Pegasus Asia Uçuş Ağına Yeni Uçuş Noktaları Ekliyor

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1614 defa incelendi
  • Puan : star star 30 incelemede 2,43 puan almıştır.
Pegasus Asia, 20 Şubat 2015’ten itibaren gerçekleştireceği, Hindistan’ın başkenti Delhi uçuşları ile uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.

Pegasus Hava Yolları’nın, Kırgız havayolu şirketi Air Manas’la iş ortaklığından doğan Pegasus Asia, uçuş noktalarını ve sefer sayılarını artırarak büyümesine devam ediyor. Pegasus Asia, Bişkek’i; Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Uzak Doğu arasında önemli bir buluşma noktası haline getirerek, Orta Asya’nın uçuş üssü yapma hedefiyle büyümesini sürdürüyor.

Pegasus Asia, uçuş ağına yeni uçuş noktaları ekliyor
2015 yılının ilk uçuş noktasını satışa açan Pegasus Asia, 20 Şubat 2015 tarihinden itibaren Bişkek merkezli uçuş ağına Delhi’yi de ekleyerek tarifeli seferlerine başlıyor. Pazartesi ve Cuma olmak üzere haftanın 2 günü karşılıklı olarak gerçekleştirilecek seferlerle Pegasus Asia misafirleri 149,99 USD’den başlayan fiyatlarla Bişkek’ten Hindistan’a uçabilecek. Pegasus misafirleri de 226.99 USD’den başlayan fiyatlarla İstanbul’dan Bişkek aktarmalı olarak Hindistan’a gidebilecek.

Pegasus Asia’nın 2015 yılında yakın dönemde sivil havacılık izinlerine bağlı olarak uçmayı hedeflediği diğer noktalar arasında Rusya’da Ekterinburg ve Novasibirsk bulunuyor. Misafirler; Ekterinburg için haftada 2, Novasibirsk için ise haftada 1 sefer olarak gerçekleştirilmesi planlanan uçuşlar ile Bişkek’ten Rusya’nın Moskova ve Krasnoyarsk dışında farklı noktalarına da doğrudan ulaşabilecek. Yeni açılacak hatların yanı sıra Bişkek’ten Moskova uçuşlarını artıran Pegasus Asia, 20 Şubat 2015 tarihinden itibaren Moskova uçuşlarını karşılıklı olarak 99,99 USD’den başlayan fiyatlarla toplam 5 sefere çıkarıyor.

Pegasus Asia, 2015 yılında Urumçi (Çin), Duşanbe, Khdojans ve Taşkent’i de uçuş ağına eklemek için gerekli olan izin başvuruları gerçekleştirdi. Sivil havacılıktan alınan izin süreçleri tamamlandıktan sonra bu noktalara da uçuşlarını gerçekleştirecek olan Pegasus Asia büyümesini sürdürecek.

Pegasus Asia ile Bişkek misafirleri toplam 57 noktaya uçabiliyor.
Pegasus Asia, yurt içinde Oş’a, yurt dışında ise Rusya’da Krasnoyarsk ve Moskova, Hindistan’da Delhi olmak üzere toplam 4 hatta direkt seferler düzenlemekte. Ayrıca Pegasus Asia misafirleri Bişkek’ten Türkiye içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Konya, Mardin, Muş, Samsun, Trabzon, Batman ve Van olmak üzere 18 noktaya; yurt dışında da Amsterdam, Stokholm, Atina, Barselona, Belgrad, Milan-Bergamo, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Düsseldorf, St Etienne, Kıbrıs-Ercan, Roma-Fiumicino, Frankfurt, Cenevre, Bakü, Hamburg, Kharkiv, Lviv, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Prag, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Londra, Stuttgart, Berlin, Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 39; toplamda 57 noktaya İstanbul bağlantılı olarak uçabiliyorlar.

Pegasus misafirleri Bişkek üzerinden aktarmalı olarak uçacak
Pegasus Hava Yolları misafirleri ise 2013 yılından beri haftanın 7 günü karşılıklı gerçekleştirilen İstanbul Bişkek uçuşlarına ek olarak, 2015 itibariyle Pegasus Asia’ya eklenen yeni bağlantı noktalarına da Bişkek üzerinden aktarmalı olarak uçabilecekler. İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Bişkek’e gitmek isteyen misafirler www.flypgs.com web sayfası üzerinden 120,29 USD’den başlayan fiyatlarla biletlerini satın alabilir ve detaylı sefer tarifesine ulaşabilirler.

Pegasus Asia Ailesi günden güne büyüyor
Pegasus Asia, filosuna 2014 yılında Pegasus’a ait Boeing 737-800’ün katılmasıyla birlikte 2’ye çıkan uçak sayısının yanı sıra, 9 kaptan pilot, 9 yardımcı pilot, 40 kabin görevlisi ve 58 kişilik teknik ekip olmak üzere toplam 110 kişiden oluşan bir havayoluna dönüşmesiyle büyümesine devam etmekte.



İlgili etiketler : Pegasus, Pegasus Asia, Uçak, Seyahat,

Haber Sahibi

Pegasus Airlines
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Şubat 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2015
  • Trafik

    : 1614

Diğer Pegasus Airlines Haberleri

Benzer Haberler

  • Pegasus Airlines Pegasus Asia İle İstanbul - Bişkek  Uçuşlari Başliyor

    Pegasus Asia İle İstanbul - Bişkek Uçuşlari Başliyor

    “Pegasus Asia” ile 21 Mart’tan itibaren haftanın 7 günü İstanbul Sabiha Gökçen – Bişkek uçuşları 139,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla Pegasus Hava Yolları’nın ortağı olduğu Kırgız havayolu ş...
    25 Şubat 20132031 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus'ta Yurt Dışında Seçili Hatlara %30 İndirim!

    Pegasus'ta Yurt Dışında Seçili Hatlara %30 İndirim!

    2014Pegasus Hava Yolları, her ayın ilk Perşembe günü seçilen hatlarda Pegasus Plus üyelerine sunduğu geleneksel “Uç Uç Günleri” ile misafirlerini çok uygun fiyatlarla uçurmaya devam ediyor. ...
    3 Nisan 20142049 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus Belgrad ve Saraybosna'ya 49.99 Euro'dan Başlayan Fiyatlarla Uçuruyor

    Pegasus Belgrad ve Saraybosna'ya 49.99 Euro'dan Başlayan Fiyatlar

    Pegasus Hava Yolları, 2013’ün ilk günlerinde uçuş ağına kattığı Belgrad ve Saraybosna’nın biletlerini 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlara misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pegasus Hava Yollar...
    10 Ocak 20131799 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus, Hamburg Uçuşlarına Başlıyor

    Pegasus, Hamburg Uçuşlarına Başlıyor

    Yeni hatlarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 1 Temmuz’dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçacağı yeni uçuş noktası Hamburg’a biletlerini 49,99 Euro...
    21 Mart 20141729 defa incelendi
  • Pegasus Airlines Pegasus Almanya'daki Tarifeli Uçuşlarına Nürnberg'i Ekliyor

    Pegasus Almanya'daki Tarifeli Uçuşlarına Nürnberg'i Ekliyor

    Pegasus Hava Yolları; Stuttgart, Münih, Düsseldorf, Köln ve Berlin’den sonra Almanya’daki 6. uçuş noktası olan Nürnberg’e Haziran ayından itibaren 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla tarifeli...
    1 Nisan 20132237 defa incelendi