McDonald's'tan Yepyeni Hafif Aktif Menü

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1664 defa incelendi
  • Puan : star star 61 incelemede 2,31 puan almıştır.
McDonald’s Hafif Aktif menüsündeki salatalarının içeriğini zenginleştirirken menüye yeni tatlar da ekledi.

Dengeli beslenme ve aktif yaşam anlayışıyla oluşturduğu Hafif Aktif menüsünde mevcut olan Akdeniz Salata ve Chicken McBites Salata’nın içeriğini zenginleştiren McDonald’s, menüye Izgara Tavuklu Salata ve Ton Balıklı salataları da ekledi. McDonald’s’ın besin içeriği zenginleştirilmiş yeni salata karışımında; Mini Yedi Kule, Yeşil Çıtır Yaprak, Kırmızı Çıtır Yaprak, Rakula, Kuzu Kulağı ve Su Teresi yer alıyor.

Sağlıklı yaşamın aktif bir hayat tarzı ile desteklenmesi gerektiğine inanan ve ‘yediğin kadar yak, yaktığın kadar ye’ felsefesini benimseyen McDonald’s, günlük hayatın temposunda hızlı, bol mineralli ve hafif yiyeceklere ihtiyaç duyan müşterileri için mevcut salatalarının içeriğini daha da zenginleştirdi. McDonald’s, Hafif Aktif menüsündeki lezzet ve çeşitliliği arttırırken salata kaplarını da yeniledi.

Izgara Tavuklu Sandviç
McDonald’s’ın misafir taleplerini ön planda tutarak yaptığı ürün geliştirme çalışmaları neticesinde Hafif Aktif menüsüne eklediği bir diğer ürün ise; Izgara Tavuklu Sandviç oldu. İçecek ve patates ile servis edilecek ürün, tüm restoranlarda ve AloServis’te satışa sunuldu.

McDonald’s’ın diğer ürünleri gibi eşsiz salataları da 444 62 62 AloServis hizmetiyle McDonald’s severlerle buluşuyor.



İlgili etiketler : Mcdonald's, Mcdonald's Hafif Menü, Mcdonald's Menü,

Haber Sahibi

Mc Donalds
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Eylül 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2015
  • Trafik

    : 1664

Diğer Mc Donalds Haberleri

Benzer Haberler