Migros Mobil Market'erde Satılan P&G Ürünlerinin Geliri Özel Sporculara

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2744 defa incelendi
  • Puan : star star star star 83 incelemede 3,87 puan almıştır.
P&G Türkiye, Migros ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu işbirliği ile yürütülen Özel Olimpiyatlar Projesi kapsamında özel sporculara destek olan tüketiciler, Türkiye’de bir ilk olan Migros Mobil Market uygulaması sayesinde mağazaya gitmeden de kampanyaya katkı sağlayabilecekler. Proje kapsamındaki çalışmanın ilk durağı İstanbul’da Bağdat Caddesi oldu.

Zihinsel engelli çocuk ve gençleri sporla hayata bağlamak için yürütülen Özel Olimpiyatlar Projesi çerçevesinde Migros ve P&G Türkiye, Mobil Market uygulaması ile ürünlerini tüketicilerin ayağına götürüyor. 16 Şubat’ta İstanbul’da Bağdat Caddesi’ne kurulan Mobil Market’te, Migros Sanal Market iPhone uygulamasını kullanarak P&G ürünlerinden alan tüketiciler hem özel sporcuların yaşamlarını iyileştirmeye katkıda bulunacak hem de ürünleri doğrudan evlerine sipariş edebilecekler.

Tüketicilerin sokaktan geçerken barkod okutarak sipariş vermelerini sağlayan Mobil Market  uygulamasıyla da Özel Olimpiyatlar Projesi'ne destek verme fırsatını sağlayan P&G Türkiye ve Migros, alışveriş alışkanlığını değiştirecek bir uygulamaya öncülük ediyor. Özel Olimpiyatlar Mobil Market projesi, özellikle iş yoğunluğu sebebiyle mağazalardan alışveriş yapmaya zaman ayıramayan tüketicilere zaman kazandıran, hızlı bir alışveriş deneyimi sağlıyor. P&G Türkiye’nin önümüzdeki dönemde pek çok açık hava aktivitesinde kullanacağı Migros Mobil Market’ler, hızlı tüketim ürünleri sektöründe çıtayı yükseltecek önemli bir kilometre taşı.

Mobil Market’lerde satılan P&G ürünlerinin geliri Özel Sporculara
Bağdat Caddesi’nde iki hafta kalacak olan Migros Mobil Market’te alışveriş yapmak çok kolay ve pratik. Tasarımıyla gerçek raf izlenimi veren Mobil Market’teki her P&G ürününün fotoğrafının altında birer barkod bulunuyor. iPhone sahipleri, telefonlarındaki Migros Sanal Market iPhone uygulaması sayesinde barkodları okutarak tek dokunuşla sipariş verebilecek. Migros Mobil Market’te satılacak olan Ariel, Alo, Ace, Fairy, Pantene, Head&Shoulders, Wella Pro Series, Blendax, Koleston, İpana, Oral-B, Prima, Orkid, Gillette ve Duracell markalarından alışveriş yapan tüketiciler, Özel Olimpiyat Projesi’ne de destek vermiş olacak. Burada satılan her P&G ürününden elde edilen gelirin bir kısmı, Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu’na aktarılarak 500 engelli gencin spor yapmasına katkı sağlanacak.



İlgili etiketler : Migros Mobil Market, P&g,

Haber Sahibi

Migros
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 2744

Diğer Migros Haberleri