Genç Yetenekler Agora Adapazarı AVM'de

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1075 defa incelendi
  • Puan : star star star star 45 incelemede 4,44 puan almıştır.
Genç yeteneklerin yıl boyunca tel alüminyumlardan yaptığı heykel, yağlı boya ve kara kalem çalışmaları 25 Aralık - 05 Ocak tarihleri arasında -1. kat etkinlik alanında sergilenecek.

Gençlerin Sanatsal Çalışmaları ve Müzik Dinletileri Agora’da Olacak!
Maharetli ellerin heykele ve tabloya dönüştürdüğü 40 adet sanatsal çalışma 25 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında Agora Alışveriş Merkezi’nde sergilenecek. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından özenle hazırlanan koleksiyonun içerisinde yağlı boya, kala kalem çalışmaları yer alacakken, tel alüminyumdan yapılan insan figürleri ve kireçten yapılan dekoratif modeller de olacak.

Çalışmalarını sergilemek için birçok kez Agora Alışveriş Merkezi’ni tercih eden Güzel Sanatlar Lisesi, sergi çalışmalarının yanı sıra oluşturduğu okul korosu ile de müzik dinletisi etkinliğini gerçekleştirecek. Genç yeteneklerin yeni yılı karşılayacak olan okul korosu 30 – 31 Aralık tarihlerinde -1. kat etkinlik alanında saat 15.00’da başlayacak.

Eşsiz müzik dinletisinde genç yetenekler;  "Memleketim, Kız Sen Geldin Çerkeş’ten, Vardar Ovası, Ankara Zeybeği" gibi Türk Sanat Müziği repertuvarlarıyla ve aynı zamanda ‘’Pirates Of The Caribbean, Game of Thrones yabancı sinema dizi müziklerinden oluşan şarkıları da seslendirerek ziyaretçilere müzik ziyafeti yaşatacak.

Agora Alışveriş Merkezi 2018’e Merhaba Demek için Hazır!
Modern Dans Gösterisi 30 Aralık Cumartesi günü saat 18.00 ve 20.00’da, 31 Aralık Pazar günü ise 17.30 ve 19.30 saatlerinde Agora AVM -1.kat etkinlik alanında Sakaryalıların beğenisine sunulacak.

Ünlü astrolog Filiz Özkol, 31 Aralık Pazar günü saat 16.00’da “2018’de bizleri neler bekliyor?” sorusunun yanıtı Agora AVM’de verecek. Üstelik 23 – 29 Aralık tarihleri arasında en çok alışveriş yapan Agora Card sahiplerinden 5 kişiyi, Özkol ile birebir söyleşi yapma fırsatı da bekliyor.



İlgili etiketler : Agora Adapazarı Avm, Agora Adapazarı Avm Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Agora Adapazarı AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Aralık 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 7 Ocak 2018
  • Trafik

    : 1075

Diğer Agora Adapazarı AVM Haberleri