Kanyon Pop Up Restoran Antakya Mutfağı Kanyon Gaea Restoran’da

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1155 defa incelendi
  • Puan : star star star star 61 incelemede 4,46 puan almıştır.
Misafirleri için her zaman ilkleri gerçekleştiren Kanyon, Türkiye’nin en ünlü restoranlarına ev sahipliği yaptığı POP UP RESTORAN KONSEPTİ ile şehrin tadını değiştirmeye devam ediyor. Dude Table organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinliklerde 5-6 Mayıs tarihlerinde Gaea’ya Antakya’dan Pales Süt ve Tugay Kasabı konuk oluyor.

Kanyon Pop Up Restoran etkinlikleri lezzet çıtasını yükselterek devam ediyor. Mayıs ayında İntema Yaşam içerisinde yer alan Gaea, 5 - 6 Mayıs tarihlerinde 2 gün boyunca Antakya mutfağının en lezzetli örneklerini sunacak olan Pales Süt ve Tugay Kasabı’nı ağırlıyor olacak.

Pales Süt kurucusu Lale Kuseyri ve Tugay Kasabı’ndan Kasap Yılmaz Usta Gaea’ya misafir olacak ve lezzetlerini Gaea’nın şefi Fırat Canik ve ekibi ile birlikte hazırlayıp sunacak.

Kanyon’da İntema yaşam içinde yer alan ve yerel malzemeye önem veren Gaea, Antakya’nın mutfak kültüründe önemli yer tutan mezeleri, tepsi kebabı ve künefesini sunacak olan Pales Süt ve Tugay Kasabı’nı 5 – 6 Mayıs tarihlerinde ağırlayacak. Fırat Canik, Lale Kuseyri ve Kasap Yılmaz Usta tarafından hazırlanacak lezzetler ile Gaea’da Pop Up Restoran deneyimi misafirlere yaşatılacak.
Gaea Antakya Pop Up menüsünde mezeler, zahterli zeytin salatası, kaytaz böreği, oruk ve ana yemekte bölgenin eti ile tepsi kebabı yer alıyor. Tatlı tutkunları için menüde künefe de var. Antakya Mutfağı Pop Up Restoran deneyimi, 5 ve 6 Mayıs tarihlerinde tüm gün gerçekleşecek. Bu deneyimi yaşamak için Gaea’ı 0212 353 53 11 arayıp rezervasyon yaptırabilirsiniz.




İlgili etiketler : Kanyon Avm, Gaea Restoran,

Haber Sahibi

Kanyon AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Nisan 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Mayıs 2018
  • Trafik

    : 1155

Diğer Kanyon AVM Haberleri