Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Amazon.com.tr'de Evim Evim Güzel Evim Mağazası Fırsatlarla Açıldı

  • 1 yıl önce eklendi
  • 213 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 4 incelemede 5 puan almıştır.
Amazon.com.tr sayfası altında açılan “Evim Evim Güzel Evim” mağazasında; mutfaktan banyoya, dekorasyondan aydınlatmaya hayallerinizdeki ev için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünlere tek bir noktadan ulaşabileceksiniz. Üstelik Amazon.com.tr müşterileri 24 – 26 Ağustos arasında, üç gün boyunca, sürecek açılışa özel kampanya döneminde indirim fırsatından da faydalanabilecekler.
 
Herkes farklıdır, ancak evlerinde zaman geçirmeyi sever. Evler yaşadığımız alanlar olmanın yanı sıra rahatladığımız, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz ve özel anlarımızı paylaştığımız en kişisel alanlarımız.  Amazon Türkiye, bugün yaptığı açıklamayla müşterilerine yaşam alanlarını güzelleştirebilecekleri ve bu konuda ilham alabilecekleri “Evim Evim Güzel Evim” kategorisinin açıldığını duyurdu. Artık Amazon.com.tr müşterileri, evlerini yaşam tarzlarına, bireyselliklerine veya evden çalışma düzenine göre tasarlayabilmek için aralarında ev dekorasyonundan, evden çalışma cihazlarına, akıllı ev cihazlarından tamir aletierine kadar, yaşam alanları için ihtiyaç duyabilecekleri tüm ürünlere “Evim Evim Güzel Evim” kategorisi ile sahip olabilecekler.
 
“Evim Evim Güzel Evim” kategorisi ile müşteriler, sadece ihtiyaçları veya ilgi alanları için aradıkları ürünleri bulmanın yanı sıra renkli yaşam tarzı görselleri ile sunulan çeşitli ev deneyimlerinden de ilham alabilecekler. Tıpkı bir ev gibi iç rahatlatıcı tasarımı olan bu online mağazada ürünler; ilgi alanına, ihtiyaca göre ve odaya göre olmak üzere üç alt kategori altında toplanıyor.
 
Ayrıca Amazon Türkiye müşterileri, açılışa özel olarak başlatılan kampanya kapsamında, 24 - 26 Ağustos tarihlerinde üç gün boyunca, aralarında Hoover H-Free Şarjlı Dikey Süpürge, Melitta Enjoy II Filtre Kahve Makinesi ve Karaca Granada Çelik Tencere Setinin bulunduğu indirim fırsatlarından faydalanabilecekler. Siz de bu sürpriz indirimleri kaçırmamak için buradan “Evim Evim Güzel Evim” mağazasına ulaşabilir, yaşam alanınızı kişiselleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünlere Amazon Türkiye güvencesiyle sahip olabilirsiniz.



İlgili etiketler : Amazon, Mutfak, Banyo, Dekorasyon, Aydınlatma, İndirim,

Kampanya Sahibi

Amazon Türkiye
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Ağustos 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 24 Ağustos 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 26 Ağustos 2022
  • Trafik

    : 213