Size En Yakın Total Artık Cebinizde

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2291 defa incelendi
  • Puan : star star star star 45 incelemede 4,44 puan almıştır.
Dünyanın önde gelen petrol şirketlerinden Total, yaklaşık 600.000 kadar uygulamanın yer aldığı Apple Store’da, Total iPad ve iPhone uygulamasıyla tüketicinin hayatını kolaylaştıracak çözümler sunuyor.

Gerçekleştirdiği projelerle tüketicinin hayatını kolaylaştırmaya devam eden Total, son olarak mobil dünyada yaptığı yatırımla Total iPad ve iPhone uygulamasını hayata geçirdi. Total iPad ve iPhone uygulamasını indiren kullanıcılar bulunduğu lokasyona en yakın Total istasyonunu tespit edebiliyor ve ClubTotal kart bilgilerine erişim başta olmak üzere daha birçok özellikten yararlanabiliyor. Uygulama App Store’a Total yazarak ya da www.total.com.tr internet adresindeki QR kod vasıtasıyla ücretsiz olarak iPhone ve iPad’e indirilebiliyor.

İstasyonlar menüsü içinde bulunan Yakındaki İstasyonlar özelliğiyle kullanıcılar bulundukları lokasyona en yakın Total istasyonunu bulabilir, ilgili istasyonun adres, telefon bilgilerinin yanı sıra, istasyonda ClubTotal, TEB Total, Yakıtmatik, LPG ve Bonjour olup olmadığı bilgisini de öğrenebilir. Aynı bölümde yer alan İstasyon Arama özelliği ile şehir ve ilçe bilgisini seçerek, istedikleri yerde bulunan TOTAL istasyonlarının tam listesini bulabilirken, Rota Planlayıcı ile başlangıç ve hedef noktalarını belirleyerek iki nokta arasındaki rotaya ve bu rota üzerindeki Total istasyonlarına ulaşabiliyor.

Kullanıcılar Club TOTAL menüsünden kart numarası ve şifrelerini girerek güncel PuanTotal bakiyelerini ve geçmiş alışveriş detaylarını inceleyebiliyor. Ayrıca ClubTotal veya TEBTotal kart sahibi olmayan kullanıcılar uygulama üzerinden her iki kart için de başvuruda bulunabiliyor.

Haberler & Kampanyalar menüsünde son haber ve kampanyaları takip edebilen kullanıcılar, Bize Ulaşın özelliği sayesinde görüş ve dileklerini, arzu ettikleri takdirde fotoğraf da ekleyerek Total yetkililerine iletebiliyor.

Uygulamanın bir diğer özelliği olan Eğlence ile kullanıcılar keyifli oyunlarla eğlenceli vakit geçirirken diğer yandan yararlı bilgiler de öğrenebiliyor.

iPhone ve iPad uygulamalarına ek olarak, çok yakında tüm Android ve Blackberry işletim sistemli akıllı telefonlarda da hayata geçirilecek olan uygulama ile Total mobil dünyadaki yatırımlarına devam ediyor.





İlgili etiketler : Total, İphone Uygulaması, Clubtotal, Teb Total,

Haber Sahibi

Total Petrol
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2291

Diğer Total Petrol Haberleri

Benzer Haberler

  • Atlasjet Atlasjet'le Uçmak İçin Sadece Parmaklarınızı Kullanın!

    Atlasjet'le Uçmak İçin Sadece Parmaklarınızı Kullanın!

    Çünkü Atlasjet ayrıcalığı, iPhone ve Blackberry’den sonra şimdi de iPad’de! Yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle “Yolcusunu en çok seven” havayolu olan Atlasjet, yenilikler su...
    14 Ekim 20112632 defa incelendi
  • Yapı Kredi Bankası Yapı Kredi'den Türkiye’de Bir İlk Daha: Salla Yolla

    Yapı Kredi'den Türkiye’de Bir İlk Daha: Salla Yolla

    Para Göndermek hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmadı! Hesap numarası, şube adı, şube kodu ...
    8 Mart 20122591 defa incelendi
  • Capitol AVM Capitol AVM iphone ve iPad Uygulaması Sizlerle

    Capitol AVM iphone ve iPad Uygulaması Sizlerle

    İstanbul Üsküdar'da faaliyet gösteren Capitol AVM sizleri sunduğu iPhone / iPad uygulaması ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Capitol'den hayatınızı kolaylaştıran ve sizi düşünen bir ilk...
    13 Aralık 20105537 defa incelendi
  • Shell Shell, Yatırımcılara Özel Uygulamasıyla iPhone ve iPad’de

    Shell, Yatırımcılara Özel Uygulamasıyla iPhone ve iPad’de

    Shell, haber ile hisse bilgilerine yatırımcı ve medya kuruluşlarının kolayca erişimini sağlayabilmek için Yatırımcı ve Medya Uygulaması hizmeti başlattı. iPhone ,iPad ve Android işletim sist...
    14 Nisan 20112942 defa incelendi
  • Tekstil Bank Tekstilbank iPhone Uygulaması

    Tekstilbank iPhone Uygulaması

    Tekstilbank iPhone Bankacılığında İnternet Bankacılığında gerçekleştirdiğiniz pek çok işlem artık mobil; İnternet Bankacılığındaki gibi varlıklarım sayfasında Tekstilbank'daki tüm ...
    22 Mart 20113122 defa incelendi