Yenilenen Çanakkale Kipa ile Keyifli Alışverişin Tadını Çıkarın!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1327 defa incelendi
  • Puan : star star star star 25 incelemede 4,28 puan almıştır.
Kipa, müşterilerin istek ve beklentileri doğrultusunda baştan aşağı yenilenen Çanakkale mağazasıyla, gıdadan ev dekorasyonuna kent halkının tüm ihtiyaçları için tek adres olmayı hedefliyor.

Perakende zinciri Kipa, Çanakkale’deki mağazasını bölgedeki müşterilerin talep ve beklentileri doğrultusunda baştan aşağı yenilendi. 5 bin metrekarelik alana sahip mağazada, Türkiye’nin farklı noktalarındaki Kipa mağazalarında uygulanarak büyük beğeni kazanan uygulamaların tamamı, Çanakkaleli müşterilerin hizmetine sunuluyor.

Her hafta yaklaşık 30 bin kişiyi ağırlayan Çanakkale Kipa AVM’deki başlıca yeniliklerden biri, Bizim Kasap konseptiyle baştan aşağı yeniden düzenlenen kırmızı et reyonu. Yeni konsept ile müşteriler daha zengin bir ürün yelpazesi içinden, yiyecekleri etin kalitesi ve orijininden emin bir şekilde alışveriş yapabiliyor. Özel eğitimli servis görevlileri ise müşterilere mahalle kasabında göreceği özenli ve sıcak hizmeti sunuyor.

AİLELER VE ÇOCUKLAR İÇİN KEYİFLİ ALIŞVERİŞ DENEYİMİ
Bebek Dünyası alanı ise, Kipa’nın aileler ve çocuklar için sunduğu keyifli alışveriş deneyimini bir adım ileri taşıyor. Annelerin ihtiyaçları doğrultusunda yenilenen ve geliştirilen Bebek Dünyası alanı, bebekler için ayrı departmanlardaki ürünleri bir araya getiriyor ve annelere alışveriş yaparken ihtiyaç duyacakları tüm ürünleri mağaza içinde dolaşmadan, rahatça bulma imkanı sunuyor. Anneler için eğitici bilgilerin yer aldığı panolarla donatılan Bebek Dünyası alanında satılan ürünler arasında bebek bezi, şampuan, hazır mama, mama sandalyesi, puset, park yatak, çocuk giyim ürünleri ve telsiz ile yoğurt makinası gibi annelerin ihtiyaç duyduğu çok sayıda ürün seçeneği bulunuyor.
Çanakkale halkının her türlü ihtiyacına cevap verecek Kipa’daki tekstil alanı yenilenerek geçmiştekinin iki katı genişliğe ulaşırken, sunulan ürünlerin sayısı da aynı ölçüde artırılıyor. Ayakkabı alanı da yenilenerek müşterilerin her mevsime ve tarza yönelik ihtiyaçlarını karşılayacak ürün çeşitliliğine kavuşuyor.

YENİ VE MODERN DEKORASYON KONSEPTİ
Müşterilerinin değişen beklentilerini ve alışveriş alışkanlarını yakından takip eden Kipa, Ev Dekor alanında da yepyeni ve modern bir dekorasyon konsepti sunuyor. Yenilenen atmosferi ve artan ürün çeşidiyle her bütçeye yönelik ürünlere yer veren Ev Dekor alanında özel olarak eğitim alan yeni satış elemanları müşterilere hizmet sunacak. Züccaciye, ev tekstili, aydınlatma ve dekoratif objeler başta olmak üzere her ailenin ihtiyaç duyduğu ürünlerin yer aldığı bu alan, müşterilerin aradıklarını daha kolay bulabilecekleri özel teşhir alanlarıyla da fark yaratıyor. Mağaza içerisinde yenilenen bir diğer alan ise, Deterjan Dünyası konseptiyle temizliğe dair ürünleri zengin bir seçenek yelpazesi ve aile bütçesine katkı sağlayan fiyatlar ile satışa sunuyor.
12 bini aşkın ürünü müşterilerin beğenisine sunan Çanakkale mağazası, dört adet self servis kasanın eklenmesiyle birlikte müşterilerin alışveriş süresini kısaltarak yoğun hayat temposu içerisinde kolaylık sağlamayı da hedefliyor. Mağaza, 113 kişiye istihdam sağlayarak kent ekonomisine de katkıda bulunuyor.

“MÜŞTERİLERİMİZİ DİNLİYOR, KENDİMİZİ YENİLİYORUZ”
Kipa Pazarlama Direktörü Ali Öztekin, “Aktif olduğumuz bölgelerde müşterilerimizi iyi tanıyor, eğilimlerini yakından takip ediyor, bu doğrultuda kendimizi sürekli yeniliyoruz. Çanakkale Zaferi’nin 100. yılından önce yenilediğimiz mağazamız, Kipa’nın en yenilikçi mağazalarından biri oldu. Yurt genelindeki mağazalarımızda başarıya ulaşan yeni uygulamaları, yenilenen mağazamızda Çanakkaleliler’in beğenisine sunuyoruz. Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını tek bir noktada gidermelerini sağlayarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz,” dedi.




İlgili etiketler : Kipa, Kipa Çanakkale, Mağaza Açılışı,

Haber Sahibi

Kipa
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2015
  • Trafik

    : 1327

Diğer Kipa Haberleri

Benzer Haberler

  • Kipa Balçova AVM VefVef Şov Kipa AVM'lerde

    VefVef Şov Kipa AVM'lerde

    Kipa AVM’lerdeki keyifli alışveriş deneyimi, İzmirli komedyen VefVef’in çocuklara özel sihir ve komedi gösterisiyle devam ediyor. Kipa’nın tatil sonrası okula dönen miniklere diğer sürprizi ...
    30 Eylül 20152248 defa incelendi
  • Kipa Kipa İzmir'de 77. Mağazasını Karabağlar Çamlık'ta Açtı

    Kipa İzmir'de 77. Mağazasını Karabağlar Çamlık'ta Açtı

    Perakende zinciri Kipa, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. İzmir’de geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Karabağlar Çamlık Kipa Süpermarket, kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlar ve cazip ka...
    6 Mart 20142528 defa incelendi
  • Kipa Kipa’nın İstanbul  Beylikdüzü Süpermarket'i Açıldı

    Kipa’nın İstanbul Beylikdüzü Süpermarket'i Açıldı

    Kipa’nın İstanbul’daki İlk “Süpermarket”i Beylikdüzü’nde Açıldı. Mağaza yatırımlarına hızla devam eden Kipa , İstanbul’da kolay ulaşılır ve pratik alışveriş imkânı sunan “Süpermarket”...
    18 Mart 201120560 defa incelendi
  • Kipa Kipa Yeni Mağazasını Muğla'da Açtı

    Kipa Yeni Mağazasını Muğla'da Açtı

    Perakende zinciri Kipa, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Muğla’nın merkezinde yeni bir mağaza açan Kipa, kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlar ve cazip kampanyalarla müşterilerine sunmay...
    13 Şubat 20141762 defa incelendi
  • FLO FLO 200'üncü mağazasını Çanakkale 17Burda AVM'de Açıyor

    FLO 200'üncü mağazasını Çanakkale 17Burda AVM'de Açıyor

    Türkiye’nin dört bir yanında mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdüren FLO, 200’üncü mağazasını 9 Nisan Perşembe günü Çanakkale’de açıyor. FLO 2015 sonunda 250 mağazaya ulaşmayı hedefliyor....
    8 Nisan 20151869 defa incelendi