Mükemmel Kıvam ve Lezzette Ev Yoğurdu için Tefal Yoğurtçum ve Moova Süt

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2058 defa incelendi
  • Puan : star star 52 incelemede 1,81 puan almıştır.
Tefal’in evde istenen kıvam ve lezzette yoğurt yapmak için geçtiğimiz Eylül ayında tüketicilerin beğenisine sunduğu yeni Tefal Yoğurtçum ile Türkiye’de süt ve süt ürünleri dünyasına yeni bir anlayış ve kalite getiren Moova, mükemmel yoğurt lezzetine ulaşmak isteyenler için bir işbirliği gerçekleştirdi. Tefal Yoğurtçum’la evlerinde özel yoğurtlar hazırlamak isteyenler Nisan ve Mayıs ayları süresince Tefal mağazalarından Yoğurtçum ürünüyle birlikte Moova sütlerini de alarak, kıvamlı ve lezzetli ev yoğurdu hazırlayabilecekler.

Besleyici ve lezzetli konseptiyle sofralarımıza yeni bir anlayış getiren Tefal’in evde yoğurt yapmayı keyifli hale getiren ürünü Tefal Yoğurtçum ile Avrupa standartlarında bakteri oranı en az, proteini yüksek, doğal, saf ve lezzetli; Türkiye’nin ilk ve tek tam yağlı sütü Moova ile evde hazırlanacak yoğurtlar mükemmel bir kıvam ve lezzete ulaşıyor.

Tefal Yoğurtçum
Mutfakların yenilikçi markası Tefal, geliştirdiği yepyeni teknolojiyle evde yoğurt yapma keyfini 2011 Eylül ayından beri tüketicilere sunuyor. Kendi mutfağınızda istediğiniz ölçülerde yoğurt yapmanıza imkan veren Tefal Yoğurtçum; süzme yoğurdun yoğun kıvamını, normal yoğurdun enfes tadını ya da yoğurtta farklı lezzetleri seven tüm aile bireylerini aynı sofrada buluşturuyor.

Moova Süt
Türkiye’nin en kaliteli sütü, 2011 Ekim ayının başında Moova markasıyla tüketicilerin karşısına çıkıyor. Moova’nın sütü, doğal, saf ve lezzetli. Avrupa standartlarında bakteri oranı en az,  proteini en yüksek süt olma özelliğine sahip. Türkiye’nin ilk tam yağlı sütü olma özelliğini de taşıyan Moova, tüketicilere yeni bir dünya, yeni bir yaşam tarzı sunarak yaşam kalitelerini geliştirmeyi hedefliyor.

Tefal – Moova İşbirliği
Şimdi bu iki marka işbirliğine giderek, evde hazırlanan yoğurdun mükemmel kıvam ve lezzete ulaşan örneklerini tüketicilere sunabilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Tefal ve Moova’nın işbirliği kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında Tefal Shop’lardan Tefal Yoğurtçum satın alan tüketiciler, 2 adet Moova tam yağlı sütlerini de hediye olarak alarak, evde yapılan yoğurdun mükemmelini kendileri hazırlayabilecekler.




İlgili etiketler : Tefal Yoğurtçum, Tefal Moova Süt,

Haber Sahibi

Tefal
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 2058

Diğer Tefal Haberleri