Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Agora İzmir AVM'den Alışveriş Yap, Anadolu Ateşi Gösterisine Bileti Kap!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1000 defa incelendi
  • Puan : star star star star 8 incelemede 3,62 puan almıştır.
Agora Card İle Alışveriş Yap, Anadolu Ateşi Gösterisine Bileti Kap!

Agora Alışveriş Merkezi’nin ziyaretçilerine birbirinden özel avantajlar sunmaya devam eden sadakat kartı Agora Card,  yine muhteşem bir kampanyaya imza atacak. 18 Temmuz – 8 Ağustos tarihleri arasında günlük toplam 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapan Agora Card’lılar; 12 Ağustos Cuma günü Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan Anadolu Ateşi 15. Yıl Özel Gösterisi’ne çift kişilik davetiye kazanacaklar.

12 Ağustos Cuma günü saat 21:00’de Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda  sahne alacak olan Anadolu Ateşi 15. Yıllarına Özel Gösterileri ile sevenlerinin karşısında olacaklar. Ünlü dans topluluğu kurulduğu 1999 yılından beri 98 ülke, 293 şehirde gerçekleştirdiği 4760 canlı performans ile 40 milyon izleyiciye ulaştı. Anadolu Ateşi, 15. yıl etkinlikleri çerçevesinde daha geniş bir kadro ile 3 kuşak bir arada muhteşem bir sahne performansıyla sizlerle buluşacak.

Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı ünlü dans gösteri ekibi Anadolu Ateşi, Türkiye’nin birçok yöresinden derledikleri halk danslarını İzmirli sanatseverlerle bir kez daha buluşturmak için geliyor. Her sahne de farklı kostümleri ile beğeni toplayan enerjik ekip; halk oyunlarını bale, modern dans ve diğer dans kültürleri ile harmanlayarak izleyicilere kültür şöleni sunacaklar.


İlgili etiketler : Agora İzmir Avm, Agora İzmir Avm Kampanyaları, Anadolu Ateşi, Gösteri, Bilet,

Kampanya Sahibi

Agora İzmir AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Temmuz 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Ağustos 2016
  • Trafik

    : 1000

Benzer Kampanyalar

  • Anadolu Sigorta Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Anadolu Sigorta Sigortam Cepte kullanan 5 kişiye Iphone 15 hediye! 30 Aralık 2023 - 30 Ocak 2024 tarihleri arasında Sigortam Cepte uygulamasını indiren ve giriş yapan 5 kişi, çekiliş il...
    4 Ocak 2024760 defa incelendi