Victoria's Secret Next Level'da

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2031 defa incelendi
  • Puan : star star star star 47 incelemede 4,06 puan almıştır.
Victoria’s Secret  Beauty & Accessories, son mağazasını Ankara’nın Söğütözü semtinin yeni alışveriş merkezi Next Level’da açtı. Geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken, koleksiyonlarıyla göz dolduran, ödüllü parfümleri ve kozmetik ürünleriyle dünyanın önde gelen aksesuar ve güzellik ürünleri markası, aynı zamanda dünyanın en ünlü moda showları ile de bilinen Victoria’s Secret, Ankara’daki ilk, Türkiye genelindeki yedinci mağazasını açtı. 

Mağaza konseptleriyle farklılaşan Victoria’s Secret  Beauty & Accessories içerisinde vücut kremleri, parfüm, makyaj malzemelerinden oluşan geniş bir  ürün yelpazesi bulunuyor. Sadece Victoria’s Secret Beauty and Accessories mağazalarında satışa sunulacak “exclusive” çanta, güneş gözlüğü, telefon ve ipad kılıfları da öne çıkan aksesuar ürünleri arasında yer alıyor. 

Victoria’s Secret  Beauty & Accessories nefes kesen Limited Edition sonbahar kokuları da Ankara mağazasında yerini aldı.  

Limited Edition kokularıyla sonbaharın gizemini yansıtın!
Victoria’s Secret’ın yepyeni Limited Edition Sonbahar Kokuları nefes kesiyor! Sınırlı sayıda üretilen bu mistik kokular, en hafif dokunuşlarıyla hipnotize ediyor ve baştan çıkarıyor. Peki, sizi hangisi yansıtıyor? Siyah kiraz, dövülmüş truf ve tüylü misk ile sonbahar kokularını taze tutmanız için ideal bir seçim ve Feathered Musk size bunu vaat ediyor. Tercihiniz çiçeksi büyüleyici bir karışım ise Night Jasmine’den başkası olmamalı seçiminiz. Ay ışığı yansımış menekşe, taze yasemin yaprakları ve pralin esansının karışımından oluşuyor. Hipnoz edici bir etki ise peşinde olduğunuz mutlaka Sheer Amber’i denemelisiniz. Lotus çiçeği, elma çiçeği ve kadife amber karışımı ile oluşturulan taptaze koku Sheer Amber’in sihri… Daha uzun kalıcılık için ise sonbahar kokularını vücut losyonları ile birlikte kullanmayı deneyin! Victoria’s Secret sonbahar kokularıyla gizeminizi yansıtın…

Koleksiyon:
Parfüm 50 ml 129 TL, 100ml 189 TL




İlgili etiketler : Victoria's Secret, Next Level, Victoria's Secret Mağazaları,

Haber Sahibi

Victoria’s Secret
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Kasım 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 6 Kasım 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2013
  • Trafik

    : 2031

Diğer Victoria’s Secret Haberleri

Benzer Haberler