Carousel, 23 Nisan'da Ressam İsmail Acarla-Piyanist Burçin Büke'yi Toçev Çocuklarıyla Buluşturuyor

  • 14 yıl önce eklendi
  • 3206 defa incelendi
  • Puan : star star star star 31 incelemede 3,84 puan almıştır.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ressam İsmail Acar ve Piyano Sanatçısı Burçin Büke'nin de katkılarıyla Carousel AVM'de TOÇEV çocuklarıyla yaşanacak!

Carousel, sahip olduğu sosyal sorumluluk anlayışıyla Mustafa Kemal Atatürk'ün armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Türkiye ve Dünya çapında önemli yer edinen Ressam İsmail Acar ve Piyano Sanatçısı Burçin Büke'nin değerli katkılarıyla önemli bir etkinliğe imza atıyor. 23 Nisan TOÇEV (Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) çocuklarını ağırlayacak olan Carousel Alışveriş Merkezi; sanata, sanatçıya ve geleceğimiz olan çocuklara verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

Çocuklarımızı sanata entegre edebilmek adına 23 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte; 20 çocuk Burçin Büke'nin piyano dinletisini gözleri kapalı ve hayaller kurarak dinleyecek. Dinleti sonrasında gözlerini açan çocuklar, hayallerini İsmail Acar ile tuvallere yansıtacaklar.

Projenin devamında ise okumak isteyen, ailelerinin maddi yetersizlikleri sebebiyle okuyamayan ve çalışmak zorunda olan çocuklara tahsil hayatları boyunca maddi, manevi destek sağlamak adına kurulan TOÇEV için, yapılan resimler 23-30 Nisan tarihleri arasında Carousel AVM'de sergilenecek. Sergi sonrası resimlerin satışından elde edilen gelir TOÇEV'e bağışlanacak.

Etkinlik Programı
*Başlangıç Saati: 14.00
*Burçin BÜKE Piyano Dinletisi: 14.15
*İsmail ACAR ile Resim Yapımı: 14.40/15.40



İlgili etiketler : Carousel, Carousel Avm, 23 Nisan Etkinlikleri, Etkinlik,

Haber Sahibi

Carousel AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Nisan 2011
  • Trafik

    : 3206

Diğer Carousel AVM Haberleri

Benzer Haberler