23 Nisan Çocuk Bayramı'nda Her Yerde Etkinlik, Her Yerde Eğlence!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1639 defa incelendi
  • Puan : star star 89 incelemede 2,4 puan almıştır.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında her yerde etkinlik, her yerde eğlence var....

23 Nisan da ücretsiz etkinlikler en çok talep gören eğlencelerden biri oluyor. Okulların kapalı olması ile birlikte çocuklar için koca ve harika bir gün hediye edilmiş oluyor ve bu çocuklarda gerek bir aile büyüğü, gerek anne ve babaları ile harika ve dolu dolu bir geçirmek için heyecanlanıyorlar. Üstelik hemen hemen her noktada ücretsiz 23 Nisan eğlencelerini bulmak mümkün oluyor. Bu yazımızda sizlere yardımcı olacak ve size en yakın alanlardaki ücretsiz eğlence alanlarını öğrenmiş olacaksınız.

Ücretsiz Sinema
Ülker her yol olduğu gibi bu yılda çocuklarımızı unutmadı ve Ülker çocuk sinema şenliğini bu gün çocuklara ücretsiz olarak sunmaya başladı.

Migros 23 Nisan Tiyatro Şenliği
Migros ve Devlet Tiyatroları işbirliği ile düzenlenen "Migros 23 Nisan Tiyatro Şenliği" nde bu yıl da 12 ilde, 21 farklı oyun ve 52 temsille sahnelenecek. Davetiyeler ücretsiz olarak Migros mağazalarından temin edebilecek.

23 Nisan Hediyeniz Capitol Spectrum Sinemaları’ndan
Dünyaca ünlü animasyon filmi yönetmeni Hayao Miyazaki’nin gişe rekorları kıran sinema filmi “Küçük Deniz Kızı Ponyo”, Capitol Spectrum Sinemaları’nda Çocuk Bayramına özel ücretsiz gösterimi ile çocuklarla buluşuyor.

Disney'den 23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinlikleri
Disney Türkiye, her yıl olduğu gibi bu sene de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar için birbirinden farklı kutlama planları hazırlıyor. Türkiye’nin birçok noktasında gerçekleşecek bu etkinliklerin başrolünde tabii ki çocuklar ve Disney karakterleri var. Miniklerin farklı talep ve beğenileri göz önünde tutularak oluşturulan etkinlikler, ailelere de çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirme fırsatı vaat ediyor. Aynı gün Disney Channel ekranlarında da çocuklar için büyük sürprizler bulunuyor.

Toyota Çocuk Şenliği
23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında 23- 27 nisan tarihleri arasında Toyota Plaza’larda düzenlenecek Toyota Çocuk Şenliği’nde, çocuklar akülü arabaları, büyükler 2014 model Toyota’ları test ediyor. Üstelik mini yarışmaya katılanlar, akülü araba kazanma şansı yakalıyor.

Alışveriş Merkezleri'nde 23 Nisan
Alışveriş Merkezleri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, çocukları ve büyükleri alışveriş merkezlerine çekmek,  hemde çocukların bu özel gününde güzel vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler hazırladılar. Neredeyse bütün alışveriş merkezleri 23 Nisan Çarşamba günü Çocuklara özel renkli etkinlikler hazırlarken, bazı alışveriş merkezleri Çocukların Bayramını çeşitli hediyeler dağıtarak kutlayacak. Çocuğunuzla birlikte ücretsiz olarak katılabileceğiniz ücretsiz etkinlikler ile çocuğunuzu mutlu edebilirsiniz. Alisverisrehberi.com olarak düzenleyeceği etkinlikleri bize bildiren bir çok alışveriş merkezinin etkinlik programını ayrıntılı olarak sizlerin bigisine sunuş bulunuyoruz. Bölgenize en yakın alışveriş merkezi ile ilgili detaylı etkinlik programını Alışveriş Merkezleri kategorimizden ulaşabilirsiniz.

Belediyelerden Çocuklara Özel Etkinlikler;
Ayrıca her yıl olduğu gibi bu yılda başta büyük şehir belediyeleri olmak üzeri il ve ilçe belediyeleri 23 Nisan Çarşamba günü Çocuk Bayramını çeşitli etkinlikler kutlayacaklar. Bazı Belediyeler düzenlediği etkiliklerde yurt dışından gelen çocukları bir araya gedilecek, bazı belediyeler de ücretsiz tiyaro ve sinema gösterileri düzenleyecekler.



İlgili etiketler : 23 Nisan Çocuk Bayramı, 23 Nisan Etkinlikleri, 23 Nisan Aktivite, Çocuk Bayramı,

Haber Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Nisan 2014
  • Trafik

    : 1639

Diğer Alışveriş Rehberi Haberleri

Benzer Haberler

  • İstanbul SEA LIFE Akvaryum En Neşeli 23 Nisan Şenliği SEA LIFE Akvaryum'da

    En Neşeli 23 Nisan Şenliği SEA LIFE Akvaryum'da

    En Neşeli 23 Nisan Şenliği Forum İstanbul'da Forum İstanbul'da bulunan ve heyecan verici deniz koleksiyonlarına ev sahipliği yapan İstanbul SEA LIFE Akvaryum, 23 Nisan Ulusal Egemenli...
    15 Nisan 20191120 defa incelendi
  • Antalya Migros AVM Türk ve Dünya Çocuklarının Gösterileri Antalya Migros'ta

    Türk ve Dünya Çocuklarının Gösterileri Antalya Migros'ta

    Migros Alışveriş Merkezi, her insanın anılarında güzel bir yeri olan 23 Nisan Çocuk Bayramının coşkusunu geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da 21 – 23 Nisan tarihleri arasında kutlamaya devam...
    20 Nisan 20132867 defa incelendi
  • Toyota Toyota Çocuk Şenliği 2013

    Toyota Çocuk Şenliği 2013

    20-21-22-23 Nisan'da ailece Toyota Plazalar'ı ziyaret edin, hem çocuklar için hazırlanan sürprizleri keşfedin, hem iPad ödüllü şiir yarışmamıza katılın! Toyota ile bütünleşen ve artık gelen...
    17 Nisan 20133124 defa incelendi
  • Boyner Boyner Çocukların Bayramını

    Boyner Çocukların Bayramını "Elele23 Nisan" Projesi ile Kutluyor

    Alışveriş dünyasındaki yeniliklerin öncüsü Boyner Büyük Mağazacılık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.  23 Nisan yaklaşırke...
    17 Nisan 20152589 defa incelendi
  • Forum Aydın Forum Aydın 23 Nisan Çocuk Şenliği

    Forum Aydın 23 Nisan Çocuk Şenliği

    Forum Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şenlik havasında kutluyor... Forum Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Geleneksel Çocuk Şenliği ile kutluyor. 2...
    19 Nisan 20181468 defa incelendi