Gri En Sıcak Renk!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1393 defa incelendi
  • Puan : star star star star 25 incelemede 4 puan almıştır.
Dünyaca ünlü kozmetik zinciri Sephora, güzelliğine düşkün ve trendleri sıkı sıkıya takip eden kadınları gri rengin farklı tonlarıyla büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

Gri renk güzellik dünyasının yeni siyahı oluyor! Herkese gülümseyen, teni canlandıran, diğer bütün renklere gölge oluşturan gri renk yeni sezonla birlikte geri döndü!  Sephora, antrasitten inci grisine, fümeden çelik grisine kadar farklı tonlarla griyi yeniden yaratıyor.  

Trend raporları ve makyaj uzmanlarının uygulamalarında ciddi anlamda değer kazanan bu renk, Sephora koleksiyonlarında grinin farklı tonları olarak far ve ojelerde dikkat çekiyor. Koleksiyonun çarpıcılığı sadece renklerle değil, dantel efektinin fark edildiği kutularda da etkisini gösteriyor.

Sephora kadını çevresindeki grileri yok ederek bu sezonda griyi sadece makyajına adapte ediyor ve güzelliğini gülümsetiyor.
      
Colorful Far Paleti
Bu farlar makyaj çantanızın ve 10 saate kadar kalıcılığıyla göz makyajınızın vazgeçilmezi… Saten yumuşaklığı, kadifemsi, mat veya simli gri tonlarındaki bu 7 göz farı, son derece konsantre bir formül ve sıra dışı uygulama kolaylığı sayesinde kusursuz bir kapatıcılık sunuyor. En sevilen gri tonlarını beraberinde her yere taşımak isteyen kadınlar, Colorful paletler şık dantel motifli kutusuyla sunuluyor.
Fiyat: 34,90 TL.
 
Sephora Rouge
Sephora’nın ikon ruju! Sınırla sayıda üretilen bu baş döndürücü ruj, son derici çekici dudaklar için yoğun bir renk ve kremsi yapısıyla yumuşacık dudaklar sunuyor.
Fiyat: 32,90 TL.
          
Brush Set
Bu şık paket içerisinde neler mi var? Cilde toz ve matlaştırıcı pudraları uygulamak için bir pudra fırçası ve göz makyajınızda harikalar yaratacak 2 göz fırçası… Kusursuz cilt ve belirgin bakışlar için hep yanınızda olmalı…
Fiyat: 59 TL.
                      
Dramatic Volume Mascara Obsessive Grey
Kirpiklere yoğunluk ve sıra dışı bir hacim kazandıran Sephora maskaralarının en saygını… Sonuç: Çarpıcı grilikte, çekici bir bakış!
Hiyalüronik asitle zenginleştirilmiş yoğun formülü sayesinde kadife yumuşaklığında bir bakış için son derece trend!
Fiyat: 54,90 TL.

Color Hit Oje
Tırnaklarınızda aynı anda hem klasik hem modern bir görünüm yaratmak için Sephora yeni oje koleksiyonunu sunuyor. Klasik, metalik, holografik yanardöner, simli ve kadifemsi versiyonlar da yeniden yorumlanan grinin 8 tonu keşfedilmeyi bekliyor.
Fiyat: 9.90 TL



İlgili etiketler : Sephora, Makyaj, Far, Ruj, Brush Set, Pje,

Haber Sahibi

Sephora
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 1393

Diğer Sephora Haberleri

Benzer Haberler