Pınar 5 Yeni Peyniri Beğeninize Sunuyor!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1107 defa incelendi
  • Puan : star star 39 incelemede 2,33 puan almıştır.
Pınar, yeni “keyif” serisi peynirlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Hellim, örgü, tel, cheddar ve dil peynirinden oluşan Pınar Keyif Peynirleri, lezzeti ve keyfi bir araya getiriyor.

Türkiye’nin öncü ve uzman gıda markası Pınar, peynir kategorisine birbirinden lezzetli beş yeni peynir ekledi. “Keyif anlarında, Pınar sofrada” diyen Pınar, yeni çıkardığı hellim, örgü, tel, cheddar ve dil peynirleriyle evlere konuk oluyor.

Misafirlerle beraber yapılan kahvaltıları, keyifli zamanları tatlandıran Pınar Keyif Peynirleri’nin hepsi Pınar’ın taze sütlerinden elde ediliyor. Tam yağlı olarak satışa sunulan Pınar Keyif Peynirleri sofraların aranılan lezzeti oluyor.

Pınar Hellim Peyniri :
Taptaze Pınar sütlerinden yapılan ve sık dokusuyla eşsiz bir lezzete sahip olan Pınar Hellim Peyniri, Akdeniz yeşillikleriyle hazırlanan salatalarda tercih edildiği gibi, yağsız tavada kızartılarak hem aperatif hem de kahvaltılık olarak tüketilebiliyor.

Pınar Örgü Peyniri :
Pınar Örgü Peyniri, geleneksel peynir sevenler ve yöresel tatlardan hoşlananlar için farklı bir lezzet sunuyor. Tazeliği eşsiz lezzetle birleştiren Pınar sütlerinden elde edilen Pınar Örgü Peyniri salatalara ve kahvaltılara zenginlik katıyor.

Pınar Tel Peyniri :
Pınar Tel Peyniri, kahvaltıların yanı sıra, salata, omlet ve makarnalara da lezzet katıyor. Taze Pınar sütlerinden elde edilen Pınar Tel Peyniri, lifli dokusuyla kahvaltıları çocuklar için eğlenceli hale getiriyor.

Pınar Cheddar Peyniri ( Dilimli):
Olgunlaştırılmış ve aromatik bir peynir olan cheddar peyniri, hamburger, patates kızartma ve aperatifler yanında eritilerek sos olarak kullanılabiliyor. Sert ve tam yağlı Pınar cheddar peyniri, Pınar’ın taptaze ve lezzetli sütlerinden elde ediliyor. Kahvaltılarda da tercih edilen Pınar Cheddar Peyniri, ambalajındaki aç kapa fonksiyonu sayesinde tazeliğini uzun süre koruyor.

Pınar Dil Peyniri:
Pınar’ın eşsiz lezzetteki sütlerinden elde edilen Pınar Dil Peynir az tuzlu ve lifli yapısıyla kahvaltıların baş tacı olmaya aday oluyor. Geleneksel özel peynirlerden Pınar Dil Peynir’i iyi liflenen yapısıyla ön plana çıkıyor.




İlgili etiketler : Pınar, Pınar Peynir, Hellim Peyniri, Örgü Peyniri, Tel Peynir, Cheddar Peyniri, Dil Peyniri,

Haber Sahibi

Pınar
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2014
  • Trafik

    : 1107

Diğer Pınar Haberleri

Benzer Haberler

  • Pınar Hayatınızı Güzelleştirecek Lezzet Fikirleri Pınar'dan

    Hayatınızı Güzelleştirecek Lezzet Fikirleri Pınar'dan

    Türkiye’nin öncü gıda markası Pınar, dondurulmuş ürünler kategorisindeki ürün çeşitliliği ve birbirinden lezzetli seçenekleriyle, hanımların mükemmel tariflerle mükemmel sofralar hazırlaması...
    15 Ocak 20132454 defa incelendi
  • Pınar Pınar Sütler Minik Ressamların Resimleri ile Renklendi

    Pınar Sütler Minik Ressamların Resimleri ile Renklendi

    Türkiye’nin öncü markası Pınar, 200 mililitrelik sütlerini Pınar Resim Yarışması’nı kazananların arasından seçtiği beş resim ile yeniden tasarladı. İlköğretim çocuklarının resim sanatına ve ...
    25 Kasım 20141709 defa incelendi
  • Pınar Pınar Kido Resim Yarışması ile Çocuklar Bu Yıl, Geleceği Tuvallerine Yansıtıyor

    Pınar Kido Resim Yarışması ile Çocuklar Bu Yıl, Geleceği Tuvaller

    30. Pınar Kido Resim Yarışması heyecanı başladı. Tam 30 yıldır ilköğretim öğrencilerinin resim ile yaratıcılıklarını ifade edebilmelerine olanak tanıyan Pınar Kido Resim Yarışması’nın bu yı...
    6 Nisan 201111543 defa incelendi
  • Pınar Pınar Pink Meyve Suyu, Kadınlara Özel!

    Pınar Pink Meyve Suyu, Kadınlara Özel!

    Yenilikçi ürünlerin öncü markası Pınar, kadınlara özel meyve suyu Pınar Pink’i tüketicileriyle buluşturuyor. Pınar Pink, içerdiği melisa özleri ve vitaminler ile rahatlatıcı bir etki sunuyor...
    9 Aralık 20141628 defa incelendi
  • Pınar Custard Sosunu, Pınar Kremilla ile Türkiye'de

    Custard Sosunu, Pınar Kremilla ile Türkiye'de

    Pınar, Avrupa’da tatlıların olmazsa olmazları arasında yer alan, aşçıların kurtarıcısı custard sosunu, Kremilla markasıyla Türkiye’de beğeniye sunuyor. Türk gıda ve içecek sektörünün öncü v...
    27 Mart 20141490 defa incelendi