Renault, 2011 Formula 1 Şampiyonluğunu Clio RS Versiyonuyla Kutluyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 1982 defa incelendi
  • Puan : star star star 16 incelemede 3,25 puan almıştır.
Renault Sport, Red Bull Racing’in 2011’de elde ettiği Formula 1 Markalar Şampiyonluğu’nu kutlamak için Clio RS’nin sınırlı sayıda üretilen bir modelini piyasaya sürdü. Etkileyici görünüşüyle performans odaklı bir araç olan Clio RS Red Bull Racing RB7, benzersiz donanımı ve teknolojisiyle rüyaları süsleyen otomobiller sınıfına girmeye hazırlanıyor.

Red Bull Racing’le Formula 1 markalarında dünyanın zirvesine çıkan Renault Sport, bu başarının şerefine Clio RS’nin özel bir versiyonunu piyasaya sürdü. 'Clio R.S. Red Bull Racing RB7' modeli, Formula 1 uzmanlığı ve spor otomobildeki hünerlerini birleştiren Renault başarısının en etkili ve güçlü kanıtı olarak sunuldu. Red Bull’un Formula 1 takımlarından Red Bull Racing’in 2011’de elde ettiği Formula 1 Markalar Şampiyonluğu’nu kutlamak amacıyla sınırlı sayıda üretilen Clio RS Red Bull Racing RB7, etkili görünüşü ve performansa odaklanan tasarımıyla dikkat çekiyor.

Clio RS’ye olan hayranlığını dile getiren Clio Renault Sport Üretim Müdürü Jean-Maxime Boulanger, “Clio RS Red Bull Racing RB7, çarpıcı görünümle Renault Sport Technologies sihirbazlarının yeni geliştirdiği teknolojik özelliklerin bir araya geldiği çok yeni bir ürün. Bakışları üzerinde toplayacak dinamik bir otomobil. Renault Sport Technologies ile Renault Sport F1 arasındaki çok yakın bağı simgeleyen bir armağan” dedi.

En yüksek kalite sportif iç donanım
Clio RS Red Bull Racing RB7’nin mükemmelliği ve agresif sportif görünüşü, iç donanımına da yansıyor. İç donanım paketinde otomatik iklim kontrolü, otomatik far aktivasyonu, eller serbest kart sistemi, sarı kumaştan Recaro spor koltuklar, Renault Sport armalı vites kolu, kişiselleştirilmiş plaka ve audio bağlantı kutusu bulunuyor. Performansla ilgili gerçek zamanlı bilgileri gösteren elektronik araç üstü sürüş koçu olarak adlandırılan RS Monitörü de bulunuyor. Clio RS Red Bull Racing RB7, bu benzersiz donanımla da, teknolojiyi ve sportif performansı seven alıcılardan oldukça rağbet göreceğe benziyor.





İlgili etiketler : Renault, Clio Rs, Otomobil,

Haber Sahibi

Renault
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 1982

Diğer Renault Haberleri

Benzer Haberler