Petrol Ofisi Maxima Merkezleri 10 Özel Hizmet Başladı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1637 defa incelendi
  • Puan : star star 47 incelemede 2,06 puan almıştır.
Petrol Ofisi maxima Merkezleri’ne gelen binek araç sahipleri ücretsiz 10 özel kontrol ve değişim hizmetinden yararlanıyor ve yola eksiksiz devam etme fırsatını yakalıyor.

 Türkiye akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi`nin, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren maxima Merkezleri’nde “10 Özel Kontrol ve Değişim Hizmeti” sunulmaya başlandı. Petrol Ofisi maxima Merkezleri “10 Özel Hizmet” kapsamında, araçların hayati önem taşıyan aksamları, ücretsiz olarak kontrol ediliyor ve gerekli değişimler yapılarak binek araç sürücüleri yollarına artık daha da güvenle devam ediyor.

Hızlı, ekonomik ve çevreci hizmet prensibiyle oluşturulan maxima Merkezleri’nde sunulan ücretsiz motor yağı ve antifriz kontrol ve değişimlerine sekiz yeni hizmeti daha eklendi. Bu kapsamda aracın motor yağı, filtre, antifriz, cam suyu, radyatör suyu, silecek lastiği, lastik ve akü kontrolü yapılırken, gerekli ekleme ve/veya değişim tespit edildiğinde araç sürücüsü uyarılıyor. Sürücünün onayı doğrultusunda gerekli değişimler Petrol Ofisi güvencesiyle maxima Merkezi madeni yağ uzmanları tarafından ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca madeni yağ uzmanları, elektrik ve hidrolik sistemlerinin kontrollerini de yine ücretsiz olarak yapıyorlar ve herhangi bir durumda sürücüleri en kısa sürede araçlarını servise götürmeleri için bilgilendiriyorlar. Müşteri memnuniyeti için hizmette sınır tanımayan Petrol Ofisi’nin “10 Özel Hizmeti” Türkiye genelinde 94 Petrol Ofisi istasyonundaki maxima Merkezleri’nde hayata geçmiş bulunuyor ve bu hizmetlerin sunulduğu maxima Merkezi sayısı her geçen gün artıyor.

Yaklaşan soğuk kış günleri öncesinde, araçların temel kontrollerini hiçbir ücret ödemeden yaptırmak isteyen kullanıcıların Petrol Ofisi maxima Merkezleri’ni ziyaret etmesi yeterli oluyor. Böylece akaryakıt almak üzere istasyona gelen araç sahipleri, araçlarının yağ kontrolü veya değişimini temiz ve konforlu bir ortamda en ileri teknolojiyle üretilen Petrol Ofisi Madeni Yağları ile yaptırma fırsatı buluyorlar. “10 Özel Hizmet”in sunulduğu Petrol Ofisi maxima Merkezleri listesine www.petrolofisi.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.

maxima Motor Yağları Hakkında
Binek araçlara özel sentetik “maxima” binek araç motor yağları ailesi, yüksek teknoloji ürünü “kopmayan yağ molekülleri” içeriyor. Konvansiyonel yağlarda kullanılan yağ molekülleri arasındaki bağlar zayıf olduğundan, bu yağlarda hızla kopma yaşanırken, maxima binek araç motor yağları bu kuvvetli bağlar sayesinde kopmaya karşı fark edilir derecede yüksek direnç gösteriyor. Kopmayan yağ molekülü teknolojisi ile kesilme (kopma) dayanımı yüksek olarak üretilen sentetik Petrol Ofisi maxima motor yağları, ilk çalışma anından itibaren motorun içini kaplıyor, zorlu iklim ve yol koşullarına direnç göstererek özelliğini ömrü boyunca koruyor. Böylelikle de, aşınmaları ve güç kayıplarını engelliyor, aracın performansını arttırıyor ve  ilk  günkü gibi kalmasını sağlıyor. Önde gelen birçok OEM’in onayına sahip bulunan Petrol Ofisi maxima motor yağları ailesi, “Akıllı yağ teknolojisi®” kullanılarak en gelişmiş katık teknolojileri ile üretiliyor ve otomobiller için sürekli performans garantisi sunuyor. Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi’nde geliştirilen tam sentetik maksima binek araç motor yağları uzun ömürlü olmaları sayesinde daha uzun yağ değişim ve servis aralığı sunuyorlar.



İlgili etiketler : Petrol Ofisi, Maxima Merkezi, Hizmet,

Haber Sahibi

Petrol Ofisi
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Trafik

    : 1637

Diğer Petrol Ofisi Haberleri

Benzer Haberler