Levi's'ın Lot 700 Denim Koleksiyonu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1221 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 20 incelemede 4,5 puan almıştır.
Levi's'ın yeni Lot 700 Denim Koleksiyonu, tekstil ve tasarımda yıllarca süren araştırma ve yeniliğin sonucu olarak ortaya çıktı ve kadın görünüşüne mükemmel şekli vermek için yaratıldı.

Lot 700, Levi’s'ın Sonbahar-Kış 2015-16 Kadın Koleksiyonu, dünya genelinde kadınların ihtiyaçlarına en iyi karşılığı veriyor. Kadınlar, "Onların" jeani için doğru kumaş karması, kesimi, uyumu ve cazibesini istiyor.

Levi’s Tasarım Başkanı Jonathan Cheung, "Lot 700 ile mükemmel şekil veren jeanler tasarladık. Bunu başarmak için yaptığımız seçim yenilikçi bir kumaş kullanımıydı: Daimi bir araştırma ve Levi's Laboratuvarı'ndaki deneyimle her zamankinden daha iyi gerdirilen jean sonucuna ulaşıldı." dedi.
Yeni Lot 700, Levi’s tarafından 1934'de üretilen ilk bayan jeani Lady Levi’s Lot 701'den esinlenerek üretildi. Levi’s'ın Baş Üretim Sorumlusu Karyn Hillman, "Aynı jean kadın moda tarihini değiştirdi ve Marilyn Monroe tarafından ikon haline getirildi. Bugün jean dünyası harika bir satış sürecine doğru yönlendi, biz de sürekli olarak ürünlerimizi bugünün normlarına uygun olması için gözden geçirip geliştiriyoruz. Bu güvenilirlik ve modernite bizim için büyük oranda önem taşıyor. Yenilikler yaşanıyor ve biz köklerimize her zaman sadık kalarak ilerliyoruz." şeklinde konuştu.
Erkek stilleri için kullanılan ikonik sınıflandırma sisteminden esinlenen yeni kadın koleksiyonu, kendine has Lot 700 koleksiyonunun markası altında bulunan 3 rakamlı imzasıyla iftihar ediyor, bu da jeande modern bir yaklaşım sergiliyor. İşte Lot 700 koleksiyonunun karakteristiğini ve performansını kimliklendiren açık ve birinci yol: 710 Super Skinny, 711 Skinny, 721 High Rise Skinny, 712 Slim, 714 Straight, 715 Bootcut. Bu yeni Levi’s® koleksiyonundaki her bir ürün, her renk ve kalıba uygun. Böylece her kadın kendine uygun kusursuz jeani bulabiliyor.

Koleksiyon, Milano 2015 Moda Haftası'nın sonundaki Lot 700 Launch Etkinliği sırasında büyük usta Giovanni Gastel tarafından fotoğraflandı. Gastel, "Bir efsane olan Levi’s'ı fotoğraflamak benim için her zaman büyük bir onur. Chiara gibi sıradışı ve güzel bir kadın onları giydiği zaman mutluluğum artıyor." dedi.

Levi’s Lot 700ün yeni yüzü, "blondesalad.com"un sıradışı kurucusu Chiara Ferragni, yalnızca tüm dünyada milyonlar tarafından değil, aynı zamanda modanın öncüleri tarafından da takdir edilen Milano'daki Giovanni Gastel Studio'da Levi’s tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Ferragni, "Giydiğim ilk jeani düşünecek olursam hiç şüphe yok ki bugün giydiğim 721 High Rise Skinny ile o gün giydiğim bana aynı hissi veriyor" derken 70'ler tasarımlı tişörtler ile kombinlediği 721 High Rise Skinny'nin Los Angeles'da her gün giydiği kıyafet olduğunu söyledi.


İlgili etiketler : Levi's, Levi's Lot 700, Jean,

Haber Sahibi

Levi's
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Eylül 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Kasım 2015
  • Trafik

    : 1221

Diğer Levi's Haberleri

Benzer Haberler