Bursa Kebap Evi 7 Yılda 25 Kat Büyüdü

  • 7 yıl önce eklendi
  • 725 defa incelendi
  • Puan : star star 21 incelemede 2,1 puan almıştır.
Cem ve Caner Helvacı kardeşler, 2010 Eylül'ünde zor durumda olan 3 şubeli Bursa Kebap Evi'ni satın alarak 7 yıl gibi kısa bir sürede 34 şehir ve 77 şubeye çıkardılar. Bursa Kebap Evi, bugün marka çatısı altında 1100 kişiye istihdam sağlıyor.

Almanya dahil 77 şubesi olan Bursa Kebap Evi, 7 yıla büyük bir başarı sığdırdı. 2010 Eylül'ünde sadece 3 şubesi olan Bursa Kebap Evi, 25 kat büyüyerek Türkiye'nin en hızlı büyüyen restoran zinciri oldu. Cem ve Caner Helvacı kardeşlerin girişimci ruhu batmakta olan bir restoranı, dünya markası haline getirdi. Franchise'larından biri oldukları Bursa Kebap Evi'ni 7 yıl önce satın alan Helvacı kardeşler, gıda sektöründeki tecrübelerini konuşturdu. Alır almaz büyük bir yapılanma içine girdikleri Bursa Kebap Evi merkezini 2011 yılının Aralık ayında Esenyurt'ta 1200 metrekarelik bir binaya taşıdılar. Burada üretim, lojistik ve eğitim birimleri oluşturuldu. Altyapısını güçlendirerek daha sağlıklı ve hızlı bir büyüme kaydettiklerinin altını çizen Cem Helvacı "Franchising alanlar genellikle meslek dışı kişiler olduğundan onlara eğitimli usta ekipler yetiştirmek gerekiyor. Bayilerimize eğitimli personel desteği sağlıyoruz. Sahada gezen 13 kişilik de ekibimiz var. Ayrıca gizli müşteri denetimleri yapıyoruz. Bursa'da ne yiyorsanız, tüm şubelerimizde aynı lezzet ve kalitede yiyorsunuz" diyor.

Michelin yıldızlı şeflerden de ödül aldı
2016 yılının Haziran ayında merkezi Brüksel'de bulunan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen "Üstün Lezzet Ödülü"ne (Superior Taste Award) layık görülen Bursa Kebap Evi, lezzette kalitenin tek damgası olarak kabul edilen bu ödülü alan tek iskender markası oldu.

Avrupa'dan sonra Ortadoğu'da büyüyecek
2014 Eylül'ünde Almanya'ya master franchising veren Bursa Kebap Evi, geçtiğimiz aylarda da Fransa'daki ilk şubesi için imza attı. Ortadoğu'dan da büyük ilgi gören Bursa Kebap Evi, yakın dönemde, bu bölgede de bir kaç şube açacağının müjdesini verdi.

Hedef 100 şube
Bursa'nın meşhur kebabı İskender'i lezzet ve kalite standardından ödün vermeden tüm Türkiye'ye ve dünyaya tanıtan, Bursa lezzetlerini dev bir markaya dönüştüren Bursa Kebap Evi, 100 şube hedefine emin adımlarla ilerliyor.




İlgili etiketler : Bursa Kebap,

Haber Sahibi

Bursa Kebap Evi
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Eylül 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Eylül 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2017
  • Trafik

    : 725