Axess Mobil üzerinden, harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Kampanyadan faydalanmak için işlemin Axess üye işyeri POS'u üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 10 Mayıs 2019 tarihine kadar Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar 11 Mayıs 2019 tarihinde geri alınacaktır. Chip-para kampanyası sadece güneş gözlüğü alışverişlerinde geçerlidir.
  • Axess, Wings, Free, Neo kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar ise puan kampanyasına dahil değildir.
  • Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalar toplamında, kampanya süresi boyunca yapılan ilk alıverişe göre kampanyadan bir defa en fazla 50 TL veya 100 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-paralar iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
  • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel ve ticari kredi kartları için on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; elektronik eşya alımlarında üç ay, kuyumla ilgili harcamalarda (Basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünleri) 4 ay, tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde, yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda altı ay, fiyatı üç bin Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında, sağlık ürünü alımlarında, vergi ödemelerinde ve yurt içine ilişkin havayolları ve konaklama ile ilgili harcamalarda dokuz ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek kuyum (Basılı ve külçe altın), telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.



İlgili etiketler : Atasun Optik, Atasun Optik Kampanyaları, Hediye Puan, Güneş Gözlüğü, Axess,

Kampanya Sahibi

Atasun Optik
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Nisan 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2019
  • Trafik

    : 578

Benzer Kampanyalar