Anadolu'nun En Büyük Termal Yatırımı Makissos Thermal&Spa Hotel Açılıyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1385 defa incelendi
  • Puan : star star star 22 incelemede 3,41 puan almıştır.
Kırşehir merkezde yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamlanan MakissosThermal&Spa Hotel, 28 Eylül Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından görkemli bir törenle açılacak.
Türkiye'nin termal su kaynaklarının en önemli merkezlerinden Kırşehir, termal turizmde en önemli sorunlardan olan nitelikli otel ihtiyacını karşılayacak bir tesise kavuştu.

Kırşehir merkezdeki Bağbaşı’nda yapımı tamamlanan ve yerli yabancı turistlerin hizmetine sunulan otelin sadece iç Anadolu değil, tüm Türkiye hatta Orta Doğu için çok önemli bir yatırım olduğunu belirten Renkyol İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sungur, otelin resmi açılışını Kırşehir’in yetiştirdiği, tüm Türkiye’nin gönlüne taht kuran Neşet Ertaş’ın ölümünün birinci yıl dönümünde yapacak olmalarının ayrıca kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.

Çamuru ile de şifa dağıtacak
Bülent Sungur, yaklaşık 100 milyon liraya mal olan 198 odalı 550 yatak kapasiteli otelin bir termal tesis için gerekli olan her ayrıntı titizlikle düşünülerek inşa edildiğini belirterek, şöyle devam etti:
"Otelimizdeki içilebilir termal su kadar, çamur da şifa arayanların derdine derman olacak. Çamur banyoları cilt sorunu olanlar, stresten arınmak, güzelleşmek, yenilenmek isteyenler için birebir. MakissosThermal&Spa Hotel özünde bir termal tesis ancak, Kırşehir merkezde bulunması nedeniyle aynı zamanda şehir oteli; toplantı salonları ve diğer sosyal imkanlarıyla da kongre oteli özelliği taşıyor. Bu özellikleri aynı anda bulunduran Anadolu’nun en büyük termal tesisini memleketim Kırşehir’e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum."

Sungur, kendisi için memleketinde yaptığı yatırımların yurt genelinde yaptığı diğer çok daha büyük yatırımlardan da önemli olduğunu ifade ederek, bu otelin işletmesini en iyi şekilde gerçekleştireceklerini kaydetti.

Otelin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışının yapılacağı; bakanlar, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çok sayıda sanatçının da katılacağı 28 Eylül Cumartesi günü sürprizler de planladıklarını ifade eden Bülent Sungur, saat 13.00’deki tarihi ana tanıklık etmeleri için tüm Kırşehirliler’i otellerine davet etti.

MakissosThermal&Spa Hotel
Anadolu’nun en büyük termal yatırımında birbirinden konforlu odaların yanında tuz odası, kneipp refleks havuzu, spor merkezi, sauna, buhar odası, açık, kapalı yüzme havuzları, termal havuzlar, kova, macera duşları, kar çeşmesi, şok havuzu, çocuk havuzları, VIP aile odaları, aqua park; Kırşehir manzarasına sahip roof restoran gibi bölümler bulunuyor.




İlgili etiketler : Makissos Thermal Spa Hotel, Kırşehir Termal Otel, Makissos Thermal, Açılış,

Haber Sahibi

Makissos Termal Hotel
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Eylül 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2013
  • Trafik

    : 1385

Benzer Haberler

  • Avea Avea, Yeni Bayilerle Kırşehir'i Mobilşehir Yapacak

    Avea, Yeni Bayilerle Kırşehir'i Mobilşehir Yapacak

    2011 yılında yatırım atağını başlatan Avea, 2012 yılındaki büyümesine frene basmadan devam ediyor. Türkiye genelinde 625’e yakın bayiye yeni mağaza konseptini uygulayarak bayi sayısını 915’e...
    21 Mayıs 20121891 defa incelendi
  • Bimeks Bimeks Erzincan Büyük Açılış Fırsatı

    Bimeks Erzincan Büyük Açılış Fırsatı

    Bimeks Erzincan Franchise Mağazası 21 Mayıs 2011 Cumartesi saat 09:00  açılıyor. 2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeler,...
    17 Mayıs 20116304 defa incelendi
  • Bimeks Bimeks Diyarbakır Büyük Açılış Fırsatı

    Bimeks Diyarbakır Büyük Açılış Fırsatı

    Bimeks 3. Franchise Mağazasını Diyarbakır'da 25 Aralık 2010 Cumartesi saat 09:00  açılıyor. 2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni p...
    21 Aralık 201013975 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo ile

    Tchibo ile "Kayak Sezonuna Hazır Mısınız"

    Tchibo, 26 Kasım’da tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa çıkacak “Kayak Sezonuna Hazır Mısınız” temasıyla tüm kayak severleri A’...
    18 Kasım 20141786 defa incelendi
  • Electro World Electro World Bolu Mağazası Açılıyor

    Electro World Bolu Mağazası Açılıyor

    Electro World, Bolu Mağazası 14 Nisan Perşembe sabah 6'da açılıyor!  Avrupa'nın önde gelen elektronik ürünler perakendecilik grubu Dixons Retail plc'nin tescilli markası Electro World...
    11 Nisan 20116912 defa incelendi