Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Taksim İstiklal Caddesi SUZAK RESIDENCE HOTEL‘de Oda + Kahvaltı‘dan Oluşan 2 Kişilik 1 Gece - 2 Gün Konaklama 140 TL. Yerine 99 TL! Bu OOPSKUPON Kampanyası; Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe Günleri İçin Geçerlidir!

  • 13 yıl önce
  • 376 defa incelendi
  • 2 kişi fırsata koştu!
  • starstarstar
Merhaba!.. İşte OOPSKUPON Fırsatı... Bu OOPSKUPON, "İstiklal Caddesi Suzak Residence Hotel'de Oda + Kahvaltı'dan Oluşan 2 Kişilik Konaklama" fırsatı sunuyor. Bu kampanya; Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe Günleri İçin Geçerlidir! Örneğin; 2 kişilik 1 gece - 2 gün konaklama için 1 adet OOPSKUPON alman gerekiyor. Örneğin; 2 kişilik 3 gece - 4 gün konaklama için 3 adet OOPSKUPON alman gerekiyor. OOPSKUPON fırsat indirimi başka indirim ve/veya kampanyalarla birleştirilemiyor. Bu fırsat için dilediğiniz kadar OOPSKUPON alabilirsiniz. Satın aldığınız OOPSKUPON'ları sevdiklerinize hediye edebilir, bu özel hizmetten faydalanmalarını sağlayabilirsiniz! (OOPSKUPON KODU'nu hediye ettiğiniz kişiye bildirmeniz yeterli.)
1- E-posta adresinize ve cep telefonunuza OOPSKUPON KODU gönderilecek! Bazı e-posta gönderileri spam kısmına düşüyor, lütfen ilgili kısımları kontrol etmeyi unutmayın! 2- Rezervasyon Yaptırın! Lütfen, 0 212 251 95 62 no’lu telefonu arayıp Suzak Residence Hotel ile iletişime geçin! Adınızı, Soyadınızı ve OOPSKUPON KODU'nu söyleyip, rezervasyonunuzu yaptırın!.. İşte bu kadar basit. Rezervasyon İptali: Lütfen makul süreler öncesinden haber verin ki Üye İşyerimiz önlemini alabilsin, sizinde fırsatınız yanmasın! İptal ettirdiğiniz rezervasyonunuzu yukarıdaki telefon numarasını arayarak tekrar yaptırabilirsiniz! 3- Fırsatı Yaşayın!.. Sadece fırsatını yaşayacağınız mekana gidin ve telefonda verdiğiniz bilgileri vererek fırsatı yaşayın!... Bu fırsat ile ilgili OOPSKUPON KODU'na resmi web adresimiz www.oopskupon.com adresinden sistemimize giriş yaparak da ulaşabilirsiniz. Bol OOPSKUPON’lu günler dileriz.


Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 140.00 TL - İndirimli Fiyatı : 99.00 TL - İndirim Oranı : % 29
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Oops Kupon Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 28 Aralık 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ocak 2012
  • Trafik

    : 376