Morhipo.com'dab Şimdi İndirimli Al, Gelecek Sezon Giy

  • 7 yıl önce eklendi
  • 955 defa incelendi
  • Puan : star star star star 56 incelemede 4,02 puan almıştır.
Havalar sizi modada gelecek sezonu düşünmekten uzaklaştırmasın. Gelecek sezonun trendleri için şimdiden indirimli fiyatlarla birçok ürüne sahip olabilirsiniz. Morhipo.com'da hem kadın hem de erkek kategorisinde yeni sezon trendleri için yüzlerce seçenek var:
 
Kadınlar için gelecek sezon trendleri
Çizgiyi geç:
Enine, boyuna, bloklar halinde ya da grafik olsun fark ermez gelecek sezon çizgilerin dönemi olacak. Şimdiden seçiminizi yapın ve çizgileri baştan aşağı kullanın.
 
Çiçek bahçesi: İlkbahar sezonu için çiçekler şaşırtıcı değil, biliyoruz. Ancak bu defa kumaş, renk ve tarzları farklı olacak. Ayakkabı ve çorap dahil tepeden tırnağa çiçek giyeceğiz. Şimdiden birkaç parça edinebilirsiniz.
 
Cool pembe: Gelecek sezon trendlerinden tek bir renk seçmek gerekirse bu kesinlikle pembe olacak. Ancak masum değil bir havalı bu defa. Uçuk pembeden fuşyaya uzanan geniş bir skalada pembenin hemen hemen bütün tonlarında ürünler burada.
 
Beyaz gömlek: Poplin gömlek fırtınası gelecek sezon güçlenerek devam ediyor. Farklı kesim ve işlemelerle ofise ya da şık bir yemeğe uyum sağlayabilen bu klasik parçayı indirimden alabilirsiniz.
 
Jean zamanı: Her dönemin vazgeçilmezi jean sezon podyumlarında yine başroldeydi. Boyfriend kesimler, farklı yıkamalar, işlemeli parçalarla dolu sezon yaklaşırken birkaç tane jean parça almakta fayda var.
 
Midi topuklar: Topuklular geri geldi ancak korkmanıza gerek yok çünkü önümüzdeki sezonun topukları orta ve yürünebilir boylarda. Şimdiden aldığınız midi topuklular görünümünüzü mükemmel şekilde tamamlayacak.

Eller serbest: Günümüzün yoğun kadını, çantası da hızına ayak uydursun istiyor. Sırt çantaları, bel çantası ve çapraz askılı modeller hayatınızı daha da kolaylaştıracak.
 
Erkekler için gelecek sezon trendleri
T-shirt'ün konuşsun: Stiliniz aslında sizi yansıtır ancak bu yaz düşüncelerinizi biraz fazla açık edeceksiniz. 2017 İlkbahar/Yaz sezonunda hisleriniz apaçık tişörtlerinizin üzerine yerleşiyor. Şimdiden bir tane edinebilirsiniz.

Kamuflajın dönüşü:
Önümüzdeki yazın en büyük trendlerinden olmaya aday kamuflaj, şehirli görünüme maceracı bir ruh getiriyor. Tekrar tekrar podyuma dönen bu desen gardırobunuzda mutlaka yer almalı.
 
90'lar sokak stili: Moda dünyası geçmişe yolculuğu her zaman çok seviyor. 90'larda büyüyen genç kuşak tasarımcılar dönemin minimalist sokak stilini gelecek yazın trendleri arasına taşıyor.
 
Kullanışlı ve havalı: Spor giyim her sezon gücüne güç katarak ilerliyor. 2017 yazının da en büyük starı sırt çantaları olacak. Pratik ve şık bir modeli günün her saati yanınızda taşıyabilirsiniz.
 
“Court” Sneakers: Spor giyimin önemi sneaker egemenliğini de beraberinde getiriyor. Bu sezon sneaker'ın en sofistike hali olan boğazsız, ince tabanlı, kanvas ya da süet olabilen bağcıklı “court” modeli ön planda.



İlgili etiketler : Morhipo, Giyim,

Haber Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Şubat 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2017
  • Trafik

    : 955

Diğer Morhipo Haberleri