Panasonic'ten Tek Seferde 50 Gömleği Yıkayabilen Çamaşır Makinesi

  • 14 yıl önce eklendi
  • 3800 defa incelendi
  • Puan : star star star star 105 incelemede 3,75 puan almıştır.
Panasonic’in “akıllı” çamaşır makineleri yüksek performans ve enerji, zaman ve su tasarrufunun yanı sıra sessiz çalışma ve hassas yıkama avantajıyla evlere giriyor. A+++ enerji verimliliği, SAZANAMİ (nazik dalga) iç tambur tasarımı, hazneye ve çamaşırlara 5 noktadan su püskürten HydroActive+ sistemi ve inverter motoru sayesinde Panasonic çamaşır makineleri Türkiye pazarında fark yaratacak.

Japonya beyaz eşya pazarında hâlihazırda lider konumda bulunan Panasonic, yenilikçi ve enerji tasarrufu sağlayan çevreci ürünlerini Türkiye’ye getiriyor. Son derece yüksek performans sunan ürünler, kullanım kolaylığı ve sektörün en yüksek enerji tasarrufunu gösterişli bir tasarımda buluşturmalarıyla dikkat çekiyor. 

Tek yıkamada 10 kg’lık çamaşır
Panasonic’in yeni çamaşır makineleri oldukça büyük yıkama kapasitesine (8 ila 10 kg arası) ve A+++ AB enerji verimlilik puanına sahip. Suyu ve enerjiyi oldukça verimli kullanan makineler hem kolay kullanılıyor hem de çok sessiz çalışıyor. Panasonic’in 10 kg’lik yıkama kapasiteli çamaşır makinesi NA-140VG3 tek seferde 50 gömleği birden yıkayabiliyor ve bu özelliğiyle su ve enerji tasarrufu ile birlikte zaman da kazandırıyor. Makinenin 34 cm büyüklüğündeki ağzı çamaşırları makineye yüklemeyi kolaylaştırıyor.

Sudan %30, enerjiden %50 tasarruf
Panasonic çamaşır makinelerine sahip olanlar Eko/Hızlı modun (NA-140VG3, NA-148VG3 modellerinde mevcut) dışında üç farklı esnek yıkama seçeneğinden faydalanabiliyorlar. Standart yıkama enerji ve zaman tasarrufu arasında iyi bir denge sağlarken “Eko mod” enerjiden %50, sudan ise %30 tasarruf sağlıyor. Üçüncü seçenek olan Hızlı mod ise standart yıkamadan %40 oranında daha hızlı bir yıkama sunuyor. Ayrıca Otomatik Kapatma özelliği de yıkama programı sonlanır sonlanmaz makineyi kapatıyor.

Fırçasız Inventer motor teknolojisi
Yeni makine serisi Inverter kontrollü fırçasız motor özelliğini içeriyor. Panasonic, Inverter motoru için bedelsiz olarak 10 yıllık garanti de veriyor. (NA-140VG3, NA-148VG3 modellerinde). HydroActive+ sistemi hazneye ve çamaşırlara 5 noktadan su fışkırtarak suyun çamaşırlara daha hızlı nüfuz etmesini sağlıyor ve su tüketimi, yıkama zamanı ve enerji tüketiminde tasarruf sağlıyor.

Çocuklar için çok güvenli
Yeni Panasonic NA-140VG3, NA-148VG3 çamaşır makineleri, makinenin çalıştığı anlarda kapı ve tuşların kullanımını engelleyen çocuk kilidi fonksiyonuna da sahip. Yeni Sessiz Yaylı tasarımın fırçasız Inventer motor ile birlikteliği Panasonic çamaşır makinelerinin oldukça sessiz çalışmalarını sağlıyor. Yıkama döngüsü esnasında ses seviyesi 53 desibelken en yüksek dönüş ses seviyesi ise 72 desibel* olarak ölçülüyor. Makinelerin Sessiz Yaylı tasarımı ses ve titreşimleri en düşük seviyeye indirerek rahatsız edici gürültülere engel oluyor. 

Çalışma hızını çamaşıra göre ayarlayan makine
Perfect Sense teknolojisi makineye yüklenen çamaşır miktarına en uygun döngü hızını ayarlıyor ve böylece enerji, su tüketimi ve zamanlama arasında denge sağlayarak mükemmel yıkama performansına ulaşıyor. 3D Sensör teknolojisi ise haznenin içine konan çamaşırları algılayarak hızı ayarlıyor ve çamaşırların makine içerisinde en uygun pozisyonda hareket etmesini sağlıyor. Böylece dengesiz çamaşır yüklenmesi engellendiği gibi daha iyi bir yıkama performansı sunuluyor.

Her türlü çamaşıra uygun yıkama programları
Panasonic’in yeni çamaşır makineleri yepyeni yıkama programlarına da sahip. Bunlardan karışık program sayesinde (NA-140 VG3 modelinde mevcut) ev hanımlarının çamaşırları birbirinden ayırıp çok sayıda yıkama yapmasına gerek kalmıyor. İpek/İç Çamaşırı, Bebek-bakım (NA-140VG3 modelinde mevcut), Dış Mekan, Kot Kumaşı, Cilt-bakım ve Narin Çamaşırlar (NA-148VG3 modellinde mevcut) gibi yıkama programları çamaşırın ihtiyacına en uygun yıkamayı sunuyor. Panasonic’in Çevreci Fikirler kapsamında tasarlanan “Eco 15 °C” programı ise 60 derece Pamuk programına kıyasla %60 oranında enerji tasarrufu sağlıyor.

(*NA-140VG3 modelinin dönüş sesi seviyesi 71 desibeldir.)
NA-140VG3 2.299 TL
NA-148VG3  1.999 TL





İlgili etiketler : Panasonic, Çamaşır Makinesi, Na-140vg3,

Haber Sahibi

Panasonic
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2011
  • Trafik

    : 3800

Diğer Panasonic Haberleri

Benzer Haberler

  • Vestel Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yaptı

    Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yap

    Yüksek Enerji Verimliliğine Sahip Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yaptı Bir teknoloji ve tasarım harikası olan Vestel Twinjet çamaşır makinesi, İngiltere’...
    21 Mart 20115115 defa incelendi
  • LG LG Çamaşır Makineleri Twin Wash Teknolojisiyle Baş Döndürüyor

    LG Çamaşır Makineleri Twin Wash Teknolojisiyle Baş Döndürüyor

    LG Electronics, CES 2015’te kullanıcıların beğenisine sunduğu TWIN Wash™, TurboWash™ 2.0 ve TurboSteam™ gibi üstün teknolojilere sahip makinelerle çamaşır yıkama sürecini yeniden yorumluyor....
    8 Ocak 20152775 defa incelendi
  • Siemens Ev Aletleri Siemens'ten IQ800 Serisi Çamaşır ve Kurutma Makinesi

    Siemens'ten IQ800 Serisi Çamaşır ve Kurutma Makinesi

    Siemens Ev Aletleri’nin IQ 800 serisinde sunduğu 8 kg kapasiteli WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi ve WT46Y860TR kurutma makinesi tasarım, konfor ve performansta yüksek standartları bir a...
    5 Nisan 20123677 defa incelendi
  • Beko Beko’dan Akıllı Çözümler Dünyası

    Beko’dan Akıllı Çözümler Dünyası

    Beko’nun akıllı çözümler sunan yeni buzdolabı ve çamaşır makinesi, üstün teknoloji ve tasarımlarıyla beğeni topluyor. Arçelik A.Ş.’nin uluslararası markası Beko, akıllı çözümler sunan yeni ...
    11 Mayıs 20117622 defa incelendi
  • Samsung Samsung'dan Bahar Temizliğine Özel Tüyolar!

    Samsung'dan Bahar Temizliğine Özel Tüyolar!

    Baharın gelişiyle evlerde de büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Kışlıklar yerini yazlıklara, yorganlar ise pikelere bırakırken evlerde de hummalı bir temizlik başladı. Hamarat annelerin bah...
    16 Nisan 20132004 defa incelendi