En Sevdiğiniz Dokuyu SC Shampoo Koruyun

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1186 defa incelendi
  • Puan : star star 66 incelemede 2 puan almıştır.
Silk & Cashmere 20 yıllık tecrübesinden aldığı ilhamla başta saf ipek, saf kaşmir ve kaşipek olmaz üzere tüm ürünlerinin uzun süre aynı dokuda korumasını sağlayan çok özel bir ürünü piyasaya sürdü; “SC Shampoo”. Yaklaşık üç ay önce sessiz sedasız sadece Silk & Cashmere mağazalarında satışına başlanan ürün o kadar ilgi gördü ki; tüm stoklar kısa sürede tükendiği için yeniden üretime geçildi.

Zamansız tasarımlarıyla her sezon kadın ve erkeklerin en önemli tercihi olan Silk & Cashmere, dünya çapına yayılan mağaza ve corner’larıyla coğrafyalar ötesi bir giyim tarzının temsilcisi olduğunu kanıtlıyor. Bu yıl kuruluşunun 20. yılını kutlayan Silk & Cashmere; ipek ve kaşmir ürünlerin yıllarca ilk günkü dokusunda kalmasına olanak tanıyan “SC Shampoo” adıyla ürettikleri şampuanları piyasaya sürdü.
Renklerin canlılığını koruyan, akmalarını, kırışmalarını, sararmalarını önleyen SC Shampoo, ürünlerin keçeleşmesini de engelliyor.  Elde yıkanması önerilen ürünler için ideal olan şampuan aynı zamanda yünlü ve yün karışımlı giysileriniz için de kullanılabiliyor.

Silk & Cashmere şampuanının diğer deterjanlardan farkı
İnsan sağlığını tehdit eden kimyasallar içermeyen “SC Shampoo”; biyolojik olarak parçalanabilen, bitkisel iyonik ve non-iyonik yüzey aktif maddeler içeriyor. Bu maddeler sayesinde kolayca çözünüp suyla tamamen karışıyor. Böylece kolay durulanırken yıkama sonrası ürün üzerinde herhangi bir kalıntı bırakmıyor.

Yeni nesil hammaddelerden, Silk & Cashmere için özel olarak üretilen ve güvenle kullanabileceğiniz şampuan, 350 ml’lik özel şişelerinde yurtiçi ve yurtdışındaki tüm Silk & Cashmere mağazalarında satışta. Tüm Silk & Cashmere ürünleri gibi “SC Shampoo” da çevre dostu… Piyasaya sürülen ürünler kısa sürede tükenirken, yeni ürünler de raflardaki yerini aldı.




İlgili etiketler : Silk & Cashmere, Sc Shampoo,

Haber Sahibi

Silk & Cashmere
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 1186

Diğer Silk & Cashmere Haberleri