Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Akbank'tan Esnaf ve KOBİ'lere Sıfır Faizli Kredi

  • 7 yıl önce eklendi
  • 987 defa incelendi
  • Puan : star star star 9 incelemede 3,11 puan almıştır.
Esnaf ve KOBİ'ler, banka ile KOSGEB arasında yapılan işbirliği sayesinde 50 bin liraya kadar, 12 ay ödemesiz ve 3 yıl vadeli "Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği"ni Akbank şubelerinden alabilecek.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, esnaf ve KOBİ'ler, banka ile KOSGEB'in iş birliği sayesinde 50 bin liraya kadar, 12 ay ödemesiz, sonraki dönemde 3 ayda bir eşit taksitler halinde ödemeli ve 3 yıl vadeli "Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği"ni Akbank şubelerinden alabilecek.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Akbank KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, KOBİ'lere verdikleri desteklerle Türkiye ekonomisine kaynak aktarmayı sürdürdüklerini bildirdi.

İş ortağı olarak konumlandırdıkları esnaf ve KOBİ'lerin her platformda yanında olmaya çalıştıklarını kaydeden Oğuz, KOBİ'lerin finansmana uygun koşullarda erişmesinin önemine değindi.

Oğuz, bu noktada da çözümler geliştirmek üzere çeşitli kuruluşlarla iş birlikleri yaptıklarını belirterek, "Yine bu amaçla KOSGEB tarafından sunulan programlara da aracılık ederek esnaf ve KOBİ'lerimizin faiz, vade ve geri ödeme anlamında avantajlı finansman imkanlarına kavuşmalarını kolaylaştırıyoruz." ifadelerini kullandı.

"KOBİ'lerin rahatça ödeyebilecekleri kredi"
KOSGEB'in aralık ayında 15 bin işletmenin yararlanması için "Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği" programını başlattığını anımsatan Oğuz, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Programa çok yoğun ilgi oldu ve yaklaşık 250 bin başvuru gerçekleşti. Bu nedenle KOSGEB bu programdan yararlanamayan işletmeleri düşünerek yeni bir program daha hazırladı. Bu yeni programda faizin tamamı KOSGEB tarafından karşılanıyor ve 3 yıl vade, ilk 12 ay ödemesiz dönem ve sonrasında 3 ayda bir eşit taksitler halinde geri ödeme fırsatı sağlanıyor. Bu noktada esnaf ve KOBİ'lerimiz hem maliyet anlamında büyük bir avantaja sahip olurken hem de geri ödemesiz dönem ve uzun vade imkanı ile rahatça kredi ödemesini yapabiliyor.

Yeni program, KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı, güncel KOBİ Beyannamesi onaylı ve 2016 yılında KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği Programına başvuruda bulunan ancak bu programdan yararlanamayan işletmelerle birlikte yeni programa başvuruda bulunmuş mikro ölçekli işletmelere yönelik olacak."


İlgili etiketler : Akbank, Kredi, Kosgeb,

Kampanya Sahibi

Akbank
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Şubat 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2017
  • Trafik

    : 987