Biletix, Artık 78 Noktadan Daha Eğlence Severlere Ulaşmaya Hazırlanıyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1231 defa incelendi
  • Puan : star star star star 32 incelemede 4,12 puan almıştır.
Türkiye’nin eğlence ve spor etkinlikleri alanında lider biletleme firması Biletix, farklı noktalara yerleştirilen 78 kiosk ile artık çok daha ulaşılabilir

Türkiye’nin eğlence ve spor etkinlikleri alanında lider biletleme firması Biletix, 13 yıldır süregelen hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Uluslararası biletleme firması Ticketmaster iştiraki olan Biletix, Türk halkını eğlence, spor ve kültürel etkinliklerle buluşturan bir platform olmanın yanı sıra, tüketiciyle daha da yakın olmak misyonuyla hizmet çeşitliliğini artırarak yeni uygulamalarını eğlence severlerle buluşturuyor.

Geçtiğimiz günlerde kullanıcılarına, daha güvenli bir alışveriş ortamı sunabilmek amacıyla kredi kartı ve nakit seçeneklerine ek olarak mobil cüzdan uygulamasını başlatan Biletix, Mart ayından itibaren başta IDO İskeleleri ve KVK Store’lar olmak üzere Türkiye’nin farklı noktalarında bulunan toplam 78 kiosktan tüketicilere hizmet vermeye başlıyor.  

Tüm Biletix tüketicilerine seslenen kiosklar eğlence severlerin her etkinlik kategorisinin (Müzik, Spor, Sahne Sanatları, Aile Eğlencesi ve Eğitim& Diğer) hot tickets listelerine anında ulaşma ve istedikleri etkinliklere bilet satın almalarına imkan tanıyor.  

Ayrıca Biletix’in bu yeni uygulaması ile kullanıcılar satın alma işleminin ardından, kendilerine gönderilen e-posta, kısa mesaj ya da referansının bulunduğu makbuz ile biletlerini istedikleri herhangi bir Perakende Satış Noktasından teslim alabiliyorlar.

Konu ile ilgili olarak Biletix Genel Müdürü M.Kemal Erdine; “Biletix olarak kurulduğumuz günden bu yana e-ticaretin öncü ve yenilikçi firmaları arasında yer aldık. Uluslararası pazarı ve yurtiçindeki gelişmeleri hep yakından takip ettik. Uluslararası pazarda gelişen yeni teknoloji ve çözümleri, Türk tüketicisinin ihtiyaçları paralelinde bazen bire bir bazen de adapte ederek kendilerine ulaştırdık. Kiosk uygulamamız ile Biletix artık çok daha fazla noktadan çok daha fazla kişi için ulaşılabilir olacak. Mart ayından itibaren başta İDO İskeleleri ve KVK Store’lar olmak üzere Türkiye’nin farklı noktalarında bulunan toplam 78 kiosktan tüketicilere hizmet vermeye başlayan Biletix, kısa bir süre içinde Türkiye çapında 200 kioskla etkinlik takipçilerine ulaşıyor olacak. İlerleyen günlerde de hizmetlerimize ekleyeceğimiz yeni uygulamalarımızla kullanıcılarımızın daha farklı etkinliklerde deneyim yaşamasına aracılık ediyor olacağız.” dedi.



İlgili etiketler : Biletix, Kiosk,

Haber Sahibi

Biletix
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 1231

Diğer Biletix Haberleri