2012 Yılında Profesyonel Fotoğraf Makinelerine Rağbet Arttı

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1499 defa incelendi
  • Puan : star star star star 48 incelemede 4,02 puan almıştır.
DSLR tipi fotoğraf makinelerinin satışları %79 arttı. Compact tip fotoğraf makinesi satışları ise %11 oranında düştü.

DSLR fotoğraf makinesi satışları Türkiye pazarında 2011’e göre %79 oranında büyüme kaydetti. Gold Teknoloji Marketleri ise fotoğraf tutkunlarının favori adresi oldu. DSLR satışlarını 3’e katlayan Gold Teknoloji Marketleri, %230 ile sektörün üzerinde büyüme elde etti.

Gold müşterileri ağırlıklı olarak giriş seviyesi DSLR (objektifi değiştirilebilen) fotoğraf makinelerini tercih ederken satışlarda Canon ve Nikon en büyük paya sahip oldu. Canon’un en çok satan modelleri 600D, 1100D ve 550D olurken, Nikon’un D5100, D3100 ve D90 modelleri ilgi gördü.

Gold Teknoloji Marketleri Pazarlama Müdürü Kılınç Orhan Erdemir günümüzde fotoğraf makinelerinin %65’inin teknoloji marketlerinden alındığını belirterek şunları söyledi: “Dijital SLR teknolojisinin hızla gelişmesi ve her seviyede kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verecek ürünlerin çıkması, amatör fotoğrafçılığa olan ilginin hızla artmasını sağladı. Bu noktada fotoğraf tutkunlarının mutlaka uğradığı bir nokta olduk. Özellikle DSLR tipi fotoğraf makinelerinde %230 büyümeyle pazarın üzerinde bir artış oranı yakaladık. Buna ek olarak compact tip fotoğraf makinelerinin Türkiye pazarında satışları geçtiğimiz yıla göre %11 gerilerken, biz bu alanda da %51 büyüme elde ettik. Müşterilerimize en yeni ürünleri hesaplı fiyat ve avantajlı ödeme seçenekleriyle sunmayı sürdüreceğiz.”

Piyasadaki en hesaplı fiyatları sunan Gold Teknoloji Marketleri, avantajlı ödeme seçenekleriyle de tüketicilerin beğenisini topluyor. Kasım ayında Bonus kartlarıyla alışveriş yapanlar, tüm ürünlerde “şimdi al, Mart’ta 12 taksitle ödemeye başla” kampanyasından faydalanıyor.




İlgili etiketler : Gold, Fotoğraf Makine,

Haber Sahibi

Gold
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 1499

Diğer Gold Haberleri