Morhipo'nun Yeni Sezon Ürünleri ile Hem İçiniz hem Dışınız Kıpır Kıpır Olacak!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1668 defa incelendi
  • Puan : star 30 incelemede 1,4 puan almıştır.
Morhipo’da, moda dünyasına yön veren markaların yepyeni bahar mevsimi kreasyonları sahneye çıktı. Bahar renklerinin, pastel tonların ve farklı desenlerin bir arada kullanıldığı yeni çizgiler bu yılın vazgeçilmezi olarak öne çıkıyor.

Hem yeni sezon ürünleri ve hem de çok avantajlı kampanyaları ile moda dünyasına yön veren Morhipo.com, bahar sezonuna yepyeni markalar ve ürünler ile giriyor.

Sıcak havalar kendisini hissettirmeye başlamışken “Müşteri Mutluluğu” vizyonu ile hareket eden Morhipo da alışverişlere heyecan getirecek birçok marka ve ürün ile tüketicilerin hem içini hem dışını kıpır kıpır edecek.

Yaz sezonunda Morhipo’da yepyeni markalar ve ürünler müşterilerin beğenisine sunulmaya devam ediyor. Özel kampanyaların, alışveriş dostu Hopi’li fırsatların ve özel avantajların da hız kazanacağı yeni sezon ile birlikte alışveriş yapmak isteyenler bir tık ile binlerce marka ve yüzbinlerce ürünün yer aldığı Morhipo’dan baharın sıcak esintilerini yaşayabilecekleri ürünleri satın alırken aynı zamanda güneşin keyfini de doyasıya çıkarabilecek.

Farklı desenlerin öne çıkardığı yeni çizgiler
Yeni sezona güçlü bir şekilde giriş yapan Morhipo’da kadın, erkek ve çocuklar için ayakkabı ve çantadan spor giyime, kozmetikten aksesuara ve ev ürünlerine sayısız yeni sezon ürünü yer alacak.

Kadınlar için bahar renklerinin, pastel tonların, açık renklerin, doğal ve canlı renklerin ön plana çıkacağı yeni ürünlerde, farklı desenlerin birleştirildiği yeni çizgiler kullanılacak. Bu sezon floral ve palmiye desenler öne çıkacak. Aksesuarlarda ise genel görünümü tamamlayacak çarpıcı yeni tasarımlar geliyor. Erkekler için ise pastel tonlar ve canlı renkler kreasyondaki yerini alacak, klasik ürünler de klasik renklerle var olmaya devam edecek.

Stil sahibi kadın ve erkeklerin vazgeçilmez markalarından People By Fabrika da her an her yerde şık bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar için siyah ve beyaz renklerin ön planda tutulduğu sıradışı birçok renk kombinasyonu ile  günlük kıyafetlerde yepyeni koleksiyonlar sunacak. Gece için hazırlanan koleksiyonlar ise hem rahat hem de çok göz alıcı renk desenleri ile donatılacak. Bunun yanı sıra bahar için rahat kullanımlı ve rengârenk trikolar da Morhipo’da yerini alacak. Bluz ve gömleklerin de dâhil olduğu bu geniş koleksiyonda çizgili desenler de yine önemli bir yer tutacak.

People By Fabrika, erkekler için ise sade ama şık detaylar eklenmiş gömlekler ve tişörtler sunacak. Daha modern bir yaklaşımla oluşturulan ceket, gömlek, pantolon ve takım elbiseler baharda erkekleri girdikleri her ortamda öne çıkaracak.

Yaşam dışarıda, yeni ürünler bir tıkla kapınızda
Morhipo’nun “tek sepet”, “kapıda nakit”, “kredi kartı ile ödeme”, “hızlı teslimat”, “Hopi ile alışveriş”, “Hopi indirimleri” gibi birçok avantajlı hizmeti sayesinde müşteriler, Morhipo.com’dan alışveriş yaparak baharı karşılayabilecek.



 Morhipo - 1

Morhipo - 1

 Morhipo - 2

Morhipo - 2

 Morhipo - 3

Morhipo - 3

 Morhipo - 4

Morhipo - 4

 Morhipo - 5

Morhipo - 5

 Morhipo - 6

Morhipo - 6

 Morhipo - 7

Morhipo - 7

 Morhipo - 8

Morhipo - 8

 Morhipo - 9

Morhipo - 9

 Morhipo - 10

Morhipo - 10

 Morhipo - 11

Morhipo - 11

 Morhipo - 12

Morhipo - 12

Morhipo Adresine Git!

İlgili etiketler : Morhipo, Morhipo İlkbahar Koleksiyonu, Yaz Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Nisan 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Nisan 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2016
  • Trafik

    : 1668

Diğer Morhipo Haberleri

Benzer Haberler

  • Adil Işık Adil Işık 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    Adil Işık 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    adL 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu “Working Chic”, stil sahibi, güçlü, şehirli ve şık kadın imajını vurguluyor. Yeni sezonun marka yüzü ise Amerikalı model Tara Jean… Moda dünyasının güçlü m...
    4 Mart 20138744 defa incelendi
  • Colin's Colin's 2013 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonunda

    Colin's 2013 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonunda

    Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, 2013 İlkbahar-Yaz kadın koleksiyonunda kendini yenileyen, eğlenceli, rengârenk stili ile öne çıkacak. COLIN’S d...
    15 Şubat 20133396 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki XSIDE 2013 İlkbahar Erkek Koleksiyonu

    LC Waikiki XSIDE 2013 İlkbahar Erkek Koleksiyonu

    LC Waikiki’nin genç markası XSIDE, yaratıcı tasarımları sokağın rengi ile birleştiriyor. Denim rüzgarlarının estiği İlkbahar 2013 Koleksiyonu’nda eğlenceli desenler ve özel baskılar renkli b...
    7 Mart 20133328 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki XSIDE 2013 İlkbahar Kadın Koleksiyonu

    LC Waikiki XSIDE 2013 İlkbahar Kadın Koleksiyonu

    LC Waikiki’nin genç markası XSIDE, İlkbahar 2013 Kadın Koleksiyonu’nda rahat ve fonksiyonel detayları ile şehir trendlerini belirliyor. Mavi, bej ve pastel renklerin hakim olduğu LC Waikiki ...
    7 Mart 20135540 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki XSIDE 2013 Yaz Koleksiyonu

    LC Waikiki XSIDE 2013 Yaz Koleksiyonu

    LC Waikiki’nin genç markası XSIDE, 2013 Yaz Koleksiyonu ile kadınlara festival havası yaşatırken, erkekleri ise Afrika etkisiyle sarıyor. XSIDE Kadın Koleksiyonu’ndaki baskı ve nakış detaylı...
    24 Mayıs 20133796 defa incelendi