Teknosa Kendi Ürettiği Akıllı Telefonu ve Saati Satışa Sunuyor!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2218 defa incelendi
  • Puan : star star star star 25 incelemede 4,24 puan almıştır.
Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, sektöründe bir ilki gerçekleştirerek kendi akıllı telefon markasını ve saatini piyasaya çıkarıyor. 2000 yılından bu yana yenilikçi atılımlarıyla sektör liderliğini pekiştiren TeknoSA, kendine ait markalı ürünlerle yeni bir dönemi başlatıyor. TeknoSA, Preo markası ile ilk etapta P1 model akıllı telefonu ve Pwatch akıllı saati tüketicilere sunacak.

TeknoSA, kendi akıllı telefon ve saatini piyasaya çıkararak Türkiye teknoloji perakendeciliği sektöründe yine bir ilki gerçekleştiriyor. 2000 yılından bu yana “Herkes için Teknoloji” felsefesi ile hareket eden ve bugün teknolojiyi Türkiye’nin 81 iline götüren TeknoSA, Preo markasıyla kendi ürünlerini tüketicilerle buluşturacak. Preo P1 akıllı telefon ve Pwatch akıllı saat modeli, 16 Temmuz itibariyle Türkiye’nin 81 ilindeki TeknoSA mağazalarında ve online alışveriş sitesi teknosa.com’da satışa sunulacak.

15’inci yılında yeni atılımlarla müşterilerine sunduğu kesintisiz deneyim ve teknolojide entegre hizmet anlayışını güçlendirmeyi hedefleyen TeknoSA, yılın ilk çeyreğinde, önce kendi markasıyla mobil iletişim hizmeti vermeye başladı. Şimdi de kendine ait özel markalı ürünlerle Türkiye’de teknolojiye erişimi daha da kolaylaştırmayı hedefliyor.

Gürcan: “Bugün ve gelecekte tüm teknolojik ihtiyaçların tek adresi olmayı hedefliyoruz.”
TeknoSA’nın kurulduğu günden bu yana Türkiye’de herkesin teknolojiye erişimini kolaylaştırdığını, teknolojinin tüm evlere girmesinde önemli bir rol üstlendiğini dile getiren TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan; “15 yıllık birikim ile şimdi daha fazlasını yapmak için kolları sıvadık. Sunduğumuz ürün ve hizmetleri, tüketicilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çeşitlendirmek, herkesi akıllı cağın teknolojileriyle buluşturmak yönünde atılımlara imza atıyoruz. TeknoSA Mobil’i TeknoSA güvencesi ve avantajlarıyla müşterilerimize sunmak, bu doğrultuda atılmış önemli bir adımdı. Şimdi ise markalı ürünlerimiz TeknoSA Preo P1 model akıllı telefon ve Pwatch ile yine bir yeniliğe imza atıyoruz.

Türkiye’nin 81 ilindeki mağazalarımız, teknosa.com ve mobil uygulamalarımızla yılda 200 milyonu aşkın ziyaretçi ağırlıyoruz. 4,5 milyonu aşkın Turuncu Kart sahibi müşterimiz var. Türkiye’de teknoloji ihtiyaç ve eğilimlerini en iyi analiz eden şirketlerden biriyiz. Bu birikimi de tüketicilerin beklentilerine göre tasarlanan akıllı telefon ve saat ürünlerimizle taçlandırmak istedik. Bu yatırımlarla TeknoSA’nın, bugün ve gelecekte tüm teknolojik ihtiyaçların TEK ADRESİ olmasını hedefliyoruz.” diye konuştu.

Tüketicilerin ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirildi
Geliştirme aşamasında tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçları göz önüne alınan Preo P1 akıllı telefon, ileri teknoloji özellikleriyle dikkat çekiyor. P1, ekran, kamera ve pil gibi detaylarda güçlü bir ürün. LTE yani 4G uyumlu. 5 inç ekran, 13 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kamera çözünürlüğü ve standart 8 GB hafıza gibi özellikleri bulunan PREO P1, 749 TL’ye tüketicilerle buluşacak. TeknoSA’nın bir diğer Private Label ürünü Preo Pwatch ise sağlıklı ve hareketli bir yaşam arzu edenler için tasarlandı. Adım sayma, mesafe takibi, harcanan kaloriyi gösterme, uyku düzenini ve kalitesini takip etme ve vücut kitle indeksini ölçme özelliklerinin yanı sıra diyet programı yapabilmeye de imkan tanıyor. Farklı renkli kayışlarıyla modayı da beraberinde getiren Pwatch, 99 TL’lik fiyatıyla meraklılarını sevindirecek.
Lansman dönemine özel olarak, Preo P1 telefon ve Pwatch akıllı saat birlikte 799 TL’den satışa sunulacak.  Ayrıca, 24 ay taahhütlü TeknoSA Mobil hattını alan veya hattını TeknoSA Mobil’e taşıyanlar, Preo P1 telefona 350 TL’ye varan indirimle 399 TL’ye sahip olabilecek. Yine bu dönemde Preo P1 telefon alan müşterilere Preo markalı kılıf hediye edilecek.

“Akıllı ürünü olmayan kalmasın”
TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, TeknoSA markalı ürünlerle ilgili hedeflerine dair şöyle konuştu: “Bilgiye erişimi kolaylaştıran, kesintisiz iletişim ve nesnelerin interneti döneminde daha iyi bir yaşam vaat eden akıllı ürünlerin, giyilebilir teknolojilerin Türkiye’de herkese erişmesini istiyoruz. Emarketer.com tahminlerine göre 2015 için Türkiye’de cep telefonu kullananlar içinde akıllı telefon penetrasyonu %50 seviyelerinde. Batı Avrupa’da bu oran %66’yı geçiyor. Bu da bize potansiyeli gösteriyor. Türkiye’nin lider teknoloji perakende şirketi olarak, tüketiciye daha fazla değer sunmak için hem özel markalı ürünler hem de diğer yenilikçi işlerle fark yaratmaya devam edeceğiz.”

“Tüketici güveniyorsa, her ihtiyacı tek noktadan karşılıyor”
Dünya’da ve Avrupa’da özel markalı ürünlerin çok yaygın olduğunu belirten Gürcan, Türkiye’nin bu alanda çok mesafe kaydettiğini, özellikle de telekomünikasyon sektöründe Private Label ürünlerin ciddi alıcı bulduğunu söyledi. Tüketicilerin teknoloji alışverişlerinde eskiye göre çok daha bilinçli olduğunu belirten TeknoSA Genel Müdürü;“Tüketiciler, perakende firmalarına güveniyorsa, gönül rahatlığı ile ihtiyacı olan tüm ürünleri de satın alıyor. Biz 15 yıldır müşterilerimizle güven-güven ilişkisini kurduk. Müşterimiz bizim markamıza güveniyor, biz de onlara güvenerek yeni ürün ve hizmetleri tüketicilerle buluşturmaya, özel markalı ürünlerle müşterilerimize değer katan seçenekler oluşturmaya yöneliyoruz” diye konuştu.

“Büyümeyi akıllı telefonlar sürüklüyor”
Türkiye Tüketici Teknolojisi Ürünleri pazarı hakkında da bilgi veren Bülent Gürcan, şunları söyledi: “Pazar, 2015 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14 büyüdü ve 9,4 milyar TL ciroya ulaştı. Bu dönemdeki yüzde 23’lük büyüme hızıyla Telekom kategorisinin büyümenin lokomotifi olduğunu görüyoruz. Burada akıllı telefonlar ön planda. Önümüzdeki dönemde de yeni modeller, 4G ve 5G’nin etkisiyle de büyümenin yine akıllı telefonlar odağında gerçekleşmesini bekliyoruz. PREO P1 ile akıllı telefon pazarına girmemizin önemli nedenlerinden birisi de bu. Bununla birlikte özel markalı ürünleri sadece akıllı telefonla ve akıllı saat ile sınırlı değerlendirmiyoruz, farklı kategoriler de gündemimizde.”

Preo P1’in özellikleri
Ekran: 5” HD (1280*720)
Kamera: 13 MP
Ön Kamera: 5 MP
İşlemci: 1.2 Ghz Dört Çekirdek (QUALCOMM)
Yazılım: Android 4.4
RAM: 1GB
Hafıza: 8 GB
Artırılabilir Hafıza: 32 GB
Pil: 2400 mAH
4G var
 
PREO Pwatch’un özellikleri
Saat
Takvim
Batarya göstergesi
Değişebilir kayışlar
Adım takibi
Mesafe takibi
Kalori takibi
Uyku düzeni takibi
Uyku kalitesi ölçme
Su geçirmez ip67
Bluetooth 4.0
Sağlıklı kayış
Diyet programı yapabilme
Bmi ölçümü
Hareketsizlik ikazı
Su içme ikazı
Programlanabilir alarmlar
Titreşim
Gelen arama uyarısı (android ile)
Gelen mesaj uyarısı (android ile)
Oled ekran
Değişebilir kayışlar (9 renk kayış seçeneği)



İlgili etiketler : Teknosa, Teknosa Preo, Preo, Pwatch, Akıllı Telefon,

Haber Sahibi

Teknosa
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Temmuz 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Temmuz 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2015
  • Trafik

    : 2218

Diğer Teknosa Haberleri

Benzer Haberler

  • Teknosa Teknosa Preo P2 Akıllı Telefon ve Pwatch2 Akıllı Saat Satışa Sunuluyor

    Teknosa Preo P2 Akıllı Telefon ve Pwatch2 Akıllı Saat Satışa Sunu

    Teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, yaklaşık 6 ay önce  piyasaya sunduğu akıllı ürünleri daha da geliştirerek, Preo P2 akıllı  telefon ve Pwatch2 akıllı saati tüketicilerl...
    24 Aralık 20152410 defa incelendi
  • Teknosa Teknosa, 3 Günde 3 Mağaza Açtı

    Teknosa, 3 Günde 3 Mağaza Açtı

    Türkiye teknoloji perakendeciliğinin parlayan yıldızı Teknosa, 9-10-11 Ekim tarihlerinde 3 mağazanın birden açılışını gerçekleştirdi. 2013 yılında da mağaza yatırımlarına hızla devam eden Te...
    12 Ekim 20132417 defa incelendi
  • Teknosa Teknosa Torium AVM'de Açılıyor! 18 Aralık 2010

    Teknosa Torium AVM'de Açılıyor! 18 Aralık 2010

    18 Aralık 2010 Cumartesi günü Teknosa Mağazası Torium Alışveriş Merkezinde açılıyor. %50'ye varan indirim fırsatlarının da bulunduğu açılış için Teknosa bir bülten yayınlayarak "Büyük A...
    17 Aralık 20109889 defa incelendi
  • Teknosa Teknosa Beylikdüzü Marmara Park Mağazası Tüketicilerle Buluşuyor

    Teknosa Beylikdüzü Marmara Park Mağazası Tüketicilerle Buluşuyor

    Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. “Herkes İçin Teknoloji” felsefesiyle Türkiye’nin 81 ilinde teknolojiyi tüketicilerin ayağına...
    18 Ekim 20124034 defa incelendi
  • Teknosa Teknosa ‘En Yenilikçi’ Müşteri Önerilerini Seçti

    Teknosa ‘En Yenilikçi’ Müşteri Önerilerini Seçti

    Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa , hizmet anlayışında fark yaratmaya devam ediyor. Teknosa, sektöründe bir ilke daha imza atarak uygulamaya aldığı ‘ Müşteri Öneri Sistemi ...
    22 Mart 20114610 defa incelendi