Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

THERMAL GEL Ateşiyle Vücudun Şekle Girsin!.. BÖLGESEL ZAYIFLAMA Sağlayan THERMAL GEL 69 TL. yerine Sadece 29.90 TL! (100 TL. Üzerindeki Siparişlerinizde Kargo Bizden!)

  • 13 yıl önce
  • 278 defa incelendi
  • 1 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar
Hey Sen, OOPSKUPON'lu!.. Bu OOPSKUPON, www.destekurunleri.com’dan Bölgesel Zayıflamanın mimarı "THERMAL GEL" i özel bir fiyatla alma fırsatı sunuyor. Bu OOPSKUPON Fırsatında 100 TL. Üzerindeki Siparişlerinizde Kargo Bizden! Thermal Gel, ISI=ERİME Prensibi ile incelme ve zayıflama sağlayan eşsiz bir ürün! Sürülmesi ile birlikte deri altına nüfus eden Thermal Jel, orantısız yağ birikimlerine yönelik etkinliğini hemen göstermeye başlıyor. Sürülen bölgelerde oluşturduğu ısı etkisiyle doğrudan yağ yakımı sağlıyor. Thermal Jel ile bölgesel zayıflamanın keyfini çıkar. Thermal Jel; göbek, bel ve basen gibi bölgelerde sadece 2 haftada 6 cm. incelip, 5 kilo verebilirsin. OOPSKUPON fırsat indirimi başka indirim ve/veya kampanyalarla birleştirilemiyor. İstersen bol bol OOPSKUPON alabilir; bölgesel zayıflama mücadeleni daha rahat bir şekilde sürdürebilirsin. Bir adet Thermal Gel, ortalama çok kullanım gerektiren durumlarda 1 haftada tüketiliyor. Sonra ne yapacağım diye sorma! Bu özel fiyatları değerlendir ve yedeğini almayı unutma!.. Satın aldığın OOPSKUPON'ları sevdiklerine hediye edebilir, bu özel hizmetten faydalanmalarını sağlayabilirsin! (OOPSKUPON KODU'nu hediye ettiğin kişiye bildirmen yeterli.) Bu muhteşem fırsatı sakın kaçırma! Vücut yağların Thermal Gel ateşiyle yanacak!.. Vücudun mükemmel şeklini alacak!..
Hey Sen, OOPSKUPON'lu! Bu fırsattan yararlanmak istiyorsan ilk işin bu fırsatı almak!.. Fırsatı aldın mı?.. Çok güzel!.. Artık sende OOPSKUPON ayrıcalıklarından faydalanabilir, hayatını tatil tadında yaşamaya başlayabilirsin! Lütfen 0 212 640 34 44 no’lu telefon numarasını arayarak, OOPSKUPON KODUNU söyle ve ürününün teslim adresini www.destekurunleri.com yetkilisine bildir! OOPSKUPON Fırsatıyla aldığın Thermal Gel ürününü sevdiklerine hediye edebilir, aldığın Thermal Gel'in hediye ettiğin kişinin adresine gönderilmesini sağlayabilirsin. OOPSKUPON KODU, sistemde kayıtlı e-posta adresine ve/veya cep telefonuna sms olarak gönderilecek (Notun var! Bazı e-posta gönderileri spam kısmına düşüyor, lütfen ilgili kısımları kontrol etmeyi unutma!). E-posta adresine ve cep telefonuna sana özel gelen OOPSKUPON KODU'na, resmi web adresimiz www.oopskupon.com adresinden sistemimize giriş yaparak ulaşabilirsin!.. Bu arada, bu OOPSKUPON Fırsatını almakla 1,77 OOPSPUAN KAZANDIN!.. "Bu ne demek?" diyeceksin!.. Puanları topla, paraya dönüşsün demek... Arkadaşlarına da TAVSİYE ET! Çünkü onların alışverişleri de aynı oranda puan kazanman demek!.. Örneğin, ay içinde 300 OOPSPUAN topladın. Bu HARİKA!!! Çünkü 50 TL. üzerinde para kazandın. Daha çok OOPSPUAN TOPLADIN, DAHA ÇOK KAZANDIN... Hayır, hayır puan değil; GERÇEK PARA KAZANDIN! Haydi, ne duruyorsun; HEMEN TAVSİYE ETMEYE BAŞLA!.. Bol OOPSKUPON'lu günler OOPSKUPON'lu...


Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 69.00 TL - İndirimli Fiyatı : 29.90 TL - İndirim Oranı : % 57
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Oops Kupon Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 8 Eylül 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2011
  • Trafik

    : 278