VakıfBank Worldcard artık Turkcell Cüzdan’da

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1776 defa incelendi
  • Puan : star star star star 28 incelemede 4,11 puan almıştır.
Teknolojik yatırımlarını aralıksız sürdüren, bu alandaki gelişmeleri yakından izleyen VakıfBank, Turkcell ve MasterCard ile yürüttüğü NFC (Near-field communication - Yakın Alan İletişimi) Projesi’yle müşterilerinin kartlarını Turkcell Cüzdan uygulamasına ekleyerek, cep telefonlarını kredi kartı gibi kullanabilmelerine imkan sağlıyor.

VAKIFBANK, kazandıran ve hayatı kolaylaştıran hizmetlerine bir yenisini daha ekledi ve Turkcell ile ortak bir projeye imza attı. VakıfBank’ın, Turkcell ile birlikte yürüttüğü NFC Projesi, VakıfBank müşterilerinin kartlarını Turkcell Cüzdan uygulamasına ekleyerek cep telefonlarını kredi kartı gibi kullanmalarına imkan sağlıyor.

VakıfBank Worldcard artık Turkcell Cüzdan’da
VakıfBank müşterileri, temassız özellikli Mastercard kredi kartlarını Turkcell Cüzdan uygulamasına entegre ederek, temassız ödeme kabul eden iş yerlerinde NFC uyumlu cep telefonları ile 35 TL ve altı işlemlerde herhangi bir şifre girmeden ödeme işlemlerini gerçekleştirebiliyor. 35 TL ve üzeri işlemlerde ise kart şifresi girilerek ödeme yapılabiliyor. Müşteriler, Turkcell Cüzdan uygulaması üzerinden VakıfBank kredi kartı başvurusu yapabiliyor; ayrıca harcama bilgilerine de uygulama üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyor. NFC teknolojisinden yararlanabilmek için cep telefonlarının NFC uyumlu olması gerekiyor. NFC uyumlu telefonu olan müşteriler Turkcell’in iletişim merkezlerine giderek SIM kartlarını değiştirerek bu hizmetten faydalanabiliyor.

Kredi kartı ve cep telefonu özelliği bir arada
VakıfBank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özcan, VakıfBank’ın kredi kartı ve cep telefonu özelliklerini tek bir cihazda birleştirdiğini belirterek, “Teknolojiye yatırımlarını aralıksız sürdüren ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden VakıfBank, müşterilerine her tür yeniliği sunmaya devam ediyor. Turkcell ile birlikte uygulamaya koyduğumuz yeni projemizde, VakıfBank Cep T Nakit uygulamasını tercih eden müşterilerimiz artık cep telefonları ile de ödemelerini kolayca yapabilecektir. Mastercard’ın paypass temassız ödeme altyapısıyla, mobile ödeme uygulaması tüm VakıfBank müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak” dedi




İlgili etiketler : Vakıfbank, Vakıfbank Worldcard, Turkcell Cüzdan,

Haber Sahibi

Vakıfbank Worldcard
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2013
  • Trafik

    : 1776

Diğer Vakıfbank Worldcard Haberleri

Benzer Haberler