Çok Özel Bir Destek Hizmeti: "Toyota Asistanım"

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2010 defa incelendi
  • Puan : star star star star 34 incelemede 3,65 puan almıştır.
Toyota Asistanım, Toyota sahiplerinin sürüş keyfini kesintisiz yaşayabilmeleri için tasarlanan özel bir destek hizmeti. Yaşayabileceğiniz olası aksiliklerde yola sorunsuz devam etmeniz için 7 gün 24 saat Toyota Asistanım yanınızda.

Toyota Asistanım'ın ayrıcalıklı hizmetleri
Yol kenarı yardım
Diyelim ki otomobilinizde küçük bir arıza meydana geldi. Toyota Asistanım üyesiyseniz Türkiye'nin neresinde olursanız olun Toyota Yetkili Servisi aracınızın yanına gelerek sorunu yerinde çözer. Yol Yardım için telefon numaraları (0800)211 61 66 ve (0212) 233 31 45

Aracın çekilmesi/kurtarılması
Kaza, arıza ve yoldan çıkma gibi aksilikler yaşanması durumunda Toyota Asistanım üyesi olarak 7/24 çekici hizmeti alabilirsiniz.

Lastik değiştirilmesi hizmeti
Yolculuğunuz sırasında lastiğinizi patlaması durumunda da Toyota Asistanım yanınızda! Bir telefonla yetkili teknisyenimiz aracınızın bulunduğu yere gelerek lastiklerinizi sizin için değiştiriyor.

Toyota Bilgi ve Organizasyon Servisi
Bulunduğunuz şehrin gözde mekanlarını mı merak ediyorsunuz? Rezervasyon mu yaptıracaksınız? Haftasonu maça bilet mi almak istiyorsunuz? Toyota Asistanım'ın üyelerine özel sunduğu Toyota Bilgi ve Organizasyon Servisi size her türlü bilgi ve organizasyon hizmetini sunuyor.

Benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi
Bir sonraki akaryakıt istasyonuna ulaşmadan benzininiz mi bitti? En yakın istasyon kilometrelerce ötede mi? Merak etmeyin. Toyota Asistanım üyesiyseniz aracınız çekiciyle en yakın benzin istasyonuna ücretsiz olarak çekilir.

Oto kapı kilit hizmeti
Anahtarınız kaybetmeniz veya aracınızda unutmanız durumunda günün 24 saati Toyota Asistanım'ı arayabilirsiniz. Toyota Yetkili Servisi en kısa sürede müdahale ederek aracınızın kapılarını açar.

Seyahate devam etmek için kiralık araç
Uzun süreli onarım gerektiren arıza ve kazalarda yolculuğunuzun kesintiye uğramaması için Toyota Asistanım size özel kiralık araç hizmeti sunar.

Ferdi teminatlar
Toyota Asistanım aracınızın yanında olduğu kadar ferdi teminatlarla sizin de yanınızda. Hastane ulaşımından taburcu olduğunuz süreye kadar sizin için de birçok hizmet sunmaktadır.




İlgili etiketler : Toyota Asistanım, Toyota Yol Yardım,

Haber Sahibi

Toyota
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2012
  • Trafik

    : 2010

Diğer Toyota Haberleri