Uzaya Gidecek İlk Türk'e Morhipo.com'dan Stil Önerileri

  • 8 yıl önce eklendi
  • 864 defa incelendi
  • Puan : star star star 34 incelemede 3,06 puan almıştır.
Morhipo.com’un Instagram üzerinden gerçekleştirdiği yarışmanın kazananları, Morhipo.com Stüdyoları’nda unutulmaz bir gün geçirirken uzaya çıkacak ilk Türk olan Halil Kayıkçı da talihliler arasında yer aldı.
 
Yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir arada sunarak modaya yön veren Morhipo.com, sosyal medyada yaptığı yarışmanın iki kazananını stüdyolarında ağırlayarak yeni bir tarz ile giydirdi. Türkiye’de moda denince akla gelen ilk alışveriş sitesi olan Morhipo.com’un “Yeni Bir Sen” yarışması ile giydirdiği kişiler ise 2017 yılında uzaya çıkması beklenen ilk Türk olacak Halil Kayıkçı ile blogger yazarı Hande Urgancıoğlu oldu.

"Bizimle unutulmaz bir gün yaşamaya hazırlanın!” sloganı ile Şubat ayında Instagram üzerinden yapılan yarışmada #?morhipoileyenibirsen hashtagi ve @morhipo etiketi ile birlikte bir boy fotoğrafını Instagram üzerinden paylaşması istenen takipçiler arasından Morhipo.com stil ekibi; kıyafetleri, yarattığı kombin ve sunduğu enerjileri dikkate alarak iki kişiyi seçti. Seçimler sonucunda ilk talihli Halil Kayıkçı olurken diğer talihli ise blogger yazarı Hande Urgancıoğlu oldu.

Morhipo.com stüdyolarında unutulmaz bir gün
İkili, Morhipo.com stüdyolarına davet edildi ve 1 gün boyunca daha önceden alınmış beden/ölçü/tarz bilgileriyle kendilerine yakışan kombinler stilistler tarafından hazırlandı ve bu kombinlerle çekimler gerçekleştirildi. Talihliler, Morhipo.com’a adım attıkları andan çıkana kadar kameralar da kendilerine eşlik etti.
 
Kazananlar, Morhipo.com stilistleri tarafından kendi boy, tarz ve beden ölçülerine göre stil tüyolarının yanında makyaj/saç önerileri de aldı. Günün sonunda People By Fabrika ve D By Divarese’den birer kombin de kendilerine hediye edildi.
 
“Türk halkının modaya açılan kapısıyız”
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban Arditti, Türkiye’nin moda dünyasına yön veren online büyük mağazası Morhipo.com olarak sundukları trend ürünler ile modayı şekillendirdiklerini vurgulayarak, “Türk halkının modaya açılan kapısı olarak takipçilerimize yeni bir tarz katmak amacıyla başlattığımız yarışmada ilk talihlimiz Halil Kayıkçı oldu. Kendisi daha sonradan öğrendiğimiz üzere uzaya gidecek olan ilk Türk unvanına sahip. Çok eğlenceli bir çekim gerçekleştirdik. Stilistimiz kendisine giyim önerileri verdi. Okulda ceketsiz kullanabileceği çıkışta üzerine giyebileceği keten blazer ile seminerlere ve görüşmelere katılabileceği kombinler gösterildi.” dedi.
 
Diğer talihli Hande Urgancıoğlu’nun ise bir blogger olduğunu belirten Arditti, “Kendisi bol bol seyahat eden, fotoğraf çeken, çeşitli etkinlikler düzenleyen ve gezip görüp keşfettiklerini blog sayfasında paylaşan bir kişi. Morhipo.com’un verdiği stil önerileriyle kendisine bambaşka bir tarz kattık. Yazın hem rahat hem şık olabileceği kombin önerileri verdik.” şeklinde konuştu.
 
“Astronot kostümüm altında yine Morhipo.com ürünü olacak”
Morhipo.com’un yarışmasına İstanbul’daki Büyük Valide Han’ın tepesinde çekildiği İstanbul manzaralı fotoğrafla katıldığını belirten Kayıkçı, “Yarışmayı kazandığımı öğrendiğimde çok mutlu oldum. Morhipo.com stüdyolarına girdiğim andan itibaren samimi ve enerjisi çok yüksek, sürekli güler yüzlü insanlarla tanıştım. Sadece stüdyo değil ofisleri gezerken gördüm ki herkes enerjik ve güler yüzlü. Bu benim için çok önemliydi. Uzaya çıkarken giyeceğim astronot kostümümün altında Morhipo.com ürünü olacak.” dedi.
 
2017 yılı içerisinde yapılması planlanan uçuşta uzay sınırını aşıp 103 kilometreye kadar çıkacak olan Kayıkçı, 3-6 Aralık tarihleri arasında ABD'nin Orlando eyaletinde düzenlenen uzay kampına katılmış, burada 60'tan fazla ülkeden 107 kişi arasından seçilmişti.
 
Talihlilerden Urgancıoğlu ise yarışmaya Bozcaada'da çektirdiği bir fotoğrafı ile katıldığını belirterek, “Yarışmayı kazandığımı öğrendiğimde kendimi şanslı hissettim. Morhipo.com Stüdyosu'na gittiğimde, beni enerji dolu bir ekip karşılayıp tüm gün yanımda oldular. Çekim alanındaki herkesin işini severek yaptığı yüzlerine yansıyordu. Benimle ilgili yaptıkları ön araştırmalarla hazırladıkları stil ve kombin çalışmalarını birlikte inceleyip uyarladık. Çekimler ise çok eğlenceli geçti. Fotoğraf çekmeyi sevdiğim kadar çektirmeyi de sevdiğim için çok keyif aldım.” dedi.



İlgili etiketler : Morhipo.com, Halil Kayıkçı, Giyim, Stil,

Haber Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Eylül 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2016
  • Trafik

    : 864

Diğer Morhipo Haberleri

Benzer Haberler

  • Espark AVM Halil Sezai Espark'ta Hayranlarıyla Buluşacak!

    Halil Sezai Espark'ta Hayranlarıyla Buluşacak!

    Sevilen sanatçı Halil Sezai 14 Nisan Pazar günü saat 16.00’da sevenleriyle Espark’ta buluşacak. D&R’ın gerçekleştireceği Halil Sezai imza günü ile Espark Alışveriş Merkezi ziyaretçileri...
    11 Nisan 20132036 defa incelendi
  • Dockers Dockers'tan Erkeklere Stil Önerileri

    Dockers'tan Erkeklere Stil Önerileri

    Bilgisayarınıza gösterdiğiniz özeni kıyafetlerinize de gösteriyor musunuz? Stilinizi güncellemek için Dockers®’ın önerilerini dikkate alabilirsiniz. ‘Casual’ tarzı benimseyen erkeklerin fav...
    18 Haziran 20122535 defa incelendi
  • İskenderun Primemall AVM Halil Sezai Prime Mall İskenderun'da Hayranlarıyla Buluşuyor

    Halil Sezai Prime Mall İskenderun'da Hayranlarıyla Buluşuyor

    Halil Sezai 26 Mart Prime Mall İskenderun'da hayranlarıyla buluşuyor.. Halil Sezai, 26 Mart Çarşamba günü saat 17:00'da, Prime Mall İskenderun'da imza gününde sevenleriy...
    15 Mart 20141746 defa incelendi
  • Trump AVM Halil Sezai Konseri Trump Cadde'de!

    Halil Sezai Konseri Trump Cadde'de!

    Beklenen Trump Cadde konserleri başlıyor! Trump AVM’nin teras katı Trump Cadde’de eğlence devam ediyor. Trump Cadde'nin yıl sonuna kadar devam edecek yeni konser programının ilk konuğu ...
    5 Kasım 20181333 defa incelendi
  • Profilo AVM Halil Sezai, İlk İmza Günü ile  Profilo Alışveriş Merkezi'nde

    Halil Sezai, İlk İmza Günü ile Profilo Alışveriş Merkezi'nde

    Halil Sezai, kariyerinin ilk imza gününü Profilo AVM’de düzenliyor. Sanatçının hayranları ile buluşacağı etkinlik, 15 Nisan 2012 Pazar günü saat 15:00’da Profilo Avm Green Court’da. “Seni B...
    9 Nisan 20122973 defa incelendi