İş Bankası Biyokimlik'li POS ile Alışverişte Yeni Bir Dönem Başlıyor!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2968 defa incelendi
  • Puan : star star star 69 incelemede 3,01 puan almıştır.
Değişen müşteri ihtiyaçları ve alışveriş alışkanlıklarına çözüm sunmak üzere yeni ürün ve hizmetleri teknolojik yatırımlarla hayata geçiren İş Bankası,  “Biyokimlik’li Bankamatik” uygulamasından sonra Türkiye’de ve dünyada bir ilk olan “Biyokimlik’li POS” uygulamasını hizmete sunuyor.

İş Bankası kredi kartı müşterileri “İş Bankası Biyokimlik’li POS” cihazı bulunan anlaşmalı üye işyerlerinden yapacakları alışverişlerde, şifre girmek yerine, parmaklarını okuyucuya okutarak güvenli ve hızlı bir şekilde kolayca işlem yapabilecekler. Kredi kartı sahiplerini şifre akılda tutma zorluğundan kurtaracak bu teknolojik hizmet sayesinde İş Bankası kredi kartı müşterileri, yaşamları boyunca değişmeyecek, her seferinde hatırlamak zorunda kalmayacakları ve kopyalanamaz bir şifreyi her an üstlerinde güvenle taşıyor olacaklar.

“Biyokimlik” adı verilen Parmak Damar Tanıma teknolojisi kullanıcılara yüksek güvenlik ve kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Güvenliği yüksek, kullanımı kolay bu teknolojiden yararlanmak isteyen İş Bankası kredi kartı müşterilerinin, parmak damar haritalarını çıkarttırıp, hesap bilgileri ile eşleştirilmesi için İş Bankası şubelerine başvurması yeterli olmaktadır. Parmak damar haritası alınıp hesap bilgileri ile eşleştirilen müşterilerin, Bankamatik cihazlarında kart ve kart şifresi ile Biyokimliğini aktif hale getirmesi gerekmektedir. Biyokimliğini aktif eden İş Bankası kredi kartı müşterileri, “İş Bankası Biyokimlik’li POS” cihazı bulunan anlaşmalı üye işyerlerindeki alışverişlerinde, okuyucuya parmaklarını okutarak işlem yapma kolaylığına sahip olmaktadır.

Dünyada bir ilk olan “İş Bankası Biyokimlik’li POS” projesinde, biyometrik güvenlik sistemlerinin gelişmiş küresel sistem uygulayıcısı, parmak damar biyometrisi alanında özellikle HITACHI ve diğer cihaz üreticileriyle birlikte çalışarak geniş yazılım ve donanım tecrübeleri edinmiş olan MIG INTERNATIONAL ve lider POS üreticilerinden VERIFONE ile işbirliği yapılmıştır.


İlgili etiketler : İş Bankası, Biyokimlik'li Pos, Biyokimlik, Biyokimlik’li Bankamatik,

Haber Sahibi

Türkiye İş Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Ekim 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2012
  • Trafik

    : 2968

Diğer Türkiye İş Bankası Haberleri

Benzer Haberler