Annelere En Güzel Hediyeler Korupark'ta

  • 12 yıl önce eklendi
  • 4562 defa incelendi
  • Puan : star star 90 incelemede 1,99 puan almıştır.
Korupark’ın hediyeleri anneleri şımartacak türden! 196 mağazası ve binlerce markasıyla Korupark’taki hediye alternatiflerinden birini alın, Anneler Günü’nde annenizi şımartın…

Ne alsak, ne yapsak, ne desek de onu bugün hiç olmadığı kadar mutlu etsek? Anneler Günü yaklaşırken hemen hemen herkesin aklında bu soru dolaşıyor. Annelerin ağzı aranıyor, ihtiyaçları saptanmaya çalışılıyor, güne özel planlar yapılıyor. Anneler Günü tatlı telaşıyla kendini her yerde hissettiriyor. Bursa'nın yaşam alışkanlıklarını baştan sona değiştiren Korupark'ta Anneler Günü alışverişlerine ev sahipliği yapıyor. Üstelik Korupark’ta devam eden sinema kampanyası da alışverişlerinizi ödüllendiriyor. Anneler Günü öncesi yapılacak alışverişler ile kampanyaya katılanlar ücretsiz sinema bileti kazanma ve vizyon filmleri bedava izleme şansı yakalıyor.

Annelerin yüzünü gülümsetecek en özel ve en güzel hediyelerin bulunabileceği Korupark Alışveriş Merkezi, 196 mağazasıyla Anneler Günü alışverişlerine hazır. Annenize ayakkabıdan çantaya, kolyeden küpeye, saatten bileziğe, gözlükten şapkaya, elektronikten ev tekstiline, parfümeriden modaya kadar birçok hediye alternatifini çok özel fırsatlar ile bulabileceğiniz Korupark Alışveriş Merkezi’nin dünyaca ünlü markaları her annenin tarzına uygun hediyeleri müşterilerine sunuyor.

Anneler Günü’ne özel saksı boyama yarışması…
Korupark Anneler Günü etkinlikleri ile de eğlendirmeye ve kazandırmaya aday. Korupark ve Koçtaş işbirliği ile 13 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek saksı boyama yarışmasında anne ve çocukları becerilerini gözler önüne serecek. Başlayan yaz ayı ile birlikte bahçelerde balkonlarda yerlerini alan saksılar bu kez, Korupark Atrium’da yarışmaya katılan anne çocukların hayal güçlerine bırakılacak. Yarışmacılar tarafından 15:00 ile 17:00 saatleri arasında süslenecek saksılar, daha sonra jürinin beğenisine sunulacak. Dereceye giren yarışmacılar ise sürpriz hediyeler kazanacak.

Anneler Günü’nde sevgisini annelerine göstermek isteyenler için KORUPARK'ta o kadar çok alternatif var ki! Değerli bir takıdan, küçük şirin bir süs eşyasına, yazın favorilerinden, aksesuarlara bütün hediye çeşitleri KORUPARK'ta!


İşte mağazalarımızdan özel fırsatlar…
Marks&Spencer
Annelerin vazgeçilmezi Marks&Spencer Anneler Günü için hediyesine karar veremeyenlere, Marks&Spencer alternatif hediye seçenekleri sunuyor. Bayan giyim, iç giyim, kişisel bakım ürünleri ve annenize özel yüzlerce hediye seçeneği Marks&Spencer KORUPARK mağazasında. Üstelik 200 TL alışveriş yapanlar, 50 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Beymen anneleri çok şık!
Tarz sahibi annelere en şık Anneler Günü hediyeleri Beymen'de. Çantalar, aksesuarlar, ayakkabılar, Beymen Collection ve Academia koleksiyonlarındaki özel tasarımlar şık anneleri bekliyor.

Annelerin zerafeti Vakko'da
Annelerin, zerafetleriyle göz dolduracağı Vakko'nun yeni sezon ürünleri, şık tasarımları ve renk yelpazesiyle göz dolduruyor. Zengin triko koleksiyonu ve ceketler, şık çantalar ve gösterişli eşarplar Vakko KORUPARK mağazasında.

Mudo'dan annelere zerafet
Mudo City anneleri sevindirecek birçok hediye seçeneği sunuyor. Capcanlı renk ve tasarımlarıyla etekler, elbiseler, gömlekler, bluzlar, pantolonlar, trend çantalar, şıkır şıkır aksesuarlar ve ev dekorasyon ürünleriyle Mudo City, annesini sevindirmek isteyenleri bekliyor.

En trend renkleriyle Tüzün Anneler Günü'ne hazır
Tüzün, sezona rengârenk bir giriş yapıyor. Canlı renkleriyle dikkatleri toplayan Tüzün'ün yeni sezon koleksiyonunda; elbiseler, bluzlar, şifon plise etekler ve şifon elbiselerin yanı sıra pek çok hediye alternatifi Anneler Günü için sizi bekliyor.

DKNY JEANS'de anneler kızlarını kıskandırıyor
Stil sahibi annelerin tercihi DKNY JEANS'de, New York'un dinamik ruhu yeni sezonürünlerine yansıdı. Tek omuzlu tişörtler, elbiseler, gömlekler ve daha birçok seçenekle, DKNY JEANS Anneler Günü için uğranılması gereken noktalar arasında yer alıyor...

Polo Garage ile anneler yazı ferah geçiriyor
Stil sahibi annelerin adresi Polo Garage, sıcak yaz günleri için ince dokuları, modern tasarımları ve cesur renklerini annelerin beğenisine sunuyor. Anneler hem seviniyor, hem de yazı rahat rahat geçiriyor.

Hotiç'ten annelere gün ışığı
Gün ışığının yumuşak tonları ile gün batımı tonları, Anneler Günü'nde Hotiç KORUPARK mağazasında. Nar ve kırmızı tonları, soft turuncu, sıcak sarı, mavi tonları ve beyaz renklerindeki koleksiyon anneleri sevindiriyor.

English Home ile annenize sevginizi gösterin
English Home'daki rengarenk yatak örtüleriyle annelerin yüzü gülüyor. Pastel tonlarda pembe, yeşil ve lila renklerin hakim olduğu yatak örtüleri, % 50 indirim fırsatıyla hem anneleri hem de hediye almak isteyenleri sevindiriyor.

En iyisini hak eden annelere Mücevher
Mücevher Exclusive, annesine olan sevgisini en değerli hediyeyle taçlandırmak isteyenlerin adresi. Mücevher Exclusive ürünleri, annenize sevginizi göstermenin yine en değerli yolu.

Nine West ile şıklık tam puan!
Yazın vazgeçilmez renklerini yeni koleksiyonunda sergileyen Nine West'te, birbirinden şık ayakkabı veçantalar, Anneler Günü'de sizi bekliyor.

Flo ile annelerin ayağına sağlık
Moda ve konforu bir arada sunan Flo'da, anneleri mutlu etmekçok kolay. Gösterişli ve aksesuar detaylarıyla sandaletler, yüksek topuklu ve dolgu tabanlı ayakkabıları ile Flo, annelerin en güzel gününü süslüyor.

Annelere özel tasarımlar Sabri Özel'de
Zarif ve şık görünmeyi seven annelere, klasik çizgilerin minimal detaylarla süslendiği Sabri Özel'in yeni sezon ürünleri, Anneler Günü için ideal hediye seçenekleri sunuyor.
 
LC Waikiki ile annelere çifte mutluluk
Annelerini sevindirmek isteyenleri, LC Waikiki'de çok sayıda hediye seçeneği bekliyor. Bluzlar, incili tişörtler, ışıltılı bolerolar, çiçek desenli tunikler, gömlekler, şık kumaş pantolonlar ve İspanyol paça denimlerin yer aldığı koleksiyondan, 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar anneleri için sürpriz bir hediye seti kazanıyor.

Anneler kaşmir yakışır
Stefanel'den Anneler Günü'ne özel; ekstra ince ve yumuşak organik kaşmir ürünler annelerin gönlünü fethediyor. Mavi, yeşil, pastel tonları, turkuaz ve san gibi etkileyici renkleriyle Anneler Günü için ideal hediyeler arasında yerini alan kaşmir ürünler Stefanel KORUPARK mağazasında.

Sevginin en doğal hali İpekyol'da
Anneler Günü'nde en doğal renkleri sunan İpekyol'da, beyazın hakim olduğu dinamik, sıcak ve natürel renkler göze çarpıyor. Birbirinden güzel elbiseler, aksesuarlar ve ayakkabılar İpekyol KORUPARK mağazasında.

Romantik annelere Faik Sönmez
 Romantik annelere pastel tonlar ve çiçek desenleri ile rengarenk, cıvıl cıvıl bir koleksiyon Faik Sönmez’de. Annelerini sevindirmek isteyenler, Faik Sönmez’de yapacakları her 300 TL alışverişe anında 50 TL indirim kazanıyor.




İlgili etiketler : Korupark, Korupark Avm, Anneler Günü, Anneler Günü Hediyesi, Anneler Günü Kampanyaları,

Haber Sahibi

KoruPark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Mayıs 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 4562

Diğer KoruPark AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Grundig Annelere En Güzel Hediyeler Grundig'ten

    Annelere En Güzel Hediyeler Grundig'ten

    Anneler Günü yaklaşırken hediye telaşına düşenler için Grundig birbirinden pratik ve özel hediye seçenekleri sunuyor. Saç düzleştirici, saç maşası, kurutma makinesi ve saç şekillendiriciden ...
    3 Mayıs 20123301 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo Anneler Günü Teması

    Tchibo Anneler Günü Teması "Şık Hediyeler"

    Tchibo, yeni teması “Şık Hediyeler”i tamamen kadınlara ayırdı. Yaklaşan anneler gününde hediye seçmekte zorlananlara birbirinden farklı hediye alternatiflerinin sunulduğu tema 8 Mayıs’ta Tch...
    30 Nisan 20133054 defa incelendi
  • Beymen Club Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Beymen Club'ın Birbirinden Göz Alıcı Anneler Günü Hediyeleri

    Rahat, cool ve modern tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının tercihi olan Beymen Club, Anneler günü için de farklı ürün gruplarından renkli ve çekici hediye seçenekleriyle annesini şıma...
    4 Mayıs 20133193 defa incelendi
  • Koton Koton Anneler Günü Koleksiyonu 2020

    Koton Anneler Günü Koleksiyonu 2020

    Stil sahibi ve özgün tasarımları ile keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Koton, 10 Mayıs Anneler Günü'ne özel bir birinden güzel hediye seçenekleri sunuyor. Elbise en çok benim annem...
    3 Mayıs 20206082 defa incelendi
  • DeFacto Anneniz için En Özel Hediyeler DeFacto'da

    Anneniz için En Özel Hediyeler DeFacto'da

    Akdeniz modasının öncü firması DeFacto, Anneler Günü'nde annesini mutlu etmek is teyenler için yüzlerce seçenek sunuyor. ANKAmall De Facto'ya gelin, 2012 İlkbahar Yaz kadın ve aksesuar k...
    3 Mayıs 20128595 defa incelendi