Pegasus, İspanya Madrid Biletlerini Satışa Açtı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 932 defa incelendi
  • Puan : star star star star 27 incelemede 3,67 puan almıştır.
Geleneksel seyahat alışkanlıklarının ötesine geçip, farklı dönemleri seyahat fırsatına dönüştürerek hayatı yakalamak isteyen misafirlerine ilham veren Pegasus Hava Yolları, 24 Mart tarihinden itibaren İspanya’nın başkenti Madrid’e uçmaya başlıyor.

Uygun fiyatlı biletleri ve genişleyen uçuş ağı ile yeni nesil seyahat imkanı sunan Pegasus’un Mayıs 2013’te başlattığı Barselona hattından sonra uçuş ağına kattığı Madrid uçuşları, 24 Mart tarihinden itibaren 59,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla haftanın her günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

Pegasus misafirleri Madrid’e; haftanın her günü İstanbul Sabiha Gökçen’den saat 10.15’te, Madrid Barajas Uluslararası Havalimanı’ndan ise saat 14.25’de kalkan karşılıklı seferlerle uçma fırsatı bulacak.

Pegasus, Madrid’i 28 noktaya bağlıyor
Pegasus, misafirlerini Madrid’e yurt içinde Adana, Alanya/Gazipaşa, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Batman, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Erzincan,  Hatay,  İzmir, Kayseri,  Konya,  Şanlıurfa ve Gaziantep olmak üzere 17 noktadan; yurt dışında ise Almatı, Beyrut, Bişkek, Doha, Donetsk, Dubai, Kıbrıs, Kharkiv, Krasnodar, Lviv, Tahran olmak üzere 11 noktadan; toplamda 28 noktaya bağlantılı olarak uçuracak.

Yeni uçuş noktası Madrid ile birlikte Pegasus’un uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslarda yer alan 30 ülkede toplam 76 noktaya ulaşıyor.

Madrid’e neden gidilir?
İspanya’nın başkenti Madrid, Avrupa’nın en genç başkentleri arasında yer almakta. 24 Saat yaşayan Madrid’te modern ve klasik yapıların hakim olduğu renkli bir mimari vardır. Madrid’te Plaza Mayor’da yer alan kafelerden şehir seyredilebilir, Plaza Santa Ana’da tapas atıştırılabilir ve gece hayatı için Puerta de Sol’a uğranabilir. Sanatsever Pegasus misafirleri ise, Velázquez'in Las Meninas; Goya'nın La Maja Vestida ve La Maja Desnuda eserlerine de ev sahipliği yapan Prado, Thyssen Bornemisza ve Reinasofia müzelerinin bulunduğu Golden Triangle of Art bölgesini ziyaret edebilir.

Real Madrid futbol takımının evi Bernabéu Stadyumu ile dünyanın farklı şehirlerinden futbolseverleri sıkça ağırlayan Madrid, geniş parkları ve şehrin geneline yayılmış sanat eserleri ile tatil tutkunu Pegasus misafirleri için ilkbahar ve yaz aylarında vazgeçilmez bir durak olacak.

Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve  www.flypgs.com  internet adresinden ulaşabilirler.



İlgili etiketler : Pegasus, Pegasus Hava Yolları, Uçak, Seyahat, Madrid,

Haber Sahibi

Pegasus Airlines
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Trafik

    : 932

Diğer Pegasus Airlines Haberleri

Benzer Haberler

  • Pegasus Airlines Pegasus'ta Yurt Dışında Seçili Hatlara %30 İndirim!

    Pegasus'ta Yurt Dışında Seçili Hatlara %30 İndirim!

    2014Pegasus Hava Yolları, her ayın ilk Perşembe günü seçilen hatlarda Pegasus Plus üyelerine sunduğu geleneksel “Uç Uç Günleri” ile misafirlerini çok uygun fiyatlarla uçurmaya devam ediyor. ...
    3 Nisan 20142049 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus, Hamburg Uçuşlarına Başlıyor

    Pegasus, Hamburg Uçuşlarına Başlıyor

    Yeni hatlarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 1 Temmuz’dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçacağı yeni uçuş noktası Hamburg’a biletlerini 49,99 Euro...
    21 Mart 20141727 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus'un Bahreyn Seferleri Başlıyor!

    Pegasus'un Bahreyn Seferleri Başlıyor!

    Yeni hatlarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 12 Haziran’dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Basra Körfezi’ndeyer alan Bahreyn Krallığı’na70,99 Euro’...
    14 Nisan 20142067 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus Çek Cumhuriyeti'nin Başkenti Prag'a Uçmaya Başlıyor!

    Pegasus Çek Cumhuriyeti'nin Başkenti Prag'a Uçmaya Başlıyor!

    Uçuş ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, 19  Haziran’dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’a 39,99 Euro’dan başlayan fiya...
    16 Nisan 20141623 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus, Kırım'ın Başkenti Simferopol Seferlerine Başlıyor!

    Pegasus, Kırım'ın Başkenti Simferopol Seferlerine Başlıyor!

    Uçuş ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, 14 Nisan’dan itibaren Kırım’ın kültür merkezlerinden olan, dünyaca ünlü sanatçı ve müzisyenleri yetiştirmesiyle bilinen Ukrayna’nın S...
    19 Şubat 20141543 defa incelendi