Zoya Ojeler Evoria.com'da

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1632 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 87 incelemede 4,59 puan almıştır.
Evoria.com’da satışa sunulan, Amerika’da sağlıklı içeriği ve kalıcılığı ile ilgili bir çok ödül alan Zoya ojeler ile tırnaklarınızda sihirli bir dokunuş hissedin.

Tırnak bakımı, güzelliğinizin en önemli etkenlerinden biridir ve yanlış oje seçimi, ellerinizin görüntüsünü bir anda değiştirebilir. Günlük yaşamda ve ellerin suyla temasında kalıcılığını yitiren ojelere alternatif olan, doğal, tırnakları besleyici ve uzun süre canlılığını koruyan Zoya ojeler artık Türk kadınlarının tırnaklarını da süsleyecek.

Kalıcılığı Zoya ile yakalayın  
Standart ojeler, kadınların en büyük dertlerinden biri olan kalıcılığın, kısa sürede uçlardan başlayarak yok olmasına ve kötü bir görünüme sebep oluyor. Zoya marka ojeler, uzun süren kalıcılıkları ile  kadınların bu sıkıntısına çözüm getiriyor.

Standart ojeleri uzun süre saklamak ve daha sonradan kullanmak pek mümkün olmuyor ve kısa zamanda bayatlayan ojeleri kullanmak tırnakların daha da bakımsız görünmesine sebep oluyor. Zoya marka ojeler açıldıktan sonra bile ilk tazeliğinde kullanılabiliyor.

Zoya ojeler, kadınların ojelerle ilgili en çok şikayetlerinden biri olan kısıtlı renk ve ara tonlar sorununu, getirdiği çok zengin renk gamı ile ortadan kaldırıyor. Diğer oje markalarının birbirini taklit eden ve kısıtlı renk tonlarındaki ojelerinin yarattığı bilindik tırnak görüntülerinden artık kurtulun.  Zoya ojeler büyüleyici, ışıltılı, parlak ve mat renk tonları ile şıklığınıza şıklık katıyor.

Rengarenk Zoya ojeler ile tırnaklarınızdaki ışıltı kaybolmasın
Parlak ojelerin ilk günkü gibi parlak durmaması ve ikinci gün solmaya başlaması, sık sık kadınların ojelerini yenilemesine neden oluyor. Oysa Zoya ojeler, 10 güne kadar parlaklığını kaybetmeyen renkler sunuyor.

Bu yaza özel Zoya koleksiyonuna eklenen 6 farklı parlak, canlı ve metal etkisi yaratan oje renkleri kadınların tırnaklarını daha da dikkat çekici hale getiriyor. Zoya ojelerinin, altın rengi tonlarında olanı Solange, turuncu ve mercan karışımı olanı Destiny, mavi tonlarında olanı Liberty, leylak pembesi Stevie, metalik gri tonlarında olanı Dahlia ve kırmızının muhteşem çekiciliğini göstereni Chyna ismi ile tanımlanıyor.

Sezonun en moda renk alternatifleriyle neredeyse bütün kıyafetlerinize uygun bir Zoya ojeyi sadece www.evoria.com’dan çok uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.




İlgili etiketler : Evoria.com, Zoya Oje, Oje,

Haber Sahibi

Evoria
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2013
  • Trafik

    : 1632

Diğer Evoria Haberleri